2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kan gruplarınız neler? Anne bebek arasında ABO uyumsuzluğu olunca da sarılık olabiliyor ne kadar emzirseniz de malesef. Yani siz O bebek de diğerlerinden biriyse falan yatkınlık oluyor

Ne kadar da ben bu

Son haftalarda artık gelişimlerini tamamlamış oluyorlar aslında ama yine de ne kadar kalırlarsa o kadar iyi.
Bana da 40+6’ya kadar bekleyebiliriz demişti doktorum ama 40’tan sonra alınsa olur bence de. İlk etapta suni sancıyla normal doğumu deneyecekmişiz eğer gelmezse. Benim de bu hesaba göre son tarihim Eylül 27 oluyor.

Ekime doğru kayıyorum resmen

Ne kadar olmuş bebeğin?

Evet canım gelişimi tamamlandığı için bugün doğsa keşkede hemen alsak diye şakada yaptı hatta, ama dahada bekletmedikleri için o tarihtede alınmasını uygun gördüm çünkü nedense hiç sancım gelecsk gibi hissetmiyorumm, suni sancı olursa diye biraz ürperiyorum açıkçası açılma olmazsa yada çok uzun sürersede direk sezeryana alacağına eminim biraz sezeryanada sıcak bakıyor gibi hissediyorum açılma olmaz diyede tedirginim ama o zamanda yapacak bişey yok bebek sağlıkla gelsinde artık hakkımızda hayırlısı olsun bekleyip görücez, inşallah Kerem bey keyfini bozarda birazda gelmeye çabalar 37.haftada 3110du canım bugün 38de 3287 gram geldi 200 ye yakın almış 1 haftada, doktor fazla kilolu bebekleride normal doğurtmaktan yana değil bugün onuda anladım o yüzden umarım 3600 ü falan geçmez diyorum çıkarmasıda ayrı Düşün düşün sonumuz ne olacak bakalım bekleyip görücez

Benimde değerler sizin degerlerinizle birebir aynıydı, düzenli beslenme ile 3.kontrolde düşmeye başlamıştı, stres yapmayın iyi düşünün, sarılık neredeyse her cocukta var. Düşecektir Allahin izniyle.

Dün gece ara ara uykudan uyandım ağrı sebebiyle. Bebek karnımda bir tarafa toplanmış oluyordu ve adet sancısı gibi sancım oluyordu bir süre sonra kendiliğinden geçti. 4 kez uyandım bu şekilde ve lavaboya gittim. Doktora yazmalı mıyım var mı bu şekilde tecrübesi olan

Uyandırıp emziriyorum 2 saatte bir aynı şekilde devam edeceğim. İnşaallah benimki de düşer

Anladım inşallah düşer değeriniz de müdahaleye gerek kalmaz
Amin inşaallah temennim bu yönde

Maşallah birde poz vermişş minnoş. Bir gün arayla kavuşcaz ne güzell bendede var bu günlerde endişe çünkü fazla sertleşiyor karnım iki bacak aram çok ağrımaya başladı inşallah gününden önce gelmez diye korkmaya başladım bende.sende durumlar nasıl.

Rahatsız mı etti yoksa tercih mi etmedin?
Almayı unuttuk hastanede bez vericez dediler çok kanamam oldu bez daha iyi geldi aslında ama depend kullananlarda çok memnun benim çok karın ağrım sancım oldu bezi çok bol bağladık ğstüne pijama giydim çok rahat oldu

Ben sadece emziriyorum aslında 10-15 dk arası aktif emiyor. Sonrası uykuya geçiş için kullanıyor kaldığı süreyi ve ne kadar süt aldigink bilmiyorum o sürede ama her 2 saatte tek meme sekline veriyorum.Malum besleyici süt sonlara doğru geliyor. Sağma olayı yerine bebişi uyandırmayi deneyip süreyi artırmak denenebilir, doktorun da sut artsın gibi düşünüp sağip sondaki sütü vermeni istemiş diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…