2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim kızım hiç bir zaman öyle çok hareket etmedi nstlere tok karnına şerbet içip girerdim hemşireler gelir 3-4 kere dürterdi yine gönlü olursa hareket ederdi şimdi tam tersi

Hanımlar selam
Kusura bakmayın lütfen soranlar olmuş sağolun ama Hiç yazamadım.. sezaryen ameliyatı sonrası çok eziyetli geçiyor.

Bebişle de Henüz 5. Günümüzü doldurduk sayılır ama Sorsanız sanki 1 ay oldu

Yavrum henüz kilo almaya başlayamadı, 4. Gününde 2280 tartıldı..
2. Gün 9 çıkan bilirubin 4. Günde 14.5 çıktı rh uyuşmazlığı sağolsun. Bugün Hastaneye yattık, fototerapi alıyoruz.

Gözünaydın
Çabucak büyür annesi hiç telaş yapma
Ya bitter inşallah hiç hazırlandığım gibi gitmiyor süreç. Kalbim ağrıyor.

Hayirli olsun ayni kgdaymis bebislerimiz ama benimki aldi sonradan sukurler olsun
İnşallah bizimki de alacak. Sürecimin normalleşmesine çok ihtiyacım var..

Crknkz tebrik ederim bu arada sonunda kavuştay olmuş gözünüz aydın

Beklerken bu sure hic gecmeyecek gibi geliuor ama zamanla geciyor bebisler cok guclu hemen topluyor iyilesiyor canim benim stres yapma allahin izniyle toplar fındık

Sezeryanda 17.gün fln Kızlar 4 gundur karnıma kramp giriyoor. Acaba karin kaslari toparlandigi icin mi yoksa baska biseu mi. Sezeryan olan arkadaslarda da oluyor muu

Ya olur öyle
Bi bakmışsın herşey yoluna girdi
Bol bol emzir annesi hiç telaş yapma
Neden eziyetli geçiyor zor mu geçti

Beklerken bu sure hic gecmeyecek gibi geliuor ama zamanla geciyor bebisler cok guclu hemen topluyor iyilesiyor canim benim stres yapma allahin izniyle toplar fındık
İnşallah bugün fototerapi ve yoğun besleme sonrası 25 gr almış az önce tarttılar
Ya olur öyle
Bi bakmışsın herşey yoluna girdi
Bol bol emzir annesi hiç telaş yapma
Neden eziyetli geçiyor zor mu geçti
Evet ameliyat boyunca ağrım vardı. Çıktım ağrım ve kasılma sancılarım devam etti. Ağrı kesicilere rağmen 3 gün gebelikteki gibi çok sık sancılı kasılmalar çektim. Şimdi kasılmalar azaldı fakat genel ameliyat acısı kaldı ona da eyvallah tabi de hala iki büklüm yürümek beni bi düşündürmüyor değil

Bir de idrara çıkarken çok canım acıyor her bakımdan bu normal mi daha tuvalete otururken acı çekmeye başlıyorum

Ya sondadan eğer ondan değilsede
İdrar yolu enfeksiyonu olmayasın
Bnm sancım bi ara oldu enfeksiyon olmuş antibiyotik verdi geçti sonrasında
Bi süre idare edeceksin ama dik yürümeye çalış daha rahat edersin
Bn 2 sezeryanlıyım çok şükür hiç bir sorum yaşamadım çok rahat geçti hep
Bebişinin gülüşü herşeui unutturur
Galactago damla kullandım Bn süt arttırıcı e bebekte var kullanmak istersen dene
Ayaklarını sıcak tut hem kendinin hem bebişin sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin

Çok geçmiş olsun bir an evvel bebeğine kavuşursun canım inşallah, kendini kötü hissetme desek de boş ama biz anne olduk olacağız hayatın zorluklarına +1.

Malesef hem çevrenin hem sosyal medyanın bize gösterdiği kusursuz doğum ve sonraki süreçler..
Ama her zaman ve belki de çoğu zaman esas gerçek burda senin ve diğerlerimizin yaşadıkları. Çok kısa sürede toparlar bebeğin ve kavuşursunuz Allah’ın izniyle
Canım merak ediyorduk seni @Birbasak’tan aldık haberleri çok geçmiş olsun.

Bu bir süreç biliyorsun, ama yaşarken çok zordur eminim tahmin edebiliyorum
Güçlü başladın güçlü devam etmen şart, her şey kısa zamanda düzene girsin inşallah ve kavuşun güzel güneşle

Ahhh idrar acısııı, sezaryende bi süre oluyo o tuvaletini yaparken sancın oluyo, iki büklüm yürüyüşler geçicek merak etme 21. Günden söylüyorum şuan yürüyüşümde oturuşumda hiiiç bi engelim yok ve ben ilk günleri çok sancılı geçirdim geçicek sabır

Teşekkürler kuzucum bence bebeğin büyüdükçe beynindeki şişlikte kaybolacak canim hiç dert etme sen dualarımız kizinla iyilesip evinize gelecek annesi
kızlae anca yazma fırsatı buldum ben de bebekte iyiyz çok şükür bugün taburcu olucaz
Canim gözünüz aydın nasılsınız bebek kaç kg boyunda listeye ekleyelim
Canim benim duyduğum en güzel haber çok çok mutlu oldum herşeyin yolunda gitmesine bebeğinin ömrü bahti güzel olsun inşallah
Ahhh benim ikinci doğum olmasına rağmen aynı öyle oldu valla gümüş kalkan lansinoh eşliğinde devam ediyorum ams gene de yara oldu canım çok yanıyor
İlk günler diye mi bende işe yaramadı acaba gümüş kapak lansinoh eşliğinde devam ediyorm
Seninde yeni gördüm doğmuş Hayırlı olsun
İyi olmaya çalıyorum sezeryan baya zorladı beni.
Beneğim 3400kg 50cm doğdu
Sağolasın canım benim kolay değil bıçak yarası sonuçta yanma çok oluyor ilk zamanlar gecicek hepsi eklliyoeum listeye canim
Kuzumm bizim boy 52 cm onu yazmayı unutmusum nasılsınız b3bişin nasıl abisiyle arası
Ekliyorum kuzum bebişim iyi çok şükür gündüz emip uyuyor sürekli gece de benim kokumla uyuysa uyuyor yoksa mik mik ayakta abisi şimdilik güzel karşıladı herseui oda yapmak istiyor bizimle suanlik tepki çekmesin diye ses etmiyoruz yardım ediyor bize
ah caniiiimmm gecmis olsun tebrik ederimmm Allah anali babali buyutsun inshallah murvetlerinide gorun evlatlarinizin cok sevindim iyi gectigine

dua ettin mi kizzzz
Amin bebisim inşallah ettim etmez miyim Rabbim tez zaman da hayırlısı ile sana ve isteyen bütün anne adaylarına nasıllp etsin en sağlıklısından
Çok şükür temiz çıktığına sevindim canım eminim zamanla geçecektir inşallah
Benim de son tarih 27 Eylül 41. Hafta tam, doğum planlamasını konuşmadık ama ancak 41’e kadar bekleriz demişti yarınki kontrolde sorayım. Aynı günlerde doğum yapabiliriz belki teraziler geliyor..
Ahhh terazi candır bende teraziyim
Canım kilo boy yazmayı unutmuşum.kilosu 3900 gram , 52 cm boy doğdu elifimiz
Güzel günlerde büyüt güzel kızını ekliyorum canım
Selam kızlar bende 15 Eylül annesiyim Dün akşam normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim 53 cm 3750 kg doğdu kızım Şu an ikimizde iyiyiz çok şükür Taburcu olmak için akşamı bekliyoruz
Yaaa maşallah bebeğine, güzel günlerde analı babalı büyütsün inşallah demek sende bizdensin ekliyorum listeye canim
Yaaa gözünüz aydın maşallah canimm suprizli doğumlardnn olmuş seninki de
Sezeryan günün çok güzelmiş canim öncesinde bişey Yemen'e gerek yok sonrasında da gaz yapmayan yiyecekler süt yapıcı içecekler içebilirsin
Bebek çıkar çıkmaz düzeldi tansiyonum. Gebelik zehirlenmesi başlamış ondanmış tansiyon. Allah a çok şükür ki, çok iyiyiz
Çok şükür canim iyi olmanıza sevindim
Canim benim hayırlı kolay doğumun olsun inşallah heyecan yapma sakın ol seni alıyorlar beş dakika içinde bebeği çıkarıyorlar sonrasında istersen sakinleştirici yapıyorlar dikim işlemi sırasında 15 20 dakikaya da seni çıkarıyorlar
Küvezde yaa enfeksiyon basladı bi de solunumu düzeldi ama bi hafta daha yatacak sen nasıl oldun canım bebiş nasıl Allah analı babalı büyütsn inşallah sorun yoktur demi
Herşey bebeğinin iyiliği için canım iyileşip evinize döneceksiniz Rabbim tez zaman da şifasını versin inşallah
Sanki çok heyecanlanirmisim gibi geliyo tansiyonum falan oynarsa heyecandan
Heyecanlanıyor insan ister istemez benim nabzim hızlanmıştır birden
Kimisi ben hissettim acıyı biraz diyor
O narkoza acı hissedilmez sadece dokunuşlar ve karnının çekiştirilmesini hissettim canim
Sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olacak lütfen kendini toparla sütün için bebeğin için iyileşecek herşey yoluna girecek canim dualarınız Aras Bebek için

Bende 38+3 olmak ile birlikte hiçbir doğum emaresi bulunmamakta 40 ile tamamlarım gibi geliyor hayirlisi
40 olsa iyi, ben 41’e hazırladım kendimi

Rahmim ağrıyor yerçekiminden dolayı sanırım yatakta dönerken çok güçlük çekiyorum. Oysa sadece göbeğim var aşırı bir kilom da yok ama son zamanlarda normal galiba.

Tabi bir de reflü, midem yer değiştirip ağzıma geldi sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…