2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba, bebeğin yeri daraldığı için olabilir mi
Bizimki hep hareketliydi zaten erken geldi duramadı yerinde. Şimdi de karnımda yaptığı hareketleri dışarıda yapıyor. Çocuğun mizacı ile de ilgili olabilir
Doktorunuz sorun yok diyorsa içinizi ferah tutun

Hippe bende yorumlara güvenerek almıştım dediğin gibi kaka yaparken sıkıntılıydı ikizlerimde sonra similac da denedim o da yaramadı sma kullandım bi süre meme mama olarak
Bu mama işi şans gerçekten bebekten bebeğe değişiyor ya
Insallah canim
Gaz durumunuz nasil
İdare eder canım yeni yeni başladı sanki arada bağırıveriyor birden bacakları çekip. Doktorda bugün hafiften başlamış dedi damla verdi bakalım

Epudral sezeyan ile doğum yapan arkadaşlar herhangi bişey hissediyor musunuz?? Panik yaparmiyim acaba diye korkuyorum
İki kez o şekilde doğum yaptım igne vurulduktan sonra ayaklarina karıncalanma gelmesi beklenir sonra sonda takilir sondayi hissetmiyosan uyuştun demektir hiccc endiselenme bebegi ilk görmek harika

Bebek çıkar çıkmaz düzeldi tansiyonum. Gebelik zehirlenmesi başlamış ondanmış tansiyon. Allah a çok şükür ki, çok iyiyiz

Açılmam var mı bilmiyorum çatı muayenesi yapmayacağım dedi doktorum canım, 41. Haftada hala gelmezse ya da sancın olursa o zaman bakacağım dedi.

Benim nst de max 25 çıkıyor sancı, ayağa kalkınca sadece rahmim aşağı çekiyor sanki ağrıyor onun dışında ağrım sızım da yok
Herkes doğurdu neredeyse, artık ben de görmek istiyorum oğlumu :)

Teşekkür ederimbenim az agrılarm var zorlanıyorum kalkıp otururken ama gittikçe azalıyor bebişim saglıklı cok sükür şuan sıkıntımız yok.siz nasılsınız alıştınızmı
Ayaaak parmaklarına bakın
Benim bebeğim ilk zamanlarda da hala da inanılmaz hareketli değil, tabi artık daha düzenli şekilde hissediyorum ama böyle izlediğimiz videolar gibi ayağı bacağı nerde anlayamıyorum mesela :)

Henüz doğurmadım kişiliği hakkında bir bilgim yok ama yeri daraldı hareketlerin azalması çok normal, max hareketler 28-32. Hafta arası oluyor diye biliyorum, çünkü o zaman amniyon seviyesi en pik seviyede oluyormuş.
Merhaaabaa canım, 22 Eylül çok güzel bir tarih ben de istedim doktorumdan ama müdahale etmeyip bekleyelim dedi bekliyoruz. Sağlıkla al kucağına; alalım inşallah

Silikon gögüs ucum var ama kabul etmedi kuzum sinirlendi bıraktıgümüş kalkan silikon kalkana göre daha iyi heralde bnde bi markanın silikon kalkamı varda olmazsa gümüş alaym
Merhaba, kesinlikle gümüş kapak çok daha iyi. Benim göğüslerim de yara olmuştu silikon kalkana ve kreme rağmen biri kanıyordu hatta. Ağlaya ağlaya emziriyordum. Gümüş kapaklar 2-3 günde toparladı. Minik olduğu için kendi akan sütün de dışarı taşmıyor, kapağın içinde göğüs ucu nemli kalıyor. Ara ara tamamen açıp hava aldırıyorum ama.

Bende çok heyecanlaniyorum ama sağlıklı olsunda biraz daha beklicez napalim keyifleri yerinde demekki hayırla gelsinler inşallah suni olup sonrasinda sezeryana da dönmek korkutuyor beni hem beklediğime hemde çektiğim sanciya yanarim

Az kaldı ve yakında seninde olucak

Bebekler gazı olunca böyle yapıyor memede emerken böyle yapınca ben gazını çıkarıyorum yine sorunsuz devam ediyor. Kaşık biberonla meme reddi yaşamazsın merak etme

Epudral sezeyan ile doğum yapan arkadaşlar herhangi bişey hissediyor musunuz?? Panik yaparmiyim acaba diye korkuyorum
Korkacak birşey yok, sadece bebek çıkarken baskı hissettim, acı vs kesinlikle yok. Bebek çıkmadan önce insan heyecanlanabiliyor, o da zaten anestezist tarafından takip altında oluyor, öyle bir durumda hafif bı sakinleştirici yapılıyor.

Yarın sabah 7:30da yatışım var. 9 gibi ameliyata alacak doktorum. Spinal anestezi ile yapacak. Çok korkuyorum. Şimdiden böyle kalbim küt küt atıyor. İnşallah yarın ameliyat sırasında da böyle olmam anneler var mı bir öneriniz, bu hissettiğim normal mi korku sardı son gece of Bir şeyler söyleyin lütfen

Gazi olabilir, benimki de emme işlemini uzatınca böyle yapıyor. Bı itiyor, bı gömülüyor, gazını çıkarmaya çalışıyorum, bazen düzeliyor, bazen kavgasına devam ediyor.

Çok normal canım bende öyleydim ama nasil stresli girersen öyle çıkarsın bunu yaşadım keşke bu kadar kasmasaydim kendimi, sonrasında her yerim ağrıdı kaslarim hep kas katı olmustu, doktoruna güven dua et ve insAllah saglikla kucağına alırsın bebeğini hayırlı doğumlar diliylrm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…