2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Güzel haberlerle gelin canim kaçta randevun

Kızlar yarın saat 1 de yatışım var 3-4 gibi de sezeryana alınıyorum tansiyon yüksekliği ve enfeksiyondan kaynaklı riske atmayalım dedi doktor yarın inşallah bu saatlerde elimde olacak kızım
Canım sağlıkla kucağına al kizceni sabırsızlıkla bekliyoruz bugün seni

Bugünleri gören güneş kız 35 li haftalarida görür bence annesi sen sakın stres yapıp üzülme azcik daha yatmaya devam doktorun hakikaten ne rahat davranmış
İnşallah minnoşum
Valla mavişim bu günlere sayesinde gelince adamın her dediğine cok uzatmadan tamam hocam diyorum araştırmacı genç bi Prof. ondan iyi bilecek değilim
Bir de yapılacak çok bir şey kalmadı her an her şey de değişebilir hakkımızda hayırlısı artık kendimize iyi gelen her şeyi deneyip tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye devam
Öyle tabi ki zaten cok büyük sıkıntı görse asla salmaz bi de pat küt söyler ifade eder sağolsun . Durumu riskleri tek tek Açıklar da.
Malum Artık yapılacak cok bir şey kalmadı. Yaşam sınırı için de iyi haftalardayız çok şükür.

40ta doğan bebek için bile alt sınır 2500 biliyorsundur. Bir de zayıf ama gününde doğan bebeğin kilolu bebeye göre yenidoğan sarılığını atlatması bile daha kolay. Geleneksek anlayışın aksine Kilolu bebek iyi bir şey değil ki.
Sanki hepimiz tek tip insanız
Sen iyisin sağlıklısın Bebiş büyüyor sen bu farkı her hafta hissediyorsundur içgüdülerine güven. Doğum kilosu aynı gün yapılan ultrasona göre +/- 500 gr a kadar farkedebiliyor zaten. Bunlar hep ihtimal dahilinde
Sağlıklı olsunlar minnoşlar inşallah

Oh çok şükür çok sevindim Rabbim her daim yanınızda olsun canım benim

Yakın zamanda doğum yapan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi. Mesela artık bacaklarınızda ayaklarınızda ağrı sızlama var mıydı. Belinizde ani ağrılar oluyormuydu kalkarken otururken.İç çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntı ama böyle kremsi losyon gibi beyaz akıntılarınız varmıydı varsa artmışmıydı. Kontrolüme 1 hafta var 35+3 oldum beklemek zor geliyor artık

Ağlamayın lütfen ağlamak da yükseltiyor tansiyonu. Geçecek bu günler sağlıkla kavuşacaksınız bebeğinize dualarım sizinle
Gece suyum geldi şimdi sancılarım var gece 4 ten beri. Şuanda 4 cm açılma varmış, ağrı kesici serum taktılar biraz. Bugün geliyo inşallah oğlum, dua edin sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…