Hastaneye göre değişiklik gösteriyor olabilir canim ama kimisi odada takıyor ilkinde öyle yapmıştılae bana hafif yanma oluyor onu takarken saniyelik bir işlem zaten kimisi de ameliyathane de takıyor uyuşukluk gerçekleşince bu sefer de odada takmak isterlerse söyleyeceğim ameliyathanede takın diye bende hiç sevmedim o işlemiKızlar benim de sorum olacak özellikle doğum yapmış annelersezaryen planlandı benim için. İdrar sondası takılacak malum. Damar yolu iğne vs korkmuyorum ama bu sonda olayı çok kafama takılıyor. Belki saçma bir soru olmuştur kusura bakmayın ama korkuyorum çok çok acıtıyor mu acaba
Canim kaşıntı normal olmayabilir karaciğer emzimleriyle alakalı diye biliyorum bı doktorunla görüşür musun tahlil ister en azından için rahat etmiş olur kuzucmKızlar birşey soracagım 38 39 haftalarda acayip kaşınan varmı? Heryeri kol bacak sırt karın genital bölgeme kadar en az 1 aydır kaşınıyorum ya acaba neden kaynaklı. Şuanda kaşıntıdan ağrıdan miğde yanmasından uyuyamıyorum
Günaydın bebitomGünaaaydın
Ben doğurdum kızlar dersen hiç şaşırmayacağım senin doktor seni her an alabilir çünkübi koşu doğur gel haydi inşallah.
Dün midemden gelen suyu başka bir yerden geldi diye düşünerek doğum sanan uykulu psikolojime hala gülsem de sabah da afedersiniz ishal olmuşum @gls9216 @Papatya 26
Aklıma doğumdan önce mise temizlenir teorileri geliyor bir tık tırsmış olabilirim
Bir avazda dogur inşallahGünaydın tabikiii sabahın köründe uyandım heyecandan başıma neler gelecek bilmiyorumöpüyorum hepiiciğinizi gidiyom ben doğurmayanlar sağlıcakla kalın son hazırlıklarımı yapayım
Usutmus olabilirsin çıplak ayak ya da üst açık uyuyorsanMerhaba kizlar 36. Haftadayim dunden beri asiri gazim var biraz karin agrim var. Degisik bir sey de yemedim benim gibi deneyimleyen oldu mu ne tavsiye edersiniz
benimde mecburi sezeryan hep normal doğum istiyodum ama olmadı ama bundada belki bi hayır vardır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. sakın sezeryan ve detaylarıyla ilgili araştırma falan yapma kendimden biliyorum yaptıkça korkar insan ben daha önce tiroid ameliyatı oldum hızlı gelişmişti 4 gün içinde doktor seçtim karar verdim oldum yine çok korkuyodum ama hiçbişi izlemedim ameliyatla ilgili çok çabuk toparlanmıştım çok şükür.ameliyattan 5 6 ay sonra falan bigün merak edip tiroid ameliyatı izledim ben bunu önce izlesem herhalde korkudan olamazdım dedim kendi kendimeGerçekten rahatladımne kadar yersiz korkularım var. İşte herkeste değişik durumlar oluyor sanırım. Bir an önce bitse de rahatlasam..
Ya ben doktora gidiyorum heycandan inanırmısın herşeyi unutuyorumKaraciğer enzimleriniz yani AST ve ALT değerleriniz normal mi? Eğer normal ise muhtemelen ya hormonal değişimlerimiz ya da çatlatayacak bölgelerimiz olduğu için olduğu için kaşınıyor olabilir. Bu kadar uzun süren bir durumu doktorunuza danıştınız mı?
Mide yanması zaten çok normal hepimizde olan bir durum. Bu gece 2.ye uyanıyorum
Evet yarın randevum var. Bakın kaşıya kaşıya böyle şeyler çıktı vicudumda. Şuan anneme geldim dedim evdemi birşey var eşime ilaçla flan dedim ama o diyoe ben kaşınmıyorumHastaneye göre değişiklik gösteriyor olabilir canim ama kimisi odada takıyor ilkinde öyle yapmıştılae bana hafif yanma oluyor onu takarken saniyelik bir işlem zaten kimisi de ameliyathane de takıyor uyuşukluk gerçekleşince bu sefer de odada takmak isterlerse söyleyeceğim ameliyathanede takın diye bende hiç sevmedim o işlemi
Canim kaşıntı normal olmayabilir karaciğer emzimleriyle alakalı diye biliyorum bı doktorunla görüşür musun tahlil ister en azından için rahat etmiş olur kuzucm
Günaydın bebitom
Bende de geçmek bilmeyen bir ishal var ya on gün oldu nerdeyse tam geçiyor diyorum hoop gene aynı iki güne doğum var korkmaya başladım
Bende solgar, laktom ve ısırgan otu çayı(1 fincan) tüketiyorum. Sütüm arttı gerçektende.Bunu duydum hemeeeen Solgar alıyorum. Zaten güvendiğim bir marka. Başka yaptığın etkili bir şey varsa ekle canım faydalanalım. Süt konusu önemli
Ahh ahh aylarca çektim ben bu kaşıntıyı. Her şey araştırıldı normal çıktı hamilelik hormonlarından kaynaklıymış benimki. Doğurunca geçti şükürKızlar birşey soracagım 38 39 haftalarda acayip kaşınan varmı? Heryeri kol bacak sırt karın genital bölgeme kadar en az 1 aydır kaşınıyorum ya acaba neden kaynaklı. Şuanda kaşıntıdan ağrıdan miğde yanmasından uyuyamıyorum
Sırt üstü yatırdığımda çok agliyo bide Sırtını sivazladigimda. Galiba çok kucakta tuttum yenidoganda kemikleri batar fln derler. Bu yüzden bol bol masaj yapıp biraz yüzüstü yatıyorum gün içinde, rahatlıyoNasıl anlıyorsunuz sırtının ağrıdığını? Geçmiş olsun bu arada inşallah ciddi birşey yoktur
Eee ne oldu randevu bebitomBir avazda dogur inşallah
Sen de doğuruyorsun demek @maviss_34’le beraberkızım karnımdayken son 2 günümüz duygusallaşıyorum ben sürekli ya
Yaa çok sevindimAhh ahh aylarca çektim ben bu kaşıntıyı. Her şey araştırıldı normal çıktı hamilelik hormonlarından kaynaklıymış benimki. Doğurunca geçti şükür
evett aynı gün doğucak bebekler inşallahSen de doğuruyorsun demek @maviss_34’le beraber
Max tarihe son 8 gün Selizaycım
Nstye gircem kuzum bekliyorum daha doktorla görüşmedimEee ne oldu randevu bebitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?