2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen böyleyim
Kızlar ben çıktım dünyanın en güzel hissi gerçekten 3 kilo 51 cm doğdu
Hayırlı olsun Mis kokusunu çek içine yerimize. Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin. Yaa gitgide sabırsızlanıyorum böyle sıra bize ne zaman gelecek acabaa
Eki Görüntüle 3116728
Minik bir yumruk bırakalım buraya
Allahım nasıl bi mucize bu böyle yaa

Darısı sizlere olsun inşallah bir avazda

Ben de ağlardım heralde Gerçekten zor bı durum, inşallah bı daha kesilmez..

Güldürdün çok yaşa sen

Ben çözümünü klimayı 22 ye getirip buz kalıplarını da kol ve bacak altlarına alarak buldum. İzmir çok sıcak bu ara yağmur mu nem mi artık her neyse mahvediyor. Bide soğuk su ile duş almadan uyumuyorum. Sıtma olacağız bu gidişle ama sıcaktan uyumamak çok sıkıntı. Az kaldı, sabır edeceğiz. :/

Sizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.

Canım kimseyi memnun edemezsin ne olur kafaya takıp da üzülme, bebeğine de yansımasın.

Benim de çok uzun süre karnım küçük diye milletin tacizlerine maruz kaldım. Son haftalarda işyerindeki çaycı abla bile artık ‘ bak şimdi kilo aldın’ deyince sonunda seni de mutlu edebildik x hanım dedim.

İç karınla alakalı galiba, bunun malesef bir matematiği yok. Doktor bebeğine bakıp her şey yolunda diyorsa gerçekten her şey yolundadır, az bir zamanımız kaldı onlara güvenip devam etmek şart

Perşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım

Boşver canım keyfine bak son günler artık herkesin bünyesi bir değil sonuçta. Bende çok çatladım genetik dedi doktor kullandığın ürünler %10 etkiler sadece dedi ne yapalım annelik kolay değilmiş Bende karnımdan aldım son zamanlarda bacaklarımda şişti ama

Başınız sağ olsun canım. Kardeşin yanında en azından sana yardımcı olur şimdiden kendini üzme bebeğine odaklan hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Günün belli oldu canım yani; hadi bakalım sağlıkla gelsin bir diğer kuzu

Allah rahmet eylesin teyzene.. videoları izlerken bile içim parçalandı kimin aklına gelir ki. Başınız sağolsun
Ya bebek bu hafta 150gr aldı diye eşimde sürekli et balık yedirdi bu hafta göresim gelmiyor artık
Ben de et yemesem beden et yok demem

Et falan mı yapsak diyordum akşama ama bu videoyu izledim ya zaten bebeğin dünyaya geleceği kilo belli çok da kasmayın demiş Kağan hocam :)

Ypucam fasülye ve bulgur pilavını oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…