2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
MaşaAllah sizin bebek yüzünü gösteriyor, b

MaşaAllah sizin bebek yüzünü gösteriyor, benim oğlan ya elini koyuyordu ya ayağını. Kısmetse doğunca göreceğiz

Yaaaa dimiii öyle duruyor ama inanamiyor insan sanki doğunca normal olacakmış gibi geliyor yanakları sağlıklı olsunlar yeter ki
Evet kuzum bana hala varmış gibi geliyor sanki. İnsalalh o kadar bekletmez tospik oğlusun hayırlısıyla zamanında gelsin
Teşekkürler teyzesi benim iki haftadır hep 100 Gr olarak alıyor abisi de 3600 doğmuştu o civarda doğar iki numaram da bildiğim için korkuyorum bu sefer de hahaha ayyy resmen senin günün bugün dolmuş ya duygulandım ilk hamilelik haberi aldığımız günler geldi aklıma
Ah mavişim maşallah ya. Günün de iyice yaklaştı ne güzel kavuştay zamanı geliyor
Evet canisi ya geliyor gelmekte olan belki daha erken gelir olabilir mi olabilir yani

kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler doldu vücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??

Eki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler doldu vücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
Cok mu terliyor acaba canım oğlumda olmuştu ama onun yanaklarında olmuştu doktor normal yeni doğanda ilerleyen zamanlarda geçer demişti hakikaten de öyle oldu teni hassas bebeklerin

O dudak nedir ya gel benı ye dıyor arkandan bnde gelıyorum cuma gunude bn okucam nasıpse carsamba son kontrol

Ben de öyle yapıyorum ama doktor 3 saati geçirme diyince kendimi kötü hissettim

Reactions: Zzy
Cok mu terliyor acaba canım oğlumda olmuştu ama onun yanaklarında olmuştu doktor normal yeni doğanda ilerleyen zamanlarda geçer demişti hakikaten de öyle oldu teni hassas bebeklerin
Terliyor kuzum evet İzmirde yaşıyoruz klimasız evde yanaklarda başladı dünden bu yana alnına da yayıldı hızlıca. İnş hassas olduğu içindir canım sağol

Eki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler doldu vücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
Bizimkinde de var. Bence Anneler kapat üstünü diye diye böyle oldu. Bizde izmir deyiz. Gülsuyu sürüyorum biraz iyi geliyor sanki

Bizde de var anne sütü sürüyorum ben biraz geçti gibi sanki sütün yağlıysa oluyormuş diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum

Kızlar bebeğimin satılık değeri düşmesi gerekirken artıyor, en son Çarşamba günü 13.9 çıkmıştı, dün 15.2 çıktı. Sık sık ve düzenli emziriyorum hem gece hem gündüz ama buna rağmen değeri düşmüyor. Doktor pazartesi tekrardan bakalım duruma göre kan tahlili ile bakarız dedi. Ama benim içim hiç rahat değil galiba birazdan götürüp kan vereceğiz. Bişey çıkacak ya da hasataneye falan yatacak diye aklım çıkıyor. Aranızda bu durumu yaşayıp atlatan var mı?

Bizimkinde de var. Bence Anneler kapat üstünü diye diye böyle oldu. Bizde izmir deyiz. Gülsuyu sürüyorum biraz iyi geliyor sanki
Ahh annelerin ikisi de aynı şekilde baskı yapıyorlar. Hem bebeği kapatıyorlar hem beni geçmezse gülsuyuna bakayım ben de sağolun
Bizde de var anne sütü sürüyorum ben biraz geçti gibi sanki sütün yağlıysa oluyormuş diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum
Emdikten sonra deneyeyim bakalım süt sürmeyi işe yaratacak mı?? Teşekkür ederim

Bende kontrolden geldim 38 haftalığız tam, doktor yine yerinde sayıyoruz kanala girme falan yok dedi açılma falanda yok, tek bi sancım varmış 100 e yakın oda düzensiz sürekli bu şekilde olmalı dedi ayın 22 sine kadar olmazsa o gün suni sancı veririz dedi, kendiside 23 ünde seminere gidecek olmayacak bizde 22sinde 39+5 oluyoruz gayet iyi bi sıkıntı olmaz daha beklemeye gerek yok en geç 40 ta alıyoruz zaten dedi bizdende böyle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…