Bende 38+4 oldum hiçbir belirtim yokBende 38+3 olmak ile birlikte hiçbir doğum emaresi bulunmamakta 40 da tamamlarım gibi geliyor hayirlisi
Kuzum çok geçmiş olsun zamanla dahada toparlayacak miniğinİnşallahbugün fototerapi ve yoğun besleme sonrası 25 gr almış az önce tarttılar
Evet ameliyat boyunca ağrım vardı.Çıktım ağrım ve kasılma sancılarım devam etti. Ağrı kesicilere rağmen 3 gün gebelikteki gibi çok sık sancılı kasılmalar çektim. Şimdi kasılmalar azaldı fakat genel ameliyat acısı kaldı ona da eyvallah tabi de hala iki büklüm yürümek beni bi düşündürmüyor değil
Bir de idrara çıkarken çok canım acıyor her bakımdan bu normal mi daha tuvalete otururken acı çekmeye başlıyorum
bizim güneşimiz doğdusıradaki annelere kolaylıklar diliyoruz
Sağlıcakla mutlulukla büyütün kızlar38+6 itibariyle bende dogum yaptim kızlar.spinal sezeryan bugunn4.günum inanilmaz agrilarım hic gecmiyor günde 3 kez agri kesicim var iki buklüm geziyorum bazen ,yaşım olmasa tedaviyle olmasa normal dogumu denemeyi dusunurdüm.idrarım hala yaniyo çok su iciyorum idrar kesem dolu oldumu dikislere baskıyapiyor herhalde.birde sütüm daha yeni 4.günde azicik geldi bestlak damla, humana ve hipp çayları içtim.ama en önemlisi bol bol uyuyup dinlenmek o zaman vucut kendini daha iyi toparlıyor.neyse sağsalim dogduk çok şükür
Allah razı olsunAllah şifa versin canım geçecek inşallah
Evet gerçekler bizimkiler ne yazıkki canım elinde olmuyo insannn ama iyileşir inşallah çok sağol Allah razı olsunÇok geçmiş olsun bir an evvel bebeğine kavuşursun canım inşallah, kendini kötü hissetme desek de boş ama biz anne olduk olacağız hayatın zorluklarına +1.
Malesef hem çevrenin hem sosyal medyanın bize gösterdiği kusursuz doğum ve sonraki süreçler..
Ama her zaman ve belki de çoğu zaman esas gerçek burda senin ve diğerlerimizin yaşadıkları. Çok kısa sürede toparlar bebeğin ve kavuşursunuz Allah’ın izniyle
Canım merak ediyorduk seni @Birbasak’tan aldık haberleri çok geçmiş olsun.
Bu bir süreç biliyorsun, ama yaşarken çok zordur eminim tahmin edebiliyorum
Güçlü başladın güçlü devam etmen şart, her şey kısa zamanda düzene girsin inşallah ve kavuşun güzel güneşle
Hayirli doğumlar diliyorumYarın sabah 7:30da yatışım var. 9 gibi ameliyata alacak doktorum. Spinal anestezi ile yapacak. Çok korkuyorum. Şimdiden böyle kalbim küt küt atıyor. İnşallah yarın ameliyat sırasında da böyle olmamanneler var mı bir öneriniz, bu hissettiğim normal mi korku sardı son gece of Bir şeyler söyleyin lütfen
İlk başlarda sık emdiği için ve süt kanalları açıldığı için acılı oluyor zamanla geçiyorTeşekkürler kuzucum bence bebeğin büyüdükçe beynindeki şişlikte kaybolacak canim hiç dert etme sen dualarımız kizinla iyilesip evinize gelecek annesi
Canim gözünüz aydın nasılsınız bebek kaç kg boyunda listeye ekleyelim
Canim benim duyduğum en güzel haber çok çok mutlu oldum herşeyin yolunda gitmesine bebeğinin ömrü bahti güzel olsun inşallah
Ahhh benim ikinci doğum olmasına rağmen aynı öyle oldu valla gümüş kalkan lansinoh eşliğinde devam ediyorum ams gene de yara oldu canım çok yanıyor
İlk günler diye mi bende işe yaramadı acaba gümüş kapak lansinoh eşliğinde devam ediyorm
Sağolasın canım benim kolay değil bıçak yarası sonuçta yanma çok oluyor ilk zamanlar gecicek hepsi eklliyoeum listeye canim
Ekliyorum kuzum bebişim iyi çok şükür gündüz emip uyuyor sürekli gece de benim kokumla uyuysa uyuyor yoksa mik mik ayaktaabisi şimdilik güzel karşıladı herseui oda yapmak istiyor bizimle suanlik tepki çekmesin diye ses etmiyoruz yardım ediyor bize
Amin bebisim inşallah ettim etmez miyim Rabbim tez zaman da hayırlısı ile sana ve isteyen bütün anne adaylarına nasıllp etsin en sağlıklısından
