Mastiti çok yaşamış ve milyonlarca yol denemiş biri olarak yazıyorum hem sıcak hem soğuk kompres tek çözüm sapmadan bi 10 dk önce sıcak su torbası koyuyorsun yumuşuyo ve ağrısına da iyi geliyor sonra masaj yapıyosun ve sağıma başlıyorsun sağarken de sürekli masaj yapıyorsun bittikten sonra da soğuk kompres. Çok sertse ilk seferde çözmüyor çözene kadar bu şekilde devam
Valla senin zararına olur ne kadar erken gidersen süreç o kadar can sıkıcı oluyor. Beklemek yoruyor
En iyisi buzluk doldurmak tabiki köfte et tavuk koy kolay yapılacak şeyler o dönem protein alımın çok önemli bebeğin beslenmesi için sonra taze meyvelerden hoşaf için konserve yap dolabına koy hemen biraz şeker su koyup kaynatırsın sütünü arttırması için
Eve biraz kuruyemiş stokla dut kurusu hurma kuru incir gibi emzirmeden sonra için kıyıldığında ağzına atarsın. Aslında birkaç çeşit çorba yapıp konserve gibi kapatabilirsin buzdolabında kısa zamanda hiçbirşey olmaz direk ısıtıp yersiniZ
Sağlıcakla kolaylıkla al bebişin kucağına inşallah
Okurken ağladım ve bir süre de etkisinden çıkamadım Allah size güç kuvvet versin
mekanı cennet olsun ne denir kii çok zor
Dualarımız sizinle
Sağlıkla ilerlesin süreciniz mutlulukla kolaylıkla