Merhaba, bebeğin yeri daraldığı için olabilir miMerhabalar herkese Ekim anneleri grubundan geliyorumÇoğunuz doğum yapmışsınızdır belki benzer durum yaşayanınız vardır diye sormak istedim. Gebeliğinde özellikle son haftalarda bebeği az ve yavaş hareket eden var mıydı acaba? Hiçbir zaman çok hareketli bir bebek değildi benimkisi ama 33. haftadan beri belirgin bir azalma oldu hareketlerinde. Yani hareketleri ancak ayağını 3 4 cm kaydırmak ittirmek kafasını hareket ettirmek. Dışarıdan çok belirgin olacak şekilde kuvvetli hareketler yapmıyor. 19 gün sonra inşallah doğumum var ister istemez endişeleniyorum düşünüyorum sağlığında bir sıkıntı mı var doğunca nasıl olur diye. Bu arada ultrasonda nst de herşey normal ve gelişimi her zaman gününde gidiyor. Benzer durum yaşayan anneler varsa doğumdan sonra bebeğiniz nasıldı? Hareketli bir bebek mi? Herhangi bir sağlık sorunu yaşadınız mı?
Silikonda işe yarar bende oda varSilikon gögüs ucum var ama kabul etmedi kuzum sinirlendi bıraktıgümüş kalkan silikon kalkana göre daha iyi heralde bnde bi markanın silikon kalkamı varda olmazsa gümüş alaym
Bu mama işi şans gerçekten bebekten bebeğe değişiyor yaHippe bende yorumlara güvenerek almıştım dediğin gibi kaka yaparken sıkıntılıydı ikizlerimde sonra similac da denedim o da yaramadı sma kullandım bi süre meme mama olarak
İdare eder canım yeni yeni başladı sanki arada bağırıveriyor birden bacakları çekip. Doktorda bugün hafiften başlamış dedi damla verdi bakalımInsallah canim
Gaz durumunuz nasil
İki kez o şekilde doğum yaptım igne vurulduktan sonra ayaklarina karıncalanma gelmesi beklenir sonra sonda takilir sondayi hissetmiyosan uyuştun demektirEpudral sezeyan ile doğum yapan arkadaşlar herhangi bişey hissediyor musunuz?? Panik yaparmiyim acaba diye korkuyorum
Yok bir şey hissetmiyorsunuz sadece dokunmaları hissediyorsunuz ameliyattaki.Epudral sezeyan ile doğum yapan arkadaşlar herhangi bişey hissediyor musunuz?? Panik yaparmiyim acaba diye korkuyorum
Bebek çıkar çıkmaz düzeldi tansiyonum. Gebelik zehirlenmesi başlamış ondanmış tansiyon. Allah a çok şükür ki, çok iyiyizÖncelikle geçmiş olsun canim gozunuzaydin sağlıklı güzel bir ömrü olsun oğlusunun herşeyin yolunda olmasına sevindim şuan nasıl tansiyon sorunu bizim Eylül başı bebekleri gelmiyor ama Eylül sonu bebeleri gümbür gümbür maşallah
Açılmam var mı bilmiyorum çatı muayenesi yapmayacağım dedi doktorum canım, 41. Haftada hala gelmezse ya da sancın olursa o zaman bakacağım dedi.Ay evet kendimi hep teraziye adapte etmiştim zaten acilman falan varmiydi bizimki hiç kendisi gelecek gibi değil ya doktor sen niye dogurmuyorsun dedi içeri girer girmez hele nst resmen düz çizgi24 u haftasonuna denk geliyor çok ilgilenemem seninle dedi 28 inde nobetciymis o gün gel dedi fazla beklemeyelim dedi annemde gurbette suni ile olursa yanımda olacak doğumda onun için biraz seviniyorum
Ayaaak parmaklarına bakınTeşekkür ederimbenim az agrılarm var zorlanıyorum kalkıp otururken ama gittikçe azalıyor bebişim saglıklı cok sükür şuan sıkıntımız yok. siz nasılsınız alıştınızmı
Benim bebeğim ilk zamanlarda da hala da inanılmaz hareketli değil, tabi artık daha düzenli şekilde hissediyorum ama böyle izlediğimiz videolar gibi ayağı bacağı nerde anlayamıyorum mesela :)Merhabalar herkese Ekim anneleri grubundan geliyorumÇoğunuz doğum yapmışsınızdır belki benzer durum yaşayanınız vardır diye sormak istedim. Gebeliğinde özellikle son haftalarda bebeği az ve yavaş hareket eden var mıydı acaba? Hiçbir zaman çok hareketli bir bebek değildi benimkisi ama 33. haftadan beri belirgin bir azalma oldu hareketlerinde. Yani hareketleri ancak ayağını 3 4 cm kaydırmak ittirmek kafasını hareket ettirmek. Dışarıdan çok belirgin olacak şekilde kuvvetli hareketler yapmıyor. 19 gün sonra inşallah doğumum var ister istemez endişeleniyorum düşünüyorum sağlığında bir sıkıntı mı var doğunca nasıl olur diye. Bu arada ultrasonda nst de herşey normal ve gelişimi her zaman gününde gidiyor. Benzer durum yaşayan anneler varsa doğumdan sonra bebeğiniz nasıldı? Hareketli bir bebek mi? Herhangi bir sağlık sorunu yaşadınız mı?
