- 7 Aralık 2021
- 124
- 160
- 53
- 42
MaşaAllah sizin bebek yüzünü gösteriyor, bKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
@Jajinda ile de aynı hastanede doğum yapmış olacağız gitmisken onu da gördüm bebeği de kendi de gayet iyi maşallah çok tatlıs bir oğlu varbenden haberler bu kadar yokmu kontrole giden suyu gelen sancisi gelen
MaşaAllah sizin bebek yüzünü gösteriyor, benim oğlan ya elini koyuyordu ya ayağını. Kısmetse doğunca göreceğizKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
@Jajinda ile de aynı hastanede doğum yapmış olacağız gitmisken onu da gördüm bebeği de kendi de gayet iyi maşallah çok tatlıs bir oğlu varbenden haberler bu kadar yokmu kontrole giden suyu gelen sancisi gelen
Yaaaa dimiii öyle duruyor ama inanamiyor insanYaa 3.5 kilonun 2 si yanak mı acaba? Çok güzel poz vermiş, bu haftalarda böyle pozlar alınması çoook istisna biliyorsun
Şaka maka 4 gün sonra bebeğin kollarında Allah’ın izniyle, maşallah
Duşa girildi sıcak su altında squat yapıldı hurmalar ananaslar zaten yeniyor ama yok
Gerçi sıradaCrknkz var. Böyle giderse ben de 40. Haftayı hatta 41’i görürüm gibi.
Teşekkürler teyzesi benim iki haftadır hep 100 Gr olarak alıyor abisi de 3600 doğmuştu o civarda doğar iki numaram daOy maşallah tospikBenmde pazartesi 3,5 kgdı doğuma kadar 4 olur o zmn günde 100 gr alıyorsa ayvan eyvah Korkma canım ilk değil sonuçta biliyon nasıl bsy bende gene bsy yok bekledm gece sancım olur diye ama gelen yok turp gibiym sırt ağrım dışında
Evet canisi ya geliyor gelmekte olan belki daha erken gelir olabilir mi olabilir yaniAh mavişim maşallah ya. Günün de iyice yaklaştı ne güzel kavuştay zamanı geliyor
Minnosum öyle duruyor ama suyun içinde mi öyle acaba bize heran fake atacakmis gibi geliyorMaşallah kilonun yarısı yanak yerim
Böyle cok şiş olmasa bile biraz tombik olur gibime geliyorMinnosum öyle duruyor ama suyun içinde mi öyle acaba bize heran fake atacakmis gibi geliyor
İki üç haftadır güzel gösteriyor ama gene de yüzünü plesantaya dayıyor canimMaşaAllah sizin bebek yüzünü gösteriyor, benim oğlan ya elini koyuyordu ya ayağını. Kısmetse doğunca göreceğiz
Cok mu terliyor acaba canım oğlumda olmuştu ama onun yanaklarında olmuştu doktor normal yeni doğanda ilerleyen zamanlarda geçer demişti hakikaten de öyle oldu teni hassas bebeklerinEki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler dolduvücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
O dudak nedir ya gel benı ye dıyor arkandan bnde gelıyorum cuma gunude bn okucam nasıpse carsamba son kontrolKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
Ben de öyle yapıyorum ama doktor 3 saati geçirme diyince kendimi kötü hissettimHayır ya neden öyle düşünüyorsun benimki daha kaç günlük. Gece 12 de uyuduk bi uyandım saat 4 uyandırdım emzirdim uyudu geri. Bence üzülme sütünde birikmiştir. Bana hemşire 3 saate bie emzir dedi ben istedi zaman emziriyorum yarim saate istiyo 15 dk de 1 saat 4 saat ne zaman isterse
Terliyor kuzum evet İzmirde yaşıyoruz klimasız evdeCok mu terliyor acaba canım oğlumda olmuştu ama onun yanaklarında olmuştu doktor normal yeni doğanda ilerleyen zamanlarda geçer demişti hakikaten de öyle oldu teni hassas bebeklerin
Oluruna bak canım daha yenı baslamıssınız boyle stres yaparsan stres yuzunden de olmayabilir 1 sene olmaması cok normalHaklısınız zaten testte 1 çıktıçok erken yaptığım için negatif bekleyeceğim sabirsizla bakalım hayırlısı herşey için
Bizimkinde de var. Bence Anneler kapat üstünü diye diye böyle oldu. Bizde izmir deyiz. Gülsuyu sürüyorum biraz iyi geliyor sankiEki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler dolduvücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
Öyle yaptım emdi 3 saat sonra tekrar verdimKendini suçlama canim olabiliyor böyle şeyler hemen doyursaydin
Evet kullandım ama M beden almıştım hemşire bu ne dedi xl alın dedi eşim koşa koşa xl aldı. O çok rahat olduKızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Bizde de var anne sütü sürüyorum ben biraz geçti gibi sanki sütün yağlıysa oluyormuş diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorumEki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler dolduvücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
Teşekkür ederim gönlümü ferahlattınız hepinizOlur öyle arada canım gün içinde her gak guk dediğinde her istediğinde emzirirsin .telafi edersiniz geceyi annesi
Ahh annelerin ikisi de aynı şekilde baskı yapıyorlar. Hem bebeği kapatıyorlar hem beniBizimkinde de var. Bence Anneler kapat üstünü diye diye böyle oldu. Bizde izmir deyiz. Gülsuyu sürüyorum biraz iyi geliyor sanki
Emdikten sonra deneyeyim bakalım süt sürmeyi işe yaratacak mı?? Teşekkür ederimBizde de var anne sütü sürüyorum ben biraz geçti gibi sanki sütün yağlıysa oluyormuş diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum
Bende kontrolden geldim 38 haftalığız tam, doktor yine yerinde sayıyoruz kanala girme falan yok dedi açılma falanda yok, tek bi sancım varmış 100 e yakın oda düzensiz sürekli bu şekilde olmalı dedi ayın 22 sine kadar olmazsa o gün suni sancı veririz dedi, kendiside 23 ünde seminere gidecek olmayacak bizde 22sinde 39+5 oluyoruz gayet iyi bi sıkıntı olmaz daha beklemeye gerek yok en geç 40 ta alıyoruz zaten dedi bizdende böyle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.Kızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?