2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende aynı kafadayım aslında ama insan bişi duyunca tereddütte kalıyor çok gaz sıkıntısı yaşarsam kullanıcam ama sanırım

Imsallah canim allah yardimcin olsun yaninda kimse yoksa tabaga meyvelerk ve şu sut yapan arastirmaliklar var bas ucuna onlardan koy ben oyle yapiyorum yoksa acliktan bnde halsizlesiyorum ama atistirdikca en azindan enerji geliyo
Eşim evden çalışıyor ama yok gibi bu ara, biz anaların işi zor, neyse ki bilerek çıktık bu yola

Canım ne için soruyorsun?

Beni sağlık ocağından aradıklarında 5. Günü topuk kanı alımına geleceksiniz, doğduğu günden sonraki günü 1. Gün sayacaksınız demişlerdi.
Yani bişey için değilde kaç günlük olduğunu hesaplamak içindi. Ozaman 1 gün sonra oluyo demekki 1. Günü

Yani bişey için değilde kaç günlük olduğunu hesaplamak içindi. Ozaman 1 gün sonra oluyo demekki 1. Günü
Hesap bilgilerinden bebeğinin doğduğu tarihi yazarsan ordan da görebilirsin kaçıncı günde olduğunu canim

Kızlar bugün misafirlikde kalmak zorunda kaldım ve ignem yok yanımda oksapar 0.6 bir gün vurulmasam bişey olur mu acaba acil bilgisi olanlar yazabilirmi

Kızlar bugün misafirlikde kalmak zorunda kaldım ve ignem yok yanımda oksapar 0.6 bir gün vurulmasam bişey olur mu acaba acil bilgisi olanlar yazabilirmi
Etki süreleri kan sulandırıcı tabletler gibi uzun olmadığı için her gün düzenli yaptırmak önemli. Ben olsam en yakın nöbetçi eczaneden temin ederdim

Etki süreleri kan sulandırıcı tabletler gibi uzun olmadığı için her gün düzenli yaptırmak önemli. Ben olsam en yakın nöbetçi eczaneden temin ederdim
Malesef koydeyim ve nöbetçi eczane yok bende çok dikkat ettim hergun vurdum ama bugün böyle plansız mecburi durum oluştu

Ben geçen gün unuttum ilk defa yapmayı, o günü atlayıp ertesi günden devam ettim. Ama bilimsek doğruluğu ya da yanlışlığını hiç bilmiyorum tabi, ayrıca corasprin de kullanıyordum o dönem onu sabah almıştım.

Kızlar yediklerim dokundu galiba, ya da karın büyüklüğü sebebiyle mide artık yediklerini sindiremiyor.
Uyurken bir anda ağzıma boğazımı yakan mide suyu geldi afedersiniz. Nasıl kalktığımı bilemedim yatakten o anlık panikle yemin ederim suyum geldi sandım

Kus kus öldüm, çıkardım her şeyi şimdi dört dönüyorum evde.

Aynı şeyi ben yaşıyorum şuan midemize baskı yapıyor artık bebişlerimiz. Çok normal. Rennie şurup içeceğim şimdi bir ölçek. Biraz rahatlatıyor. Doktorum tavsiye etmişti

Aynı şeyi ben yaşıyorum şuan midemize baskı yapıyor artık bebişlerimiz. Çok normal. Rennie şurup içeceğim şimdi bir ölçek. Biraz rahatlatıyor. Doktorum tavsiye etmişti
Ben de gaviscon alıyordum ama bitmiş, kendimi zorla kusturdum rahatlayayım diye. bu mesaj sevindirdi yalnız olmadığımı gördüm

Kusma doğum belirtisi mi acaba
Hamilelik belirtisi bir şimdi doğum belirtisi arıyorum.

Bu durumu hergun yaşıyorum ne yesem aynısı oluyo soğuk süt çok iyi geliyor denemelisin canm

Kızlar benim de sorum olacak özellikle doğum yapmış anneler sezaryen planlandı benim için. İdrar sondası takılacak malum. Damar yolu iğne vs korkmuyorum ama bu sonda olayı çok kafama takılıyor. Belki saçma bir soru olmuştur kusura bakmayın ama korkuyorum çok çok acıtıyor mu acaba

Hiç geçmeyecek gibi olursada karbonatlı su iç çok faydası var

Bu durumu hergun yaşıyorum ne yesem aynısı oluyo soğuk süt çok iyi geliyor denemelisin canm
Sütüm var evet biraz içeyim iyi fikir çok teşekkürler.

Hamileliğim belli dönemlerinde yanma hissi olmuştu ama hiç böyle uykumdan uyandıracak bir olay yaşamamıştım. O panikle suyum geldi diye düşünüp yataktan fırladığımı düşündükçe gülüyorum

Bir yazıda mide ve bağırsakların kendini boşaltarak vücudun doğuma hazırlandığını okumuştum ama siz zorla kusturmuşsunuz
Sizin için doğum belirtisidir inşallah diyelim

Çok kötü oluyor boğazda acılı yanma hissi sütü soğuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…