2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Epudral sezeyan ile doğum yapan arkadaşlar herhangi bişey hissediyor musunuz?? Panik yaparmiyim acaba diye korkuyorum
Ben hiçbisey hissetmedim epidural spinal oldu kombine diyorlar ama spinal olarak yapıldı epidural sadece doğumda yapılabildi bana enfeksiyon olmaması için geri aldılar sedyede taşırken çıkmış belimden olsaydı da ne hissederdim bilmiyorum ama stres olmazsa ağrı azalıyor motive olarak gir doğuma eminim bebeğini görünce ağrın sizin bile kalmicak

Benim ikinci hamileliğim. İlk bebeğim çok sakin bir bebekti. Çok hareket etmezdi. Doğdu, eşime dedim ki herhalde bu bebek bizi duymuyor. Hic bir sese uyanmıyordu. İşitme testinde gayet iyi duyduğunu gördük. Ağlama krizleri filan yoktu. Hep düzenli uyudu. Hemen hemen hiç uyku problemi yaşamadık. Hala öyle. Şuan kıpır kıpır meraklı bir bıdık kendisi 4 yaşına girmek üzere. Bence mizacıyla alakalı. Ve çoook sakin bir hamilelik geçirmiştim. İnziva gibi... İkinci de çok hareketli. Bakalım beni neler bekliyor sakinlik iyidir. Ben hareketten tırsıyorum

benim sütüm gelmiyo ya zar zor sıkarak damla damla çıkartmaya çalışıyorum tavsiyelerinizi beklerim

G gokcebbq canım aynısını bizde yaşıyoruz. Doğduğundan beri mama meme gidiyoruz malesef memeyi zorla veriyorum sürekli red ediyor o kadar üzülüyorum ki ağlıyorum bu seferde sütüm kaçacak diye korkuyorum. Artık teselli veriyorum bir damla bile alsa kardır diye ne yapayım

benim sütüm gelmiyo ya zar zor sıkarak damla damla çıkartmaya çalışıyorum tavsiyelerinizi beklerim

Benimkide gelmiyor çaylar aldım. Birazdan duşa giricem başka neler yapılması gerekiyorsa söyleyin valla deneyelim
Benimde çok geç geldi hala bile azıcık geliyor mamayla takviye gidiyoruz. Ben hastane tipi ile sağıyorum. Solgar ve laktom süt arttırıcı kullanıyorum. Dereotu tüketip ısırgan çayı içiyorum. Protein ağırlıklı düzenli beslenmede önemliymiş kızlar.

Merhaaabaa canım, 22 Eylül çok güzel bir tarih ben de istedim doktorumdan ama müdahale etmeyip bekleyelim dedi bekliyoruz. Sağlıkla al kucağına; alalım inşallah
Teşekkür ederim amin inş bizde gün belirlediğimiz için bende o yüzden seçebildim inş ani bir durum cıkmazsa ama sen normal doğum için bekliyorsan beklemeye değer bence

Çok teşekkür ederim öyle yapacağım inşallah öyle olur

Kimisi ben hissettim acıyı biraz diyor

Kızlar bebeğim bugün çok hareketli acaba bu bi doğum sinyali olabilir mi? Bir de mide bulantım var 2 gündür
Benimki de hareketli, mide bulantım da var midem ağzımda geziyorum sürekli gidip tükürüyorum yediklerimi

Ama doğuma dair bir şey yok malesef bende. Umarım doğum belirtisidir :)

Sen nasılsın canım bebegin nasıl alıştınızmk iyice
Alistık canim sezeryanda 17.gün olarak baya topladim sende gormussundur süslendim püslendim kizimida susledim resim cekindik bol bol sende ilk 1 hafta zorlanirsin ama sonra agrilar yanmalar azalir minnosu saatte 1 emzir yada 2 saate bir. Ilk zamanlar biraz uykucu oluuorlar dikkat et canim. Ben hala alarm kuruyorum surekli emziriyorum. Agri kesicilerini ic canin yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…