o zaman banada olur ben kalçafan hiç kilo almafım sadece göbek çıktıBen m beden almışım şuan 70 kiloyum hala m beden oluyor geçen denedim
Ay dur bidaha deneyim kesin sonuc söyleym yanlıs olmasıno zaman banada olur ben kalçafan hiç kilo almafım sadece göbek çıktı
Denedm şimdi bana göre iyi oldu senide gördüğüm kadarıyla m sanada olur gibime geliyoro zaman banada olur ben kalçafan hiç kilo almafım sadece göbek çıktı
Ben m beden almışım şuan 70 kiloyum hala m beden oluyor geçen denedim
Bnce kalçadan kilo alımlarına göre değişiyor bu 70 kiloyum m beden bana oluyor
o zaman banada olur ben kalçafan hiç kilo almafım sadece göbek çıktı
Valla bende öyle demiştim M beden almıştım bana hemşire xl aldılar ve gerçekten rahat oldu.Denedm şimdi bana göre iyi oldu senide gördüğüm kadarıyla m sanada olur gibime geliyor
Aslnda kalça ölçüsü daha önemli kilodan ziyade olmazsa artık büyük bedene geçeriz hastanedeValla bende öyle demiştim M beden almıştım bana hemşire xl aldılar ve gerçekten rahat oldu.
Şimdi tabi şeyi bilemem ben sezeryan oldum ayağımı bile zor kaldırıyordum giyerken, hatta M olanı giyerken yırttık dar oluyor.
Normal doğumda tabi insan nasıl oluyor bilmiyorum
Kgsu çok güzel canım yanaklı olur şiş olsada sudaYaaa bizde saskiniz acaba suyun içinde mi böyle diye düşünüyoruz
Geçmiş olsun canım pazartesiyi bekleme bencede bizde böyle önceden götürdük şüphelenip mamayı artırdı doktorumuz iyi beslenince düştü değeri. Senin sütün vardı diye hatırlıyorum bol bol emzirmeye devam et bebeğini değeri düşecek inşallahKızlar bebeğimin satılık değeri düşmesi gerekirken artıyor, en son Çarşamba günü 13.9 çıkmıştı, dün 15.2 çıktı. Sık sık ve düzenli emziriyorum hem gece hem gündüz ama buna rağmen değeri düşmüyor. Doktor pazartesi tekrardan bakalım duruma göre kan tahlili ile bakarız dedi. Ama benim içim hiç rahat değil galiba birazdan götürüp kan vereceğiz. Bişey çıkacak ya da hasataneye falan yatacak diye aklım çıkıyor. Aranızda bu durumu yaşayıp atlatan var mı?
İnşaAllah, 9 ay geçti de şu son 1-1,5 hafta geçmiyor sanki. Allah herkesin, yavrusuna sağlıkla kavuşmayı ve huzur içinde büyütmesini nasip etsin. Amin.Az kaldı inşallahKavuscaksiniz yumuk ellere
39+1de kanaldaydı perine cinsel ilişki squat çömelir gibi oturup oturup kalktım.birde alaturka tuvaleti kullanır gibi oturdum sürekli tabi bunların ne kadar faydası oldu bilmiyorum.Kızlar bebeğiniz ne zaman kanala inmişti? Kanala girmesi için neler yapmalı?
Ohooo canım kötü hissetme yaa daha kötü hissedeceğimiz şeyler olur durur çok normalGündüz 1.5-2 saatte bir meme istiyor gece de her 3 saate bir alarm kuruyordum kendi alarmdan 5-10 dakika önce kalkardı bu gece böyle oldu insan kendini kötü hissediyor
Oyyy tospiloooş yanakKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
Jajinda ile de aynı hastanede doğum yapmış olacağız gitmisken onu da gördüm bebeği de kendi de gayet iyi maşallah çok tatlıs bir oğlu var benden haberler bu kadar yokmu kontrole giden suyu gelen sancisi gelen
Evet öyleymiş kızlar süt ve doğum sonrası kg kaybından vücut kendini böyle yaparmış. Bebekte anca emmeye başladı sütümü sağım yapıyorum bol bol
İsilik gibi canım sıcaktan üstünü inceltsenEki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler dolduvücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
Korkma tatlım düşer daha şu anda çıkması normal sütün yeni yeni tam anlamıyla geliyordurKızlar bebeğimin satılık değeri düşmesi gerekirken artıyor, en son Çarşamba günü 13.9 çıkmıştı, dün 15.2 çıktı. Sık sık ve düzenli emziriyorum hem gece hem gündüz ama buna rağmen değeri düşmüyor. Doktor pazartesi tekrardan bakalım duruma göre kan tahlili ile bakarız dedi. Ama benim içim hiç rahat değil galiba birazdan götürüp kan vereceğiz. Bişey çıkacak ya da hasataneye falan yatacak diye aklım çıkıyor. Aranızda bu durumu yaşayıp atlatan var mı?
Ben dün gece yaşadım sabah normal herşeyDün gece ara ara uykudan uyandım ağrı sebebiyle. Bebek karnımda bir tarafa toplanmış oluyordu ve adet sancısı gibi sancım oluyordu bir süre sonra kendiliğinden geçti. 4 kez uyandım bu şekilde ve lavaboya gittim. Doktora yazmalı mıyım var mı bu şekilde tecrübesi olan
Ben emzirme eğitimi almıştım 2 memeyi de vermek gerek ve 30 dakika toplamda 15 dk biri 15 dk diğeri. Ama en son hangisini emziriyosan sıradaki emmede ondan başlaman gerekiyor ki yağlı sütü alabilsin. Bu önemli şekerler rutininizi böyle oluşturursanız rahat edersinizBen sadece emziriyorum aslında 10-15 dk arası aktif emiyor. Sonrası uykuya geçiş için kullanıyor kaldığı süreyi ve ne kadar süt aldigink bilmiyorum o sürede ama her 2 saatte tek meme sekline veriyorum.Malum besleyici süt sonlara doğru geliyor. Sağma olayı yerine bebişi uyandırmayi deneyip süreyi artırmak denenebilir, doktorun da sut artsın gibi düşünüp sağip sondaki sütü vermeni istemiş diye düşünüyorum.
Doğrudur ama ben bu şekilde emzirdim 8 günde 450 Gr aldı bebeğim. Mama veriyor olsam dozu azaltacaktı doktorum öyle soyleyeyimOhooo canım kötü hissetme yaa daha kötü hissedeceğimiz şeyler olur durur çok normal
Oyyy tospiloooş yanak
İsilik gibi canım sıcaktan üstünü inceltsen
Korkma tatlım düşer daha şu anda çıkması normal sütün yeni yeni tam anlamıyla geliyordur
Ben dün gece yaşadım sabah normal herşey
Ben emzirme eğitimi almıştım 2 memeyi de vermek gerek ve 30 dakika toplamda 15 dk biri 15 dk diğeri. Ama en son hangisini emziriyosan sıradaki emmede ondan başlaman gerekiyor ki yağlı sütü alabilsin. Bu önemli şekerler rutininizi böyle oluşturursanız rahat edersiniz
Kızlar sezeryan sonrası acayip ödem olduğu için bedeninizin bir büyüğünü alırsanız rahat edersiniz ben 1.72 boy 84 kiloyla doğuma girdim hem l hem xl aldım xlde daha rahat ettim yardımcı olur umarımben küçüğünğ aldım 1 hafta önce 59 kiloydum olur herhalde dimi
İşte vücudunda olmayınca isilik değildir diye düşündüm bilemedimOhooo canım kötü hissetme yaa daha kötü hissedeceğimiz şeyler olur durur çok normal
Oyyy tospiloooş yanak
Korkma tatlım düşer daha şu anda çıkması normal sütün yeni yeni tam anlamıyla geliyordur
Ben emzirme eğitimi almıştım 2 memeyi de vermek gerek ve 30 dakika toplamda 15 dk biri 15 dk diğeri. Ama en son hangisini emziriyosan sıradaki emmede ondan başlaman gerekiyor ki yağlı sütü alabilsin. Bu önemli şekerler rutininizi böyle oluşturursanız rahat edersiniz
Ben de her emzirmede iki memeyi vermenin prolaktin hormonunun salgılanmasına ve daha çok süt üretimine sebep olduğunu duyduğumdan beri her iki memeyi de veriyorumOhooo canım kötü hissetme yaa daha kötü hissedeceğimiz şeyler olur durur çok normal
Oyyy tospiloooş yanak
Bunu bilmiyordum, bende tek tek emziriyordum, ikisini bir vereyimBen de her emzirmede iki memeyi vermenin prolaktin hormonunun salgılanmasına ve daha çok süt üretimine sebep olduğunu duyduğumdan beri her iki memeyi de veriyorum
Ben de yeni öğrendim sayılır geç olsun güç olmasınBunu bilmiyordum, bende tek tek emziriyordum, ikisini bir vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?