Canım kimseyi memnun edemezsin ne olur kafaya takıp da üzülme, bebeğine de yansımasın.
Benim de çok uzun süre karnım küçük diye milletin tacizlerine maruz kaldım. Son haftalarda işyerindeki çaycı abla bile artık ‘ bak şimdi kilo aldın’ deyince sonunda seni de mutlu edebildik x hanım dedim.
İç karınla alakalı galiba, bunun malesef bir matematiği yok. Doktor bebeğine bakıp her şey yolunda diyorsa gerçekten her şey yolundadır, az bir zamanımız kaldı onlara güvenip devam etmek şart
Öyle tabi çok haklısın, takmamak gerek dışarıdan gelenlere. Bebek içerde iyi öyle düşünüp rahatlıyorum. Birde aşağıdan tutmadan o koca karnı asla yerimden kalkmıyorum :)
Perşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Boşver canım keyfine bak son günler artık herkesin bünyesi bir değil sonuçta. Bende çok çatladım genetik dedi doktor kullandığın ürünler %10 etkiler sadece dedi ne yapalım annelik kolay değilmiş Bende karnımdan aldım son zamanlarda bacaklarımda şişti ama
Teşekkür ederim cidden bu mesajlar içimi rahatlattı. Vücudumdaki çatlakları falan pek önemsemiyorum. Annemde de vardı çok severdim, bizimkilerde bizim karnımızı sevsin :)
Sizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
Banada bebeği nerde sakliyorsun diyorlar gizliyorum diyorum bende 6 aylık gibi anca duruyormusum neyapayim benim vücudumda bu çok şükür ki ultrasonda uyumlu gidiyor
Evet benim kitaptada öyle diyor genetikle alakalı kg durumu en fazla yarım kg oynatırsınız beslenmeyle diyor ama erkekler anlamıyor galiba benimde hiç düşkünlüğüm yoktur olmasa asla aramam yani. Birde onca omega 3 vs içiyorum olcak olsa onlardan kg alması lazımdı zaten
Perşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Teşekkür ederim cidden bu mesajlar içimi rahatlattı. Vücudumdaki çatlakları falan pek önemsemiyorum. Annemde de vardı çok severdim, bizimkilerde bizim karnımızı sevsin :)
Benimde öyle annemin karnı çatlak dolu tek çocuğum ben kadının heryerini çatlatmışım aynısını şimdi oğlum bana yapıyor sağlıklı olsunda hiç önemsemiyorum. 9 aydır yüzüm apseli sivilce dolu hiç tam anlamıyla geçmediler mesela onlara bile alıştım artık. İnsanlar söylüyor yüzünde hiç geçmedi etmedi diye umursamıyorum
Kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı benim ki artık sadece dalgalanıyor sanki kendini yaslayıp bırakıyor herhalde yeri daraldı bir de son zamanlarda kaşıntı başladı bende
Öncelikle sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inşallah, kolaylıkla geçsin hem doğumun hem de ameilyatın
Teyzene de Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, çok üzücü bir kaza yaşandı başınız sağ olsun..
Kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı benim ki artık sadece dalgalanıyor sanki kendini yaslayıp bırakıyor herhalde yeri daraldı bir de son zamanlarda kaşıntı başladı bende
Her şeye bakıldı bende. Hatta bir ara uyuz salgını vardı ona bile bakıldı hepsi temiz çıktı. Gebelikte hormonların yüksekliğinden kaynaklı denildi artık. Bol bol nemlendiriyorum bazen günde 3 kere duşa giriyorum yok. Atak gibi geliyor geceleri özellikle