2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet kuzum hem erkek hem ilk doğum ben bekliyordum zaten böyle bir şey. Ama rahmim çok ağrıyor e kolay değil 3 kiloluk bir şey aşağı çekiyor, ayağa kalkmak istemiyorum uzandım.
Bekliyoruz, ebe de konuşun sürekli dedi. Konik geliyor bana konuşmaya çalışıyorum ama karşımda bir bebek değil göbek olduğu İçin alışamadım

Kızlar biz de dünyaya geldik 09.17 doğum saatimiz oldu. Tarih olarak da 17/09 oldu tesadüfe bakın Allah’ım herkese kolay doğum nasip etsin
Spinal anestezi ile sezaryene alındım. Anestezi 1-2 dakikada etkisini gösterdi. Sondamı taktılar birşey hissetmedim. Daha sonrasında bebeğimi birkaç dakikada çıkardılar. Hemen bir rahatlama hissettim. Ah o bebeğimi gösterdikleri an…
Sonrasında 15 dakika gözlemde takip ettiler. Titremem geçsin diye ilaç yaptılar. Spinalde oluyormuş. Sonrasında odaya çıkardılar. Şimdi hafif hafif hissetmeye başladım ayaklarımı. Birazcık da ağrım var dikloron iğne yaptılar ama olsun katlanıyor insan. Bebeğim de yanımda
Korkmayın kızlar her şey çok güzel oluyor. Hepinize kolay güzel doğumlar diliyorum

Kesinlikle katılıyorum hiç stresim de yok yeter ki sağlıkla gelsin kuzularımız. Aynı durumdayız gerçekten salı günü güzel haberlerle döneriz inşallah her şeyin hayırlısını dilerim hepimiz için

Bak hiç korktuğun gibi olmadı gördün mü?

Maşallah hep böyle şanslı bir bebek olsun, tesadüfleri gibi

Hahahah öyle oluyor ya ama doğunca bol bol konuşursunuz canim son 1 ayım benim de öyleydi oturup kalkarken yürürken çok ağrim oluyordu aşağı bölgem de şuan rahatladım tabiki darısı doğum yapacaklara inşallah
Yaaa ne güzel bir tarih ve saat uyumu maşallah kolaycana da toparlan inşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini kilosu boyu nedir listeye ekleyelim

Gözünüz aydın sağlıcakla büyütün yavrunuzu

Ay bende perşembe spinal anestezi ile bebeğime kavuşucam inş Güzel geçmesine çok sevindim. İnş sonrasıda bebişle sağlıkla sorunsuz ilerler geçmiş olsun Banada moral oldu biraz endişeliyim

Bebislerinin gelesi olmayan 3 5 ksii kaldık sanırım valla benim sonum suni sancı gibi hissediyorum ve acayip korku saldı içimi eşimin teyzesi dün ay o çok zor 2 gün bile cektiriyolar falan dedi sağolsun. Moral verdi yani

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Merhabalar..ilk bebeğimde ben de hastaneye gittiğimde 2 cm açıklığım vardı sancım hiç yoktu.suni verdiler.bebek 4 saat sonra doğdu.suni sancı tabiki daha şiddetli ama bebiş doğunca herşey unutuluyo.3 çocuk annesiyim.3 u de normal doğum elhamdülillah.ben hep şunu derim doğum 1 en fazla 2 gün sürecek zorluğu da acisida.onemli olan sonraki süreç.gazi maması emmesi vs vs.. hakkımızda hayırlı olanı isteyelim.normal ya da sezeryanla fark etmez.biz de bebekte saglikli olsun her süreç öyle ya da böyle geciyo.

Bir gun bi bakmissin 1 günde 50 gr çıkmıs sen kendini stres yapma bebisini kucagina aldiginda hissetmesin pitircik ben küvezdeyken hep eve gitcegimizi felan anlatirdim

Canim ben suniyle doğurdum ilk doğumu hiç açılmam ve sancim yoktu 6 saatte doğdu müdahale ile olunca bebek kafası biraz zor iniyor ikinci kendi sancim ile oldu 3 buçuk saatte doğdu herkesintecrübesi farkli Hiç kafanı bulandırma şimdi zor desem bu düşünce korkuyla gireceksin yaşayıp görmek en iyisi
.

Idrar yaparken yanma veya baski 1 hafta daha devam eder sondanin etkisinden dolayi öyle. Bende 1 hafta boyinca 3 tanr agri kesici iciuodum agrilar hep ayni

İkisininde yaşadım aradaki farkı anlatayım ilkinde gebelik kolestazi sebebiyle 0 açılma ile normal doğumu başlattılar. 6 saatte doğum yaptım bebeğimin başