2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Lalacım çıktım kontrolden, bebişin keyfi yerinde, karın çevresi biraz geride yani kilosu zayıf kalmış proteine ağırlık ver beslenmede dedi ama boyu, kafa çevresi vs gayet iyi. Suyu azalmaya başlamış artık, haftaya cumartesi tekrar kontrol var, suyuna vs bakıcaz. Çayı muayenesi de yaptı, çatın gayet uygun bir aksilik olmazsa nomal doğum görünüyor dedi. Nst de çok iyi çıktı sancı vs yok hiç. Genel olarak bende durumlar böyle, biraz proteine ağırlık vericem beslenmede yüzünü göstermedi, yandan dayamış kendi kolunu etmiyordu, kendini içeride memeye hazırlıyor minnoşum

Annelerimizin hepsi pek güzel yahu, bir kaç aya bebek ayağı fotoları dolacak buralar
Teşekkür ederiz bence hamileliği sevmek güzellik katıyor annelere ay inş o günleri hayal ede ede görürüz inşalah diyorum hala daha çok varmış gibi geliyor zamanın geçtiğine inanamıyorum

Gece suyum geldi şimdi sancılarım var gece 4 ten beri. Şuanda 4 cm açılma varmış, ağrı kesici serum taktılar biraz. Bugün geliyo inşallah oğlum, dua edin sağlıkla gelsin
Ayy hayırlısı olsun inşallah dualarımız sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz

Teşekkür ederiz bence hamileliği sevmek güzellik katıyor annelere ay inş o günleri hayal ede ede görürüz inşalah diyorum hala daha çok varmış gibi geliyor zamanın geçtiğine inanamıyorum
Ben hamileligimi seviyorum ama agrılarını sevmiyorum ondan ayucuk gibi gözüküyo olabilirmiyim acaba

Eve götürünce popişlerini güzelce ıssırırsın canım neden skıldınız diye
Ay insallah
cok tesekkur ederim insallah deniycem bu aci baskaymis cidden sik sik sagmaya calisiyorum ama canim cok yaniyor
Allah razi olsun insallah sag salim kucaginiza alin insallah
Kuzum burda cok giremiyorum iyiz Cok sukur bebekler yanimda odaya aldilar onlarin oksijen nefrs ve kalplerini dinlemeye devam ediyorlar arada gogsume veriyorlar genelde hortumla besleniyorlar
anne sutu iyi geliyor tek mamalari sindiremiyorlar ama gunde yavas yavas kilo almaya basladilar hamdolsun
buraya kadar geldik doktora gore 37. haftada cikabiliriz
Yarin 36 olcaz insallah
s’en nasilsin Peki agrilarin nasil

Dün doktorun bana dediği şey şuydu son zamanlarda kilo alımının azalması beklediğimiz bir şey demişti, sanırım o bu canım.

Olağan bir şey yani, ben de sabah yumurta peynir süt ceviz ne varsa yedim yemeklerde de protein ağırlıklı et falan yemeyi düşünüyorum, kilo aldırırız bebeklerimize bu şekilde inşallah

Her şey yolunda oh, darısı doğuma

Ben hamileligimi seviyorum ama agrılarını sevmiyorum ondan ayucuk gibi gözüküyo olabilirmiyim acaba
Valla ağrı sizilardan hamileligin tadını çıkaramadım
İlk tremister de dış ağrısı çektim 2.tremister de kalça agrisi çektim şimdi de diz ağrısı bacak kramplari mahvediyor beni tualetim alaturka ve bana çin işkencesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…