2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gece gece açlik kriziyle savastim resmen 3te uyandim yarim saat döndum durdum ve kalktim peynir ekmek yedim yedikce yiyesim geliyo resmen ya . Gece yemek yeme aliskanligim normalde hic yoktur ama zaten bugun doymak bilmedim. Noluyoo noluyooo

Dogumdan sonra göbüşleri yokedersek gerisi gelir heralde

Ve maviss_34 ben de giyecek bir şey bulamamaya başladım, sığındığım bir kaç elbisem var döndür dolaş aynısını giyiyorum işe de gidiyorum diyecekler bunun başka elbisesi mi yok ama banane

Bahaneyle sonrası İçin zayıflamak şart olur. Bebeklerimiz doğsun sonra doğru beslenme ile güzelce gireriz forma kızlar. Alırız bebeklerimizi arabalarıyla gezdirip yürüyüş yaparız oh mis
Eki Görüntüle 3116728
Minik bir yumruk bırakalım buraya
Çok güzel

Duygulanmamak elde değil. Bebek eli ayağı zaafım vardır zaten kokusu geldi burnuma, bebek kokusu

Yaaaaa lalacim sabah kalktım sinirden ağladım artık dayanamıyorum sinirlerim çok bozuk gece uyumam ikiyi buluyor sıcaktan uyuyamıyorum hadi uyudum diyelim sürekli uyanıyorum sürekli bir ter halinde boynum çok bunaldım

Evet yaa çalışırken insan ne giyeceğini zaten bilemiyor bir de artık son zamanlar kıyafet almaninda anlamı yok neyse son bir hafta

Ya kuzum benim

Çok az kaldı 2 hafta diyebiliriz.

Sıcak olunca ben gidip kollarımı ve bacaklarımı soğuk suyla yıkardım bi süre iyi gelirdi; geceleri öyle mi yapsan en azından. Çok haklısın ben de eşime soruyorum sürekli şuan çok sıcak mı bana mı öyle geliyor diye. Çok sıcak değil sana sen öylr hissediyorsun diyor

Evet yaa çalışırken insan ne giyeceğini zaten bilemiyor bir de artık son zamanlar kıyafet almaninda anlamı yok neyse son bir hafta
Giydiğim bir elbisem vardı eşime dün dedim ki bugün bir başka rengini de alacağım başka bir şey olmuyor artık dedim. O da e doğuma az kaldı boşuna almış olmaz mısın dedi.

Bu hamile elbisesi değil ki normal elbise aslında dedim adam bilmiyor ki tabi.

Şu geçenki tulumlar dışında hiç hamile kıyafeti almadım ama onlar da zaten hamile tulumu gibi değil sonrasında da giyilir, hep normal kıyafetlerimle devam etmeye çalıştım alacaksam da normalde de giyilecek şeyler aldım.

Boyle olan tek benim saniyorum sanki bogazimi girtlakliyorlar dusunuyorum ben nasil nefes alamadan dogum yapacagim çok zorlaniyorum

Gece gece açlik kriziyle savastim resmen 3te uyandim yarim saat döndum durdum ve kalktim peynir ekmek yedim yedikce yiyesim geliyo resmen ya . Gece yemek yeme aliskanligim normalde hic yoktur ama zaten bugun doymak bilmedim. Noluyoo noluyooo
Beni bı görsen canavara dönüştüm dur diyemiyorum kendime

Bende kalktım şeftali krizine girmişim onu yedim 2 3 tane.kahvaltı yptm 1 saat önce smdi gene açım

Bende 5te uyudum bu gece elektrik sıkıntısından ya köyde yaşasak bu kadar uzun sürmezdi herhalde dedim Mahvoldum sıcaktan oturdum bütün gece. Balkon gram esmiyordu şansıma. 5te geldide uyumuşum sonra. Eşim donmuş yanımda yazık örtüyle sarmış kendini adam 18° yapmıştım ev hemen soğusun diye

Benimki de üstünü örterken, ben bı kez bile örtmedim bu yaz

Benimki de üstünü örterken, ben bı kez bile örtmedim bu yaz
Bende öyle içim yanıyor sanki sürekli Eziyet ettim onada akşam hep sanki elinde olan bir şeymiş gibi işte uyutmadım hep ağlandım durdum niye elektrik gitti diye çocuk gibi. En son kalk jeneratörlü bi otele gidelim bile dedi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…