- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- 53
Ben hiçbisey hissetmedim epidural spinal oldu kombine diyorlar ama spinal olarak yapıldı epidural sadece doğumda yapılabildi bana enfeksiyon olmaması için geri aldılar sedyede taşırken çıkmış belimden olsaydı da ne hissederdim bilmiyorum ama stres olmazsa ağrı azalıyor motive olarak gir doğuma eminim bebeğini görünce ağrın sizin bile kalmicakEpudral sezeyan ile doğum yapan arkadaşlar herhangi bişey hissediyor musunuz?? Panik yaparmiyim acaba diye korkuyorum
Benim ikinci hamileliğim. İlk bebeğim çok sakin bir bebekti. Çok hareket etmezdi. Doğdu, eşime dedim ki herhalde bu bebek bizi duymuyor. Hic bir sese uyanmıyordu. İşitme testinde gayet iyi duyduğunu gördük. Ağlama krizleri filan yoktu. Hep düzenli uyudu. Hemen hemen hiç uyku problemi yaşamadık. Hala öyle. Şuan kıpır kıpır meraklı bir bıdık kendisi 4 yaşına girmek üzere. Bence mizacıyla alakalı. Ve çoook sakin bir hamilelik geçirmiştim. İnziva gibi... İkinci de çok hareketli. Bakalım beni neler bekliyorMerhabalar herkese Ekim anneleri grubundan geliyorumÇoğunuz doğum yapmışsınızdır belki benzer durum yaşayanınız vardır diye sormak istedim. Gebeliğinde özellikle son haftalarda bebeği az ve yavaş hareket eden var mıydı acaba? Hiçbir zaman çok hareketli bir bebek değildi benimkisi ama 33. haftadan beri belirgin bir azalma oldu hareketlerinde. Yani hareketleri ancak ayağını 3 4 cm kaydırmak ittirmek kafasını hareket ettirmek. Dışarıdan çok belirgin olacak şekilde kuvvetli hareketler yapmıyor. 19 gün sonra inşallah doğumum var ister istemez endişeleniyorum düşünüyorum sağlığında bir sıkıntı mı var doğunca nasıl olur diye. Bu arada ultrasonda nst de herşey normal ve gelişimi her zaman gününde gidiyor. Benzer durum yaşayan anneler varsa doğumdan sonra bebeğiniz nasıldı? Hareketli bir bebek mi? Herhangi bir sağlık sorunu yaşadınız mı?
Senin sıkman değil de bebeğin emmesi daha güçlü bebek emdikçe gelecek inşallah. Sonra sen de süt artıkları kullanmaya başlarsınbenim sütüm gelmiyo ya zar zor sıkarak damla damla çıkartmaya çalışıyorum tavsiyelerinizi beklerim
Benimkide gelmiyor çaylar aldım. Birazdan duşa giricem başka neler yapılması gerekiyorsa söyleyin valla deneyelimbenim sütüm gelmiyo ya zar zor sıkarak damla damla çıkartmaya çalışıyorum tavsiyelerinizi beklerim
GözünaydınCanlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun
benim sütüm gelmiyo ya zar zor sıkarak damla damla çıkartmaya çalışıyorum tavsiyelerinizi beklerim
Benimde çok geç geldi hala bile azıcık geliyor mamayla takviye gidiyoruz. Ben hastane tipi ile sağıyorum. Solgar ve laktom süt arttırıcı kullanıyorum. Dereotu tüketip ısırgan çayı içiyorum. Protein ağırlıklı düzenli beslenmede önemliymiş kızlar.Benimkide gelmiyor çaylar aldım. Birazdan duşa giricem başka neler yapılması gerekiyorsa söyleyin valla deneyelim
Teşekkür ederim amin inş bizde gün belirlediğimiz için bende o yüzden seçebildim inş ani bir durum cıkmazsaMerhaaabaa canım, 22 Eylül çok güzel bir tarih ben de istedim doktorumdan ama müdahale etmeyip bekleyelim dedi bekliyoruz. Sağlıkla al kucağına; alalım inşallah
Sakın öyle düşünme,bu Bir süreç ve geçecek sen annesin herşeye yetersinO yanma canımdan can aldıı şükür bugün rahattım.birde bebegimle ilgilenememek cok üzüyor beni yetersizim Gibi hissediyorum
Normal Canım.ilk gün zaten az az gelir damla damla. O emsin ona yeterbenim sütüm gelmiyo ya zar zor sıkarak damla damla çıkartmaya çalışıyorum tavsiyelerinizi beklerim
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım inşallah öyle olurÇok normal canım bende öyleydim ama nasil stresli girersen öyle çıkarsın bunu yaşadım keşke bu kadar kasmasaydim kendimi, sonrasında her yerim ağrıdı kaslarim hep kas katı olmustu, doktoruna güven dua et ve insAllah saglikla kucağına alırsın bebeğinihayırlı doğumlar diliylrm canm
Sanki çok heyecanlanirmisim gibi geliyo tansiyonum falan oynarsa heyecandanİki kez o şekilde doğum yaptım igne vurulduktan sonra ayaklarina karıncalanma gelmesi beklenir sonra sonda takilir sondayi hissetmiyosan uyuştun demektirhiccc endiselenme bebegi ilk görmek harika
Kimisi ben hissettim acıyı biraz diyorKorkacak birşey yok, sadece bebek çıkarken baskı hissettim, acı vs kesinlikle yok. Bebek çıkmadan önce insan heyecanlanabiliyor, o da zaten anestezist tarafından takip altında oluyor, öyle bir durumda hafif bı sakinleştirici yapılıyor.
Sakinleştirici yapiyolarsa iyiymişKorkacak birşey yok, sadece bebek çıkarken baskı hissettim, acı vs kesinlikle yok. Bebek çıkmadan önce insan heyecanlanabiliyor, o da zaten anestezist tarafından takip altında oluyor, öyle bir durumda hafif bı sakinleştirici yapılıyor.
Benimki de hareketli, mide bulantım da var midem ağzımda geziyorum sürekli gidip tükürüyorum yediklerimiKızlar bebeğim bugün çok hareketli acaba bu bi doğum sinyali olabilir mi? Bir de mide bulantım var 2 gündür
Alistık canim sezeryanda 17.gün olarak baya topladim sende gormussundur süslendim püslendim kizimida susledim resim cekindik bol bolSen nasılsın canım bebegin nasıl alıştınızmk iyice
Hayirli olsun ayni kgdaymis bebislerimiz ama benimki aldi sonradan sukurler olsunCanlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?