2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar mide bulantısı yaşayan varmı aşırı midem bulanıyor şuan çok rahatsız ediyor durup dururken neyin nesi anlamadm tansiyonumda cok yüksek sayılmaz 13 lerde

sağol canımcım, inşallah :):)
burada annelerimiz ameliyat öncesi sabaha kadar uyuyamıyordu ya, malum, ben de bu 2 gece uyuyamayacağım muhtemelen insan hele ilk bebekte nasıl hazır olur bilmiyorum
di mi ya. annelik içgüdüsel zaten. şimdiden endişeler iyice sardı beni :)
gereken neyse yapılır zaten doğru diyorsun. yine de insan istiyor ki önden bileyim her şeyi.

Canım sag salim kucagına almak nasip olsun bebişini
inşallah canım darısı size inşallah :)
yaaa hadi ama bak sırayı bozmayalım sende durumlar nasıl :)))
Kızlar mide bulantısı yaşayan varmı aşırı midem bulanıyor şuan çok rahatsız ediyor durup dururken neyin nesi anlamadm tansiyonumda cok yüksek sayılmaz 13 lerde
açılma belirtisi olabiliyor artık canım. benim de çok sancılanınca soğuk terlemeler ve mide bulantısı eşlik ediyor, onun gibi bir şey mi.

O dudak nedir ya gel benı ye dıyor arkandan bnde gelıyorum cuma gunude bn okucam nasıpse carsamba son kontrol
Yaaa hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin ekliyorum listeye
Terliyor kuzum evet İzmirde yaşıyoruz klimasız evde yanaklarda başladı dünden bu yana alnına da yayıldı hızlıca. İnş hassas olduğu içindir canım sağol
Sıcaktan oluyor belli ki canim kısa kollu giydir rahatlasn biraz
Öyle yaptım emdi 3 saat sonra tekrar verdim
Şifa olsun bebeğine bol bol emzir canim yarasın
Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz canım olmadı mama ile destekle beslenmesini
En hayırlısı hangisi ise o şekilde olsun doğumun canim sağlıkla gelsin miniğin belki o zamana kadar kendisi gelecek
Benim de aynı öyle canim çok ağrım oluyor yuruyemeyecek hale geliuroum bazen ayakta çok kalamiyorum aşağı baskı yapıyor bebek bakalım gününde mi gelecek nasıl olacak

Agrım yok ki hiç sadece karnım cok sertleşiyor.Mide bulantısıyla beraber dedigin gibi soguk terleme gibi bi an bişi oldu tuhaflaştım iyice beynimin içi zonkluyor sanki.çokta zorlanmaya başladım

Agrım yok ki hiç sadece karnım cok sertleşiyor.Mide bulantısıyla beraber dedigin gibi soguk terleme gibi bi an bişi oldu tuhaflaştım iyice beynimin içi zonkluyor sanki.çokta zorlanmaya başladım
ay bi de aynı gün oluyormuş :))
sen bol sıvı almaya çalış canım sertleşmeleri en rahat böyle geçirirsin

ay bi de aynı gün oluyormuş :))
sen bol sıvı almaya çalış canım sertleşmeleri en rahat böyle geçirirsin
Pazartesi doluyor keşke olsa ama bn pek beklemiyorum müdahale gerekicek sanırım sadece adet sancısı gibi hafif agrılarım oluyor oda geçiyor o yüzden sizler dogurun bosverin beni

Kgsu çok güzel canım yanaklı olur şiş olsada suda
İnşallah canım saglikli doğsun yeter ki
Kızlar bebeğiniz ne zaman kanala inmişti? Kanala girmesi için neler yapmalı?
Benim 4 gün sonra doğum var hala inemedi canim
Ayyyy kuzum ne güzel detaylıca anlatmışsın demek biberon meme reddine yol açtı her bebekte olmasa da olabiliyor işte bende yaşamıştım çok sinir bozucu bir durum pes etme emzir sürekli burnunu sık sık tık ağzına göğsünü birde acıların iyileşmesi için bol bol yuru geçecek insalalh çıktınız mi hastaneden naptınız canim bu arada rahmin aşağı indikçe göbeğin de küçülecek merak etme
Peki bu göğüs ucu yaralarını napıcaz ya, mustela kullanıyorum ama sürekli emdiği için hemen iyileşmiyor.
Lansinoh ‘a mı geçsem?
Bu kişiye göre değişebilir ama bana lansinoh çok iyi gelmişti canim şimdi de gümüş kapak aldım doğuma kadar takacağım
Yaaaa kontrolun vardı dimi kuzummm ne dedi doktorun neden böyle bı karar verdi erken de değil aslında sağlıkla kucağına alırsın insalalh güneş kızını prenses bizi solladı gördün mü ahhh yerim onuuu
Doğum belirtisi olabilir bebitommm bu gece mühim yediğin bişey dokunmuş olabilir mi

Terliyor kuzum evet İzmirde yaşıyoruz klimasız evde yanaklarda başladı dünden bu yana alnına da yayıldı hızlıca. İnş hassas olduğu içindir canım sağol
Boynun altı vs nasıl? Oralarda da varsa sicaktandir diye düşünüyorum. Gün aşırı banyo yaptırın derim, hiç olmazsa kaynamış soğumuş suyla silerek deneyin bakalım

Doğumdan sonra bebeğin vücudu dış ortama ayak uydurmaya çalışırken oluyor böyle silmeyin yıkayın duru su ile kaynanmış ılınmış şekilde.
Çok hassaslar değil mi? Ben alerji falan olmasın diye endişelendim ama değil sanırım evham yapmayayım Duş aldıralım bolca rahatlasın teşekkür ederim

Boynun altı vs nasıl? Oralarda da varsa sicaktandir diye düşünüyorum. Gün aşırı banyo yaptırın derim, hiç olmazsa kaynamış soğumuş suyla silerek deneyin bakalım
Boyun altı hafif kızarık sadece, o da katlanma bölgesi olduğu için normal olduğunu düşünüyorum pişik gibi değil. Bariz yüzünde var sadece ve bir günde bu kadar olunca alerji olabilir mi diye korktum ama değil sanırım. Banyoyu sıklaştıracağız biraz bakalım teşekkürler

Pazartesi doluyor keşke olsa ama bn pek beklemiyorum müdahale gerekicek sanırım sadece adet sancısı gibi hafif agrılarım oluyor oda geçiyor o yüzden sizler dogurun bosverin beni
Hiç belli olmaz bu işler Z Zzy tam gününde doğurdu diye hatırlıyorum
İçerde sağlıklı sağlıklı kolayca duruyorsa dursun kuzucuk son güne kadar
Kuzum bugün doktorcum bebekle tanıştı kafasına dokundum dedi. Açılmam net şekilde var ek olarak benim belirtilerim sıkıntılarım vs. net şekilde anlattım. Kendisinin gelmesini beklemek çok riskli, hastaneden de cok uzaktayız.
Ve bu beni çok strese sokuyor.
Normalde Cuma’ya düşündü ama sonra biz anlatınca bi de nst sonucu gelince pazartesiye çekti. Çıkarken pazartesiye kadar doğurma diyor

Var canım . Biz … erken doğudu oğlum, beklemiyorduk…
Yoğum bakımda kaldı bi kaç gün. Hastaneden çıkmadan önce tahlil yapıp bakıldı 12 di değeri fototerapi uyguladılar ve bizi taburcu ettiler. 9.gün kontrole gittik değeri 17 di. Ara ara kontrol ettircez.. bol bol emzir ve hatta yeterli gelmezse mama ver cnm . pozitif düşünelim herşey iyiye gider ,umarım bebişlerimiz bu dönemi de atlatırlar

Alerji olduğunu düşünmüyorum başka yerlerde de olurdu. Bizim de boyun ve kol kıvrımlarinda var üzerini incelttim ve siliyorum yıkamadığım günlerde, daha iyi durumdayız

Annemde birinden soğan kürünü duymuş kızlar meme ucu için. İlle sende denicem diyor ben deniym faydası olursa buraya tekrardan yazarım

Eklentiler

• EE374DC5-0D27-4B47-8431-F35C60D2229F.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 55
Şöyle bi evi toparlayıp yattım hayırlısı artık şu ara cok sey yemeye basladım bogazım durmuyorki

Dursun bakalım cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…