offf o surekli tuvalet hissi berbat bisey ya valla anliyorum seni en son suyun gelince zaten hic durmuyor
bazi seyleri dogumlz biraktigi icin insan mutlu oluyor Kuzum ya insallah gecer
Hayatm boyunca ilk defa kendimi tombişleşmiş gördüm hosuma gidiyor ama hamilelik psikolojisinden sanırım dar kot pantalon dar tşörtler giydigim günler beni duygulandırıyorminnoşlarımız saglıklı olsunda kilonun ne önemi var
Dün doktorun bana dediği şey şuydu son zamanlarda kilo alımının azalması beklediğimiz bir şey demişti, sanırım o bu canım.
Olağan bir şey yani, ben de sabah yumurta peynir süt ceviz ne varsa yedim yemeklerde de protein ağırlıklı et falan yemeyi düşünüyorum, kilo aldırırız bebeklerimize bu şekilde inşallah
Genelde 38den sonra kilo alımı yavaşlıyormuş evet , ben bu hafta özellikle sıcaktan doğru düzgün yemedim, öğün atladım onun etkisi oldu sanırım ama haftaya kadar daha dikkatli besleneceğim. Günlük ceviz, yumurta, peynir mutlaka yiyorum aslında. Etten uzaklaşmıştım ama yeniden yakınlaşıcaz mecbur sağlıklı olsun da doğduktan sonra da alır kilosunu. Bakalım haftaya neler olacak, çok şükür genel olarak durumu gayet iyi kuzucuğumun