Merhaaabaa canım, 22 Eylül çok güzel bir tarih ben de istedim doktorumdan ama müdahale etmeyip bekleyelim dedi bekliyoruz. Sağlıkla al kucağına; alalım inşallahMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 3023 kg cıktı.(37+5 iz) Doğumumuz sezaryen spinal olucak. Günümüzde 22/09/2022 (38+4’te)diye konuştuk sancı bi değişiklik olmazsadoğum hakkında hiç bir araştırma yapmadım bilgimde yok kafamda deli sorular inş her şey güzel geçer biraz tedirginim düşünceliyim sezaryan öncesi ve sonrası ne yiyip içmeliyim ne iyi gelir her şeyi unuttum napıcağımı bilmiyorum gibiyim panik oldum
Merhaba, kesinlikle gümüş kapak çok daha iyi. Benim göğüslerim de yara olmuştu silikon kalkana ve kreme rağmen biri kanıyordu hatta. Ağlaya ağlaya emziriyordum. Gümüş kapaklar 2-3 günde toparladı. Minik olduğu için kendi akan sütün de dışarı taşmıyor, kapağın içinde göğüs ucu nemli kalıyor. Ara ara tamamen açıp hava aldırıyorum ama.Silikon gögüs ucum var ama kabul etmedi kuzum sinirlendi bıraktıgümüş kalkan silikon kalkana göre daha iyi heralde bnde bi markanın silikon kalkamı varda olmazsa gümüş alaym
Bende çok heyecanlaniyorum ama sağlıklı olsunda biraz daha beklicez napalim keyifleri yerinde demekki hayırla gelsinler inşallah suni olup sonrasinda sezeryana da dönmek korkutuyor beni hem beklediğime hemde çektiğim sanciya yanarimAçılmam var mı bilmiyorum çatı muayenesi yapmayacağım dedi doktorum canım, 41. Haftada hala gelmezse ya da sancın olursa o zaman bakacağım dedi.
Benim nst de max 25 çıkıyor sancı, ayağa kalkınca sadece rahmim aşağı çekiyor sanki ağrıyor onun dışında ağrım sızım da yok
Herkes doğurdu neredeyse, artık ben de görmek istiyorum oğlumu :)
Ayaaak parmaklarına bakın
Benim bebeğim ilk zamanlarda da hala da inanılmaz hareketli değil, tabi artık daha düzenli şekilde hissediyorum ama böyle izlediğimiz videolar gibi ayağı bacağı nerde anlayamıyorum mesela :)
Henüz doğurmadım kişiliği hakkında bir bilgim yok ama yeri daraldı hareketlerin azalması çok normal, max hareketler 28-32. Hafta arası oluyor diye biliyorum, çünkü o zaman amniyon seviyesi en pik seviyede oluyormuş.
Merhaaabaa canım, 22 Eylül çok güzel bir tarih ben de istedim doktorumdan ama müdahale etmeyip bekleyelim dedi bekliyoruz. Sağlıkla al kucağına; alalım inşallah
Az kaldı ve yakında seninde olucakAçılmam var mı bilmiyorum çatı muayenesi yapmayacağım dedi doktorum canım, 41. Haftada hala gelmezse ya da sancın olursa o zaman bakacağım dedi.
Benim nst de max 25 çıkıyor sancı, ayağa kalkınca sadece rahmim aşağı çekiyor sanki ağrıyor onun dışında ağrım sızım da yok
Herkes doğurdu neredeyse, artık ben de görmek istiyorum oğlumu :)
Ayaaak parmaklarına bakın
Benim bebeğim ilk zamanlarda da hala da inanılmaz hareketli değil, tabi artık daha düzenli şekilde hissediyorum ama böyle izlediğimiz videolar gibi ayağı bacağı nerde anlayamıyorum mesela :)
Henüz doğurmadım kişiliği hakkında bir bilgim yok ama yeri daraldı hareketlerin azalması çok normal, max hareketler 28-32. Hafta arası oluyor diye biliyorum, çünkü o zaman amniyon seviyesi en pik seviyede oluyormuş.
Merhaaabaa canım, 22 Eylül çok güzel bir tarih ben de istedim doktorumdan ama müdahale etmeyip bekleyelim dedi bekliyoruz. Sağlıkla al kucağına; alalım inşallah
Teşekkür ederim size de bir avazda kavuşmak nasip olurGözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah
Bebekler gazı olunca böyle yapıyor memede emerken böyle yapınca ben gazını çıkarıyorum yine sorunsuz devam ediyor. Kaşık biberonla meme reddi yaşamazsın merak etmeKızlar 15.günde meme reddi yaşayan var mı memede kendini geri atıyor biraz çekiyor geri atıyor bi de ağlama acaba kaşık biberondan daha hızlı mama gidiyor ona mı alıştı çekmek istemiyor mama+meme gidiyoruz da böyle bişey yaşayan Sonradan düzelen var mı?
Korkacak birşey yok, sadece bebek çıkarken baskı hissettim, acı vs kesinlikle yok. Bebek çıkmadan önce insan heyecanlanabiliyor, o da zaten anestezist tarafından takip altında oluyor, öyle bir durumda hafif bı sakinleştirici yapılıyor.Epudral sezeyan ile doğum yapan arkadaşlar herhangi bişey hissediyor musunuz?? Panik yaparmiyim acaba diye korkuyorum
Gazi olabilir, benimki de emme işlemini uzatınca böyle yapıyor. Bı itiyor, bı gömülüyor, gazını çıkarmaya çalışıyorum, bazen düzeliyor, bazen kavgasına devam ediyor.Kızlar 15.günde meme reddi yaşayan var mı memede kendini geri atıyor biraz çekiyor geri atıyor bi de ağlama acaba kaşık biberondan daha hızlı mama gidiyor ona mı alıştı çekmek istemiyor mama+meme gidiyoruz da böyle bişey yaşayan Sonradan düzelen var mı?
Amin teşekkür ederm canımRabbim şifa versin tez vakitte kavuşun annesi inşallahşimdi nasılsınız
Küvezde yaa enfeksiyon basladı bi de solunumu düzeldi ama bi hafta daha yatacak sen nasıl oldun canım bebiş nasıl Allah analı babalı büyütsn inşallah sorun yoktur demi35kvk canim bebeğin nasıl son durum nedir
Çok normal canım bende öyleydim ama nasil stresli girersen öyle çıkarsın bunu yaşadım keşke bu kadar kasmasaydim kendimi, sonrasında her yerim ağrıdı kaslarim hep kas katı olmustu, doktoruna güven dua et ve insAllah saglikla kucağına alırsın bebeğiniYarın sabah 7:30da yatışım var. 9 gibi ameliyata alacak doktorum. Spinal anestezi ile yapacak. Çok korkuyorum. Şimdiden böyle kalbim küt küt atıyor. İnşallah yarın ameliyat sırasında da böyle olmamanneler var mı bir öneriniz, bu hissettiğim normal mi korku sardı son gece of Bir şeyler söyleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?