2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebişin kilosu artsın diye dedi ama sağma kısmını bende yapmıyorum bir öğün meme bir öğün mama şeklinde yapıyorum çünkü meme aldıktan sonra uyanık olsa bile mama almıyor ağzından akıyor tok olduğunu düşünüyorum aslında ama mama takviyesi de iyi olur diye veriyorum yinede

Peki bu göğüs ucu yaralarını napıcaz ya, mustela kullanıyorum ama sürekli emdiği için hemen iyileşmiyor.
Lansinoh ‘a mı geçsem?
Ben lansinoh kullanıyorum bo faydası yok. Önceki doğumlarda da almadığım.kalmadiydi onlarda ise yaramamıştı. Şimdi sadeve kendi kendine geçmesini bekliyorum ama çok zorlamıyorum her meme verdiğimde bağırış çağırış bi tanesi bari yara olmasaydı

Gümüş kapak ve ayva çekirdeği jelinin iyi geldiği söyleniyor araştırmanızı tavsiye ederim

Reactions: Zzy
Ay nasıl dayanıyorsun bepanthol de iyimiş ama emzirmeden silmek gerekiyormuş
Şey aldım bide siliyon meme ucu koruyucu, philips avent . Oda biraz rahatlattı sütyene değdikçe acıyordu , bu koruyucu onu engelliyor

bugün sonunda hastane çantamızı hazırladım 37 haftalık olduk pazartesi bebeğin suyuna ve genel durumuna göre sezeryan gününü belirlicek sanırım doktor heyecandan kalbim çıkıcak sanki
Aynen bugun bende canta hazirlayanlardanim iki gun sora 37 haftaligiz carsamba almiyorum biraz daha dursun demezse kös kös eve dönerim aslnda dursa daha iyi tabi ama bu tansiyon yuzunden tedirginim ondan biran once dogsun istiyorum saglkla

Kızlar 12 eylül pazartesi günü 36+2 de Güneş'imiz doğacak
dualarınıza talibiz:)
sanki yeni ana baba olacağımızı öğrenmiş gibi şoktayız:)
maviss_34 ekleyebilirsin listeye

sanırım spinal anestezi uygulanacak. haliyle biraz minik de olacağız.
aslında burada herkesin sürecini de okudum ama şuan hiçbir şey bilmiyor gibiyim :))
emme sürecidir, ilk zamanlar geç prematüre bebeler için önerileriniz varsa alırım.
rh uyuşmazlığımız da var, muhtemelen sarılık başımızı biraz ağrıtacak :)

bende sezeryan olcam yüksek ihtimal sen kaç kiloydun

Aynen bugun bende canta hazirlayanlardanim iki gun sora 37 haftaligiz carsamba almiyorum biraz daha dursun demezse kös kös eve dönerim aslnda dursa daha iyi tabi ama bu tansiyon yuzunden tedirginim ondan biran once dogsun istiyorum saglkla
inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bende bu hafta alması istiyorum bihafta daha dursun istiyorumama bakalım doktor ne dicek pazartesi.bugün 37 haftalık oldu geçtiğimiz pazartesi suyu az kafası yukarda sezeryan hazırlığını yapalım dedi tahliller ekg falan nstde kalbi normal atıyo kilosuda haftasına göre normal diye yolladı eve bu hafta tekrar bakacak bakalım nolcak

Sağlıkla kavuşun Güneş ‘inizee Allah yardımcın olsun insallah, her şey cok güzel olacak, güzel haberlerini bekleyeceğiz cok heyecanlandım seni düşünemiyorum, bir iki hafta sonrası icin kendimi de düşünemiyorum

Eki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler doldu vücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
Doğumdan sonra bebeğin vücudu dış ortama ayak uydurmaya çalışırken oluyor böyle silmeyin yıkayın duru su ile kaynanmış ılınmış şekilde.

Sağlıkla gelsin Güneş hiç bişey bilmiyo gibi hissedersin ama okuduklarin aklında bı yerlerde kalmıştır eminim. Hem içgüdüsel ilerliyor çoğu şey, sen ne kadar rahatsan bebek de o kadar rahat olacak. Beslenmesi en önemlisi dediğin gibi ona özen gostermen yeterli olacaktır. Mama, sarılıktan daha kötü değil, kaldı ki onun takibini ve tavsiyesini de hastane yapacaktır.

Canım sag salim kucagına almak nasip olsun bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…