Çok şükür temiz çıktığına sevindim canım eminim zamanla geçecektir inşallah
Ahhh terazi candırbende teraziyim
Güzel günlerde büyüt güzel kızını ekliyorum canım
Yaaa maşallah bebeğine, güzel günlerde analı babalı büyütsün inşallahdemek sende bizdensin ekliyorum listeye canim
Yaaa gözünüz aydın maşallah canimm suprizli doğumlardnn olmuş seninki de
Sezeryan günün çok güzelmiş canimöncesinde bişey Yemen'e gerek yok sonrasında da gaz yapmayan yiyecekler süt yapıcı içecekler içebilirsin
Çok şükür canim iyi olmanıza sevindim
Canim benim hayırlı kolay doğumun olsun inşallah heyecan yapma sakın ol seni alıyorlar beş dakika içinde bebeği çıkarıyorlar sonrasında istersen sakinleştirici yapıyorlar dikim işlemi sırasında 15 20 dakikaya da seni çıkarıyorlar
Herşey bebeğinin iyiliği için canım iyileşip evinize döneceksiniz Rabbim tez zaman da şifasını versin inşallah
Heyecanlanıyor insan ister istemez benim nabzim hızlanmıştır birden
O narkoza acı hissedilmez sadece dokunuşlar ve karnının çekiştirilmesini hissettim canim
Sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olacak lütfen kendini toparla sütün için bebeğin için iyileşecek herşey yoluna girecek canim dualarınız Aras Bebek için
bebrğim çok küçük 2450 gr 46 cm. süt gelmesi için yazak arkadaşlarımı alıntılayamadım ama sağolun tavsiyeler için inşallah gelirTeşekkürler kuzucum bence bebeğin büyüdükçe beynindeki şişlikte kaybolacak canim hiç dert etme sen dualarımız kizinla iyilesip evinize gelecek annesi
Canim gözünüz aydın nasılsınız bebek kaç kg boyunda listeye ekleyelim
Canim benim duyduğum en güzel haber çok çok mutlu oldum herşeyin yolunda gitmesine bebeğinin ömrü bahti güzel olsun inşallah
Ahhh benim ikinci doğum olmasına rağmen aynı öyle oldu valla gümüş kalkan lansinoh eşliğinde devam ediyorum ams gene de yara oldu canım çok yanıyor
İlk günler diye mi bende işe yaramadı acaba gümüş kapak lansinoh eşliğinde devam ediyorm
Sağolasın canım benim kolay değil bıçak yarası sonuçta yanma çok oluyor ilk zamanlar gecicek hepsi eklliyoeum listeye canim
Ekliyorum kuzum bebişim iyi çok şükür gündüz emip uyuyor sürekli gece de benim kokumla uyuysa uyuyor yoksa mik mik ayaktaabisi şimdilik güzel karşıladı herseui oda yapmak istiyor bizimle suanlik tepki çekmesin diye ses etmiyoruz yardım ediyor bize
Amin bebisim inşallah ettim etmez miyim Rabbim tez zaman da hayırlısı ile sana ve isteyen bütün anne adaylarına nasıllp etsin en sağlıklısından
Çok şükür temiz çıktığına sevindim canım eminim zamanla geçecektir inşallah
Ahhh terazi candırbende teraziyim
Güzel günlerde büyüt güzel kızını ekliyorum canım
Yaaa maşallah bebeğine, güzel günlerde analı babalı büyütsün inşallahdemek sende bizdensin ekliyorum listeye canim
Yaaa gözünüz aydın maşallah canimm suprizli doğumlardnn olmuş seninki de
Sezeryan günün çok güzelmiş canimöncesinde bişey Yemen'e gerek yok sonrasında da gaz yapmayan yiyecekler süt yapıcı içecekler içebilirsin
Çok şükür canim iyi olmanıza sevindim
Canim benim hayırlı kolay doğumun olsun inşallah heyecan yapma sakın ol seni alıyorlar beş dakika içinde bebeği çıkarıyorlar sonrasında istersen sakinleştirici yapıyorlar dikim işlemi sırasında 15 20 dakikaya da seni çıkarıyorlar
Herşey bebeğinin iyiliği için canım iyileşip evinize döneceksiniz Rabbim tez zaman da şifasını versin inşallah
Heyecanlanıyor insan ister istemez benim nabzim hızlanmıştır birden
O narkoza acı hissedilmez sadece dokunuşlar ve karnının çekiştirilmesini hissettim canim
Sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olacak lütfen kendini toparla sütün için bebeğin için iyileşecek herşey yoluna girecek canim dualarınız Aras Bebek için
DenedimHaha denedin mi
Bendeeee 39+0Ben, 39+3 itibariyle hala doğurmadım
Evet karın kasları ve rahim toparlanıyor.bende de oluyorSezeryanda 17.gün fln Kızlar 4 gundur karnıma kramp giriyoor. Acaba karin kaslari toparlandigi icin mi yoksa baska biseu mi. Sezeryan olan arkadaslarda da oluyor muu
Evet bekliyorum nst sırasındayımBendeeee 39+0Bugün kontrolün vardı dimi benimde var bakalım gelişme varmı ama sanmıyorum yerinde sayıyor benimkisi hala kaburgamı deşiyor Perşembe zorla çıkarttıracaz yavrumu belli
Gözün aydın canım, ağrılar doğumun bir getirisi sanırım çoğunlukla herkes yaşamış yaşıyor okuduğum kadarıyla.38+6 itibariyle bende dogum yaptim kızlar.spinal sezeryan bugunn4.günum inanilmaz agrilarım hic gecmiyor günde 3 kez agri kesicim var iki buklüm geziyorum bazen ,yaşım olmasa tedaviyle olmasa normal dogumu denemeyi dusunurdüm.idrarım hala yaniyo çok su iciyorum idrar kesem dolu oldumu dikislere baskıyapiyor herhalde.birde sütüm daha yeni 4.günde azicik geldi bestlak damla, humana ve hipp çayları içtim.ama en önemlisi bol bol uyuyup dinlenmek o zaman vucut kendini daha iyi toparlıyor.neyse sağsalim dogduk çok şükür
Bunu ben de merak ediyorum. Çevremde duyan Herkes çok kötü çok kötü diyor ama sonuçta normal sancı da ağrı sızı yapacak? Bu kadar fark oluyor mu ? Anlatabilecek olan varsa keyifle okurum.Kızlar merhaba. Aranızda suni sancıyla dogum yapan var mı? Normal doğum olmasını çok istiyorum ama bebek çok yukarda inmedi bir türlü. Doktor pazartesi gel suni sancıyla başlatalım dedi hiç aklımda olmadığı için biraz tedirginim tabi var mıdır aranızda tecrübelerini aktarabilecek
Yine max 27-8’lerde sancıBendeeee 39+0Bugün kontrolün vardı dimi benimde var bakalım gelişme varmı ama sanmıyorum yerinde sayıyor benimkisi hala kaburgamı deşiyor Perşembe zorla çıkarttıracaz yavrumu belli
Sağlıklı olsun yeter ki canim sütünle beslersin sen onubebrğim çok küçük 2450 gr 46 cm. süt gelmesi için yazak arkadaşlarımı alıntılayamadım ama sağolun tavsiyeler için inşallah gelir
Evet maalesef ilk aldığı an çok acıyor sonra alışıyor ama işte hassas bölge bu arada hakikaten göğüs pompası daha çok acıtıyor sağarkenİlk başlarda sık emdiği için ve süt kanalları açıldığı için acılı oluyor zamanla geçiyor
Eyvahhh gelesi yok beyfendinin bu erkek çocukları hep böyle galiba ya Rabbim en hayırlısını nasip etsin belki de kendi gelecekYine max 27-8’lerde sancı
3600 kilo ölçtü doktor ama yanlış bu ölçüm pozisyondan kaynaklı olarak dedi, 3 gün evvel 3262’ydi çünkü
Bebeğin kafası kanal girişindeymiş, özellikle meme ucu masajını söyledi aklında olsun canım sende yap istersen.
Eğer kendi gelmezse 28 Eylülde biz alacağız dedi, tabi önce suni sancı olmazsa sezaryen.
Ama ben 27 Eylül olsun diyeceğim eşimin resmiyetteki doğum günü çünkü
Suyum çok iyiymiş.
Bende haberler böyle, salı günü tekrar çağırdı.
Son haftada kilo alımı çok çok yavaşlıyormuş canım, bugünkü ölçüm bizim hatalı ama tam 39’da 3262 çıkmıştı aynıyız hemen hemen.Yavrularını kucaklarına alan herkese burdan hayırlı olsun diyorum. ağrıları olanlara da inşallah ağrılarınız en kısa sürede dinerAllah yardımcınız olsun
Bugün kontrolümüz vardı 5 günde 10 Gr almış sadece 3250 kilo şuan. 39+2 deyim. Nst de 15 i geçmedi yine her zamanki gibi. Squat yap merdiven in çık dedi hepsini yapıyorum dedim. Yüzünü kanala dönmüş ama kilo alımı çok yavaşlamış artık beklenen bir şey bu dedi. Haftaya salı gel durum aynı ise en geç haftaya cuma doğumu başlatmanız gerekebilir kendi gelmezse dedi. Salı günü gittiğimizde hala gelmemiş olursa sanırım artık yapacak bir şey yok. Bende durumlar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?