Kan gruplarınız neler? Anne bebek arasında ABO uyumsuzluğu olunca da sarılık olabiliyor ne kadar emzirseniz de malesef. Yani siz O bebek de diğerlerinden biriyse falan yatkınlık oluyorKızlar bebeğimin satılık değeri düşmesi gerekirken artıyor, en son Çarşamba günü 13.9 çıkmıştı, dün 15.2 çıktı. Sık sık ve düzenli emziriyorum hem gece hem gündüz ama buna rağmen değeri düşmüyor. Doktor pazartesi tekrardan bakalım duruma göre kan tahlili ile bakarız dedi. Ama benim içim hiç rahat değil galiba birazdan götürüp kan vereceğiz. Bişey çıkacak ya da hasataneye falan yatacak diye aklım çıkıyor. Aranızda bu durumu yaşayıp atlatan var mı?
Ne kadar da ben buBende kontrolden geldim 38 haftalığız tam, doktor yine yerinde sayıyoruz kanala girme falan yok dedi açılma falanda yok, tek bi sancım varmış 100 e yakın oda düzensiz sürekli bu şekilde olmalı dedi ayın 22 sine kadar olmazsa o gün suni sancı veririz dedi, kendiside 23 ünde seminere gidecek olmayacak bizde 22sinde 39+5 oluyoruz gayet iyi bi sıkıntı olmaz daha beklemeye gerek yok en geç 40 ta alıyoruz zaten dedi bizdende böyle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
ikimizin de kan grubu aynı uyuşmazlık yokKan gruplarınız neler? Anne bebek arasında ABO uyumsuzluğu olunca da sarılık olabiliyor ne kadar emzirseniz de malesef. Yani siz O bebek de diğerlerinden biriyse falan yatkınlık oluyor
Evet canım gelişimi tamamlandığı için bugün doğsa keşkede hemen alsak diye şakada yaptı hatta, ama dahada bekletmedikleri için o tarihtede alınmasını uygun gördüm çünkü nedense hiç sancım gelecsk gibi hissetmiyorumm, suni sancı olursa diye biraz ürperiyorum açıkçası açılma olmazsa yada çok uzun sürersede direk sezeryana alacağına eminim biraz sezeryanada sıcak bakıyor gibi hissediyorum açılma olmaz diyede tedirginim ama o zamanda yapacak bişey yok bebek sağlıkla gelsinde artık hakkımızda hayırlısı olsun bekleyip görücez, inşallah Kerem bey keyfini bozarda birazda gelmeye çabalarNe kadar da ben bu
Son haftalarda artık gelişimlerini tamamlamış oluyorlar aslında ama yine de ne kadar kalırlarsa o kadar iyi.
Bana da 40+6’ya kadar bekleyebiliriz demişti doktorum ama 40’tan sonra alınsa olur bence de. İlk etapta suni sancıyla normal doğumu deneyecekmişiz eğer gelmezse. Benim de bu hesaba göre son tarihim Eylül 27 oluyor.
Ekime doğru kayıyorum resmen
Ne kadar olmuş bebeğin?
Ben hep onu kullandım çok rahat ettim canım large almıştım dikiş yerlerini de hiç etkilemediKızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Benimde değerler sizin degerlerinizle birebir aynıydı, düzenli beslenme ile 3.kontrolde düşmeye başlamıştı, stres yapmayın iyi düşünün, sarılık neredeyse her cocukta var. Düşecektir Allahin izniyle.Kızlar bebeğimin satılık değeri düşmesi gerekirken artıyor, en son Çarşamba günü 13.9 çıkmıştı, dün 15.2 çıktı. Sık sık ve düzenli emziriyorum hem gece hem gündüz ama buna rağmen değeri düşmüyor. Doktor pazartesi tekrardan bakalım duruma göre kan tahlili ile bakarız dedi. Ama benim içim hiç rahat değil galiba birazdan götürüp kan vereceğiz. Bişey çıkacak ya da hasataneye falan yatacak diye aklım çıkıyor. Aranızda bu durumu yaşayıp atlatan var mı?
Ben de büyük boy aldım daha rahat olur diye. 72 kilo olmuştum en son o da sıkmaz herhaldeEvet kullandım ama M beden almıştım hemşire bu ne dedi xl alın dedi eşim koşa koşa xl aldı. O çok rahat oldu
ben küçüğünğ aldım 1 hafta önce 59 kiloydum olur herhalde dimiBen de büyük boy aldım daha rahat olur diye. 72 kilo olmuştum en son o da sıkmaz herhalde
Anladım inşallah düşer değeriniz de müdahaleye gerek kalmazikimizin de kan grubu aynı uyuşmazlık yok
Oy yerin o tombik elleri yanakları maşalahSıcağa dayanamadık kısa kolluya geçtik teyzeler
Olur herhaldeben küçüğünğ aldım 1 hafta önce 59 kiloydum olur herhalde dimi
Benimde değerler sizin degerlerinizle birebir aynıydı, düzenli beslenme ile 3.kontrolde düşmeye başlamıştı, stres yapmayın iyi düşünün, sarılık neredeyse her cocukta var. Düşecektir Allahin izniyle.
Amin inşaallah temennim bu yöndeAnladım inşallah düşer değeriniz de müdahaleye gerek kalmaz
Maşallah birde poz vermişş minnoş.Kızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
@Jajinda ile de aynı hastanede doğum yapmış olacağız gitmisken onu da gördüm bebeği de kendi de gayet iyi maşallah çok tatlıs bir oğlu varbenden haberler bu kadar yokmu kontrole giden suyu gelen sancisi gelen
Almayı unuttuk hastanede bez vericez dediler çok kanamam oldu bez daha iyi geldi aslında ama depend kullananlarda çok memnun benim çok karın ağrım sancım oldu bezi çok bol bağladık ğstüne pijama giydim çok rahat olduRahatsız mı etti yoksa tercih mi etmedin?
Az kaldı inşallahOy yerin o tombik elleri yanakları maşalahnasıl da sevilesi yaa bizde kavuşuruz bebişimizi inş böyle
Ben 69 la xl kullandım , tabi karnım baya inmişti. Size de olur o zamanBen de büyük boy aldım daha rahat olur diye. 72 kilo olmuştum en son o da sıkmaz herhalde
Ben sadece emziriyorum aslında 10-15 dk arası aktif emiyor. Sonrası uykuya geçiş için kullanıyor kaldığı süreyi ve ne kadar süt aldigink bilmiyorum o sürede ama her 2 saatte tek meme sekline veriyorum.Malum besleyici süt sonlara doğru geliyor. Sağma olayı yerine bebişi uyandırmayi deneyip süreyi artırmak denenebilir, doktorun da sut artsın gibi düşünüp sağip sondaki sütü vermeni istemiş diye düşünüyorum.Ya kızlar şu beslenme olayı aşırı yoruyor beni 2 saatte bir uyandır dedi doktor önce emzir sonra kalan sütünü sağ onu ver üstüne birde mama ver dedi kilo almamız lazım ama benimki memede 10 dk durup uyuyor diğerlerini vermek için 2 saat uğraşıyorum resmen aşırı yoruldum sizde düzen nasıl
ben küçüğünğ aldım 1 hafta önce 59 kiloydum olur herhalde dimi
Bnce kalçadan kilo alımlarına göre değişiyor bu 70 kiloyum m beden bana oluyorBen de büyük boy aldım daha rahat olur diye. 72 kilo olmuştum en son o da sıkmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?