2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Banyoyu ben de öyle yapıyordum da zaten sırtına döküyorum suyu kafasına tersken döküyorum ama yüzüyle temas etmesin madem alt olayını ne yaparsam yapayım ağlıyor hepsini tokken yapıyorum ama yok inşallah suyu sevmemezlik etmez

Basakla pek anlasamam diye düşünüyordum en başından beri, biz de aslanı son günden yakaladık, hatta 10 dk önce ameliyat başlasa yükselen de aslan olacaktı da o da başak oluverdi.
Yükselenimiz de kova çok uzak olduğum bir burç bilmiyorum nedir ne değildir

Mavişiiim maviss_34 Doğum vakti geldi çattııı, yarın saaat kaçta olacak?

Sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inşallah.
Kuzum çok teşekkür ederim sabah 7 de yatisim yapılacak 9 gibi alacağım dedi insalalh kolay bir şekilde atlatirim yazarım sizlere müsait olunca

Benim izin bitiminde bebiş 3 aylık olacak.uzman öğretmenlik süreci olduğu için ücretsiz izin nasıl olur bilmiyorum.tabi bı de ekonomik şartları da zorlar ücretsiz izin.okulda tek branşım 27 saat dersim var.ucretli öğretmen görevlendirilmiş yerime.kafam çok karışık Kasım ayına girince artık bı karar vereceğiz

Bizde de gaz başladı kucak istiyor sürekli şuanda bile kucağımda napıcaz bakalım

Prematüre olduğu için kilomuz geriden geliyor o yüzden bende 2 saat diye diretiyorum cuma günü kontrol var bakalım herşey yolundaysa bende daha rahat olurum

Prematüre olduğu için kilo alması lazım doktor o yüzden özellikle söyledi cuma günü kontrol var orda daha esneriz belki bakalım

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…