Kesinlikle çok fena, neye uğradığımı şaşırdım demek ki su gelince de böyle bir Panik hali oluyor insanda, fragman oldu bana diyelim :)))Çok kötü oluyor boğazda acılı yanma hissi sütü soğuk için
Uyuştuktan sonra takıyorlar çekerken de bir şey hissetmiyorsun bence sonda önemsiz bir detay asıl mesele sezeryan sonrası ilk kalkışta…Kızlar benim de sorum olacak özellikle doğum yapmış annelersezaryen planlandı benim için. İdrar sondası takılacak malum. Damar yolu iğne vs korkmuyorum ama bu sonda olayı çok kafama takılıyor. Belki saçma bir soru olmuştur kusura bakmayın ama korkuyorum çok çok acıtıyor mu acaba
Yoksa siz Başak ya da oğlak Burcu musunuz? :)Kizlar Çarşamba günü yani artık yarın sabah sezaryenim var. Tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim. Biraz gerginim, çokça heyecanlıyım. aslında operasyon falan beni korkutmuyor. Ama genel olarak gergin hissediyorum. Böyle hissetmek istemiyorum. Kimse bana en ufak bir konuda bile karışsın istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum, yani bensizde plan yapabilmeli insanlar bence. Ama herşeyi açıklayarak organize etmek zorunda gibi hissediyorum. Her anın tadını çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl saglicam bilmiyorum. Stres olmaktan korkarak kendimi daha çok strese sokuyorum galiba.Bu ruh halinden nasıl çıkabilirim sizce? Bir prozac, bı sigara iyi giderdi sanki
İnşallah suyun da gelir kolay bir doğum olurKesinlikle çok fena, neye uğradığımı şaşırdım demek mi su gelince de böyle bir Panik hali oluyor insanda, fragman oldu bana diyelim :)))
Sütü içtim soğuk soğuk inerken iyi geldi çok teşekkür ederim tavsiye için
Sonda nın ne demek olduğunu şimdi yorumlardan öğrendim. O kadar hiç bir şey araştırmadım ki doğum şekli ve süreci hakkında, cahil şekilde devam etmek istiyorum. Çok bilmek bana kendimi iyi hissettirmeyecekti bu süreçte o yüzden hiç bir şey izlememeye çalışıyorumUyuştuktan sonra takıyorlar çekerken de bir şey hissetmiyorsun bence sonda önemsiz bir detay asıl mesele sezeryan sonrası ilk kalkışta…
Doğru daha o kısmı var. Operasyondan çıkınca olay bitmiyorUyuştuktan sonra takıyorlar çekerken de bir şey hissetmiyorsun bence sonda önemsiz bir detay asıl mesele sezeryan sonrası ilk kalkışta…
Aslında en güzeli en doğrusunu yapıyorsunuzSonda nın ne demek olduğunu şimdi yorumlardan öğrendim. O kadar hiç bir şey araştırmadım ki doğum şekli ve süreci hakkında, cahil şekilde devam etmek istiyorum. Çok bilmek bana kendimi iyi hissettirmeyecekti bu süreçte o yüzden hiç araştırmadım
Sezaryende de tek kullanımlık sonda takılıp mesane boşaltılıyor aslında ama o ağrı sırasında zaten hissedilmediğini biliyorum ebe arkadaşlardan.Doğumlarimiz inşallah normal olur bunlara grek kalmaz çok korkuyorum sezeryandan
Bu solgarin hangisi canim link atabilir misin
Bol dereotu, üzüm, petibor bisküvi, süt, tahin helvası, bol su , no stres :)) aklıma geldikçe yazayimBunu duydum hemeeeen Solgar alıyorum. Zaten güvendiğim bir marka. Başka yaptığın etkili bir şey varsa ekle canım faydalanalım. Süt konusu önemli
Tesekkur ederimSolgar Brewer's Yeast 250 Tablet Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Solgar Brewer's Yeast 250 Tablet arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hiç hizsetmedim bile, epiduralden sonra takıldı sonda. Çıkarılırken de çok hafif bir his acı yok kesinlikleKızlar benim de sorum olacak özellikle doğum yapmış annelersezaryen planlandı benim için. İdrar sondası takılacak malum. Damar yolu iğne vs korkmuyorum ama bu sonda olayı çok kafama takılıyor. Belki saçma bir soru olmuştur kusura bakmayın ama korkuyorum çok çok acıtıyor mu acaba
Karaciğer enzimleriniz yani AST ve ALT değerleriniz normal mi? Eğer normal ise muhtemelen ya hormonal değişimlerimiz ya da çatlatayacak bölgelerimiz olduğu için olduğu için kaşınıyor olabilir. Bu kadar uzun süren bir durumu doktorunuza danıştınız mı?Kızlar birşey soracagım 38 39 haftalarda acayip kaşınan varmı? Heryeri kol bacak sırt karın genital bölgeme kadar en az 1 aydır kaşınıyorum ya acaba neden kaynaklı. Şuanda kaşıntıdan ağrıdan miğde yanmasından uyuyamıyorum
Gerçekten rahatladımHiç hizsetmedim bile, epiduralden sonra takıldı sonda. Çıkarılırken de çok hafif bir his acı yok kesinlikle
GünaaaydınGünaydın tabikiii sabahın köründe uyandım heyecandan başıma neler gelecek bilmiyorumöpüyorum hepiiciğinizi gidiyom ben doğurmayanlar sağlıcakla kalın son hazırlıklarımı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?