2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende bu ara hep öyleyim pztesi doktora gidicem o zaman sorarim diye daha da birsey demedim

Kuzum ya senin gelmene de ayrı sevindim bana moral oldun, çok guzel bi anne olacaksın Allah nazardan saklasın. Hastaneden bugün ciktik sukur agrim bu akşam daha da azaldi. Gobus de küçülmeye başladı sanki hersey rayına giriyor gibi sukur olsun.

maviss_34 canım benim de sezaryen tarihi 17 Eylül cumartesi oldu
Bugün nstye çektirdim rutin istedi doktorum. 20dakikada bir 80leri gördük. Ama çok hissetmiyorum. Belimde bir ağrı oluyor o sırada sadece. Zaten seviye olarak da yukarıda şuan bebiş -3 seviyesinde dedi doktorum. İnşallah cumartesiye kadar sabreder de kendi gelmeye kalkmaz

Kızlar sancıyla uyandım 5 te. Geçmiyor sancı 1 saattir. Ara ara gidip geliyor. ama Nisan filan gelmedi. Sizce doğuruyor olabilir miyim? Daha çok erken sanki tedirginim

Kızlar sancıyla uyandım 5 te. Geçmiyor sancı 1 saattir. Ara ara gidip geliyor. ama Nisan filan gelmedi. Sizce doğuruyor olabilir miyim? Daha çok erken sanki tedirginim
Olabilir canım sancıların nasıl giriyor ?nişan gelmesi şart degilki

Bu benim ikinci olacak inşallah. İlkinde nişan gelmişti önce. Baya 2 saat doğum sancısı çektim. Şuan sakinledi yarım saattir. İnşallah geçmiştir
Şuan belimden giren kasıklarıma dogru hareket eden hafif bir agrım var ama dogumla alakalı degildir diye düşünüyorum 7yi 5 geçe geldi agrı 7 35de bidaha geldi.şuan çok aşırı degil.sancılar ilk başta hafifmi olur böyle yoksa sertmi gelir arası uzun olsa bile

Korkma tatlım düşer daha şu anda çıkması normal sütün yeni yeni tam anlamıyla geliyordur

Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz canım olmadı mama ile destekle beslenmesini

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Dün eşimle tekrar doktora götürdük.Bu sefer cihaz ile deriden değil de kandan bakıldı sarılık değerine. 15.4 çıktı, hastaneye yatırıp tedavi altına almak için sınır değerimiz 20 ,siz aynı şekilde 2 saatte bir uyuyor da olsa uyandırıp emzirin dedi doktor. Pazartesi sabah tekrar çağırdı, yeniden sarılık değerine bakılacak artma/azalma vs var mı duruma göre ilerlemek açısından.

İnşallah 39n tam basında olsa daha iyi olur
İnşallah, ben de öyle istiyorum Bence sancı algısı kişiden kişiye değişiyor. Benim ilkinde daha önce hiç ciddi sancı çekmemiştim hemen anladım doğurduğumu. Kasılmalar sürekli oluyor ve bebek kendini aşağı itiyor gibi hissediyorsun. Sancı da geçmeyince e doğuruyorum galiba artık gideyim hastaneye demiştim o zaman. Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah. Hatırladıkça heyecanlanıyorum

Çok güzel anlatmışsın canım ayrıntı ve detay severiz ilk doğuracaklar olarak teşekkürler o yüzden . Rabbim evladını sana bağışlasın çok çok geçmiş olsun ağrıların da erkenden biter inşaallah

Aynı gün olacak doğumumuz inşaallah Rabbim sağlıkla hayırla doğurmaya nasip etsin ikimize de. Korktuğun hiç bi şey olmaz da mis gibi güpgüzel olur inşaallah doğumun çok zor bi hamilelik geçirdin ama değecek

Anaammm demek o kadar aşağı inmiş yarına kadar hiç kalkma ne olur ne olmaz kuzum çok heyecanlı değil mi ya hiç yokken bı anda pazartesi doğuma alıyorum seni diyor acilman fazla o halde dimi canim sağlıkla gelsin minik prenses
Şöyle bi evi toparlayıp yattım hayırlısı artık şu ara cok sey yemeye basladım bogazım durmuyorki
Hahaha heyecan mideye mi vurdu ne yaptı kuzu
Gebeliğimde bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum Verdiğim kiloları geri almasam bari ucunu kaçırıp
Emzirdigin için insanın içi bayılıyor canım gayet normal hamilelik gibi düşün o zaman içindeydi senden besleniyordu şimdi dışarda ama sütü çektikçe sen acikiyosun
Yaaa asıl ben çok mutlu oldum canim seni gördüğüme tanıdığıma asıl oraya kadar gelip de gelmeseydim çok ayipti kötü hissederdim teşekkür ederim güzel dileklerin için sen harika bir anne olmuşsun bile dediğim gibi zamanla herşey düzelecek eski düzenine dönecek hatta sizin artık yeni bir hayatınız olacak kendi hayatinizdan çok bebeğinizin hayatını yaşayacaksınız
Bebeklerin sağı solu belli olmuyor canim canları nasıl istiyorsa o zaman gelecekleri tutuyor hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ekliyorum listeye
Nisan gelmesi gerekmiyor her doğumda farklılık gösterir bu durum canim sancı da gelebilir kanama da olabilir suyunda gelebilir şuan nasılsın geçti mi
Eyvahhh geliyor mu yoksa cimcime hadi inşallah ilk başta aralıkları geniş oluyor canım ve hafif oluyormuş sonrasında saat aralığı daralip sancılar siklasiyor ve şiddetleniyormus sancı çekemedim normal doguramadim ama öyle oluyormuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…