Yakın zamanda doğum yapan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi. Mesela artık bacaklarınızda ayaklarınızda ağrı sızlama var mıydı. Belinizde ani ağrılar oluyormuydu kalkarken otururken.İç çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntı ama böyle kremsi losyon gibi beyaz akıntılarınız varmıydı varsa artmışmıydı. Kontrolüme 1 hafta var 35+3 oldum beklemek zor geliyor artık
Hayırlı olsun Mis kokusunu çek içine yerimize. Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin. Yaa gitgide sabırsızlanıyorum böyle sıra bize ne zaman gelecek acabaa
Hayırlı olsun Mis kokusunu çek içine yerimize. Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin. Yaa gitgide sabırsızlanıyorum böyle sıra bize ne zaman gelecek acabaa
Bende öyle içim yanıyor sanki sürekli Eziyet ettim onada akşam hep sanki elinde olan bir şeymiş gibi işte uyutmadım hep ağlandım durdum niye elektrik gitti diye çocuk gibi. En son kalk jeneratörlü bi otele gidelim bile dedi artık
Bende öyle içim yanıyor sanki sürekli Eziyet ettim onada akşam hep sanki elinde olan bir şeymiş gibi işte uyutmadım hep ağlandım durdum niye elektrik gitti diye çocuk gibi. En son kalk jeneratörlü bi otele gidelim bile dedi artık
Yaaaaa lalacim sabah kalktım sinirden ağladım artık dayanamıyorum sinirlerim çok bozuk gece uyumam ikiyi buluyor sıcaktan uyuyamıyorum hadi uyudum diyelim sürekli uyanıyorum sürekli bir ter halinde boynum çok bunaldım
Ben çözümünü klimayı 22 ye getirip buz kalıplarını da kol ve bacak altlarına alarak buldum. İzmir çok sıcak bu ara yağmur mu nem mi artık her neyse mahvediyor. Bide soğuk su ile duş almadan uyumuyorum. Sıtma olacağız bu gidişle ama sıcaktan uyumamak çok sıkıntı. Az kaldı, sabır edeceğiz. :/
Sizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
Sizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
Canım kimseyi memnun edemezsin ne olur kafaya takıp da üzülme, bebeğine de yansımasın.
Benim de çok uzun süre karnım küçük diye milletin tacizlerine maruz kaldım. Son haftalarda işyerindeki çaycı abla bile artık ‘ bak şimdi kilo aldın’ deyince sonunda seni de mutlu edebildik x hanım dedim.
İç karınla alakalı galiba, bunun malesef bir matematiği yok. Doktor bebeğine bakıp her şey yolunda diyorsa gerçekten her şey yolundadır, az bir zamanımız kaldı onlara güvenip devam etmek şart
Perşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Boşver canım keyfine bak son günler artık herkesin bünyesi bir değil sonuçta. Bende çok çatladım genetik dedi doktor kullandığın ürünler %10 etkiler sadece dedi ne yapalım annelik kolay değilmiş Bende karnımdan aldım son zamanlarda bacaklarımda şişti ama
Perşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım