2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hala deli gibi temizlik yapıyorum 6dan beri hazırlıksız yakalanınca etraf biraz toplu olsun dedim
Ben ancak yazabiliyorum şuan eminim ki bebisinle hasret gideriyoriyosundur kuzum
Güneş kizinla bol bol konuş annesi daha zamanın var az daha sabret aceleci kuş olma minnosum deee Rabbim doktorlarımızın yokluğunu göstermesin valla herşey bizlerin iyiliği için şükür bu günleri gördün daha da dayanacak siniz inşallah bebişim
Bu da benden gelsin 34. Hafta fotisi
Eki Görüntüle 3116367
Nasillll minnoş zarif bı anneee maşallah size canim
Gece suyum geldi şimdi sancılarım var gece 4 ten beri. Şuanda 4 cm açılma varmış, ağrı kesici serum taktılar biraz. Bugün geliyo inşallah oğlum, dua edin sağlıkla gelsin
Kuzum Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah sağlıcakla al evladını kucağına bizleri gelişmelerden haberdar et
işte bende kötü olut diye korkuyorum nereyle görüştüysemde 3 gün önceden haber verin diyo doğumun ne zaman olcağı belli değil bi yandanda fiyorumki normal çikolata al dağıt
Kızlar belki ilk Bebek diye hevesle yaptırmak istiyorsunuz en kötü ihtimalle dolaba koyarsınız yapcak bişey yok benim ikinci die galiba direk burdan bı yerden normal çikolata lokum yaptıracağım hallo38 çok güzel fikir oldu bana
Kot pantolon mu aman Allahım odaaaaa neeeee 5.ayimdan beri unuttum ben o tarz şeyleri yavrucum
Kızlar ben çıktım dünyanın en güzel hissi gerçekten 3 kilo 51 cm doğdu
Ohhh masallah güzel kizimiza bol bol kokla sev annesi gözünüz aydın güzel günlerde Allah analı babalı büyütsün müsait bir zamanda hikayeni bekliyoruz

Telefon 1 sene önceki diye bildirim gönderdi bi açtım ah ah

Hahah bende öyle bazı geniş gelen şeylerim tam iyi geliyordu çok hoşuma gitti ama şuan bazı şeyler dar geliyor giyecek şey bulamamaya başladım kot giymeyi falan özledim bebişim doğunca inş zaten göbeğim var tek o da gider bünyemden dolayı diye düşünüyorum

Kışada kot yakışır ya dogurup hemen toparlanmamız lazım

benim aslında hiç hevesiö yoktu böyle bişiye kaynanam yaptır diye tutturdu belkide hiç yaptırmam kafama nasıl eserse insanlara ne imram etceğimizide uzun uzun düşünmeme gerek yok aslında annem tatlı yaparım onu ikram ederiz diyo bakalım

Az kaldı eylülün ortasında başlar sogumaya.yagmurlu birgüne uyanırızz inşallah bebişlerimizle
Konuşmamızdan yarım saat sonra yine kesildi Gecem zehir oldu ağlayacağım nerdeyse sıcaktan. Saat olmuş 4 gram uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…