2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok kötü oluyor boğazda acılı yanma hissi sütü soğuk için
Kesinlikle çok fena, neye uğradığımı şaşırdım demek ki su gelince de böyle bir Panik hali oluyor insanda, fragman oldu bana diyelim :)))

Sütü içtim soğuk soğuk inerken iyi geldi çok teşekkür ederim tavsiye için

Son düzenleme:
Kizlar Çarşamba günü yani artık yarın sabah sezaryenim var. Tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim. Biraz gerginim, çokça heyecanlıyım. aslında operasyon falan beni korkutmuyor. Ama genel olarak gergin hissediyorum. Böyle hissetmek istemiyorum. Kimse bana en ufak bir konuda bile karışsın istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum, yani bensizde plan yapabilmeli insanlar bence. Ama herşeyi açıklayarak organize etmek zorunda gibi hissediyorum. Her anın tadını çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl saglicam bilmiyorum. Stres olmaktan korkarak kendimi daha çok strese sokuyorum galiba. Bu ruh halinden nasıl çıkabilirim sizce? Bir prozac, bı sigara iyi giderdi sanki

Uyuştuktan sonra takıyorlar çekerken de bir şey hissetmiyorsun bence sonda önemsiz bir detay asıl mesele sezeryan sonrası ilk kalkışta…

Yoksa siz Başak ya da oğlak Burcu musunuz? :)

Şaka bir yana o dürtü bende de var, gönlüm istiyor ki doğum olsun bitsin bebeğimi kucağıma alayım yakınlar öyle gelsin hastaneye. Ya da hiç gelmesin biz direkt eve geçelim eşimle orda anneleri babaları çok yakınları görelim.

Aslında biz ne hayal edersek edelim, ne planlarsak planlayalım tamamen spontane gelişecek bir süreç bizi bekliyor.
Kendimizi tamamen bebeğin kucağımıza verildiğini o ana kanalize edersek belki bi tık rahatlarız.

Ben max tarihe 8 gün kalmış olmasına rağmen kendimi daha aylar yıllar boyu hamile kalacak gibi hissettiğimden o moda giremedim

Uyuştuktan sonra takıyorlar çekerken de bir şey hissetmiyorsun bence sonda önemsiz bir detay asıl mesele sezeryan sonrası ilk kalkışta…
Sonda nın ne demek olduğunu şimdi yorumlardan öğrendim. O kadar hiç bir şey araştırmadım ki doğum şekli ve süreci hakkında, cahil şekilde devam etmek istiyorum. Çok bilmek bana kendimi iyi hissettirmeyecekti bu süreçte o yüzden hiç bir şey izlememeye çalışıyorum

Doğru daha o kısmı var. Operasyondan çıkınca olay bitmiyor Umarım hepimiz güzelce atlatırız gözümde çok büyüyor gerçekten..

Aslında en güzeli en doğrusunu yapıyorsunuz

Doğumlarimiz inşallah normal olur bunlara grek kalmaz çok korkuyorum sezeryandan
Sezaryende de tek kullanımlık sonda takılıp mesane boşaltılıyor aslında ama o ağrı sırasında zaten hissedilmediğini biliyorum ebe arkadaşlardan.
İşte benim mecburi sezaryen olduğu için aklımda deli sorular hepimizin ağrısız acısız kolay doğumlarımız olsun inşallah. Neyse L Lalalala1 dediği gibi çok düşünmemek lazım. Artık düşünmeyi bırakıyorum

Hiç hizsetmedim bile, epiduralden sonra takıldı sonda. Çıkarılırken de çok hafif bir his acı yok kesinlikle

Kızlar birşey soracagım 38 39 haftalarda acayip kaşınan varmı? Heryeri kol bacak sırt karın genital bölgeme kadar en az 1 aydır kaşınıyorum ya acaba neden kaynaklı. Şuanda kaşıntıdan ağrıdan miğde yanmasından uyuyamıyorum

Karaciğer enzimleriniz yani AST ve ALT değerleriniz normal mi? Eğer normal ise muhtemelen ya hormonal değişimlerimiz ya da çatlatayacak bölgelerimiz olduğu için olduğu için kaşınıyor olabilir. Bu kadar uzun süren bir durumu doktorunuza danıştınız mı?
Mide yanması zaten çok normal hepimizde olan bir durum. Bu gece 2.ye uyanıyorum

Günaydın tabikiii sabahın köründe uyandım heyecandan başıma neler gelecek bilmiyorum öpüyorum hepiiciğinizi gidiyom ben doğurmayanlar sağlıcakla kalın son hazırlıklarımı yapayım
Günaaaydın

Ben doğurdum kızlar dersen hiç şaşırmayacağım senin doktor seni her an alabilir çünkü bi koşu doğur gel haydi inşallah.

Dün midemden gelen suyu başka bir yerden geldi diye düşünerek doğum sanan uykulu psikolojime hala gülsem de sabah da afedersiniz ishal olmuşum gls9216 Papatya 26
Aklıma doğumdan önce mise temizlenir teorileri geliyor bir tık tırsmış olabilirim

Merhaba kizlar 36. Haftadayim dunden beri asiri gazim var biraz karin agrim var. Degisik bir sey de yemedim benim gibi deneyimleyen oldu mu ne tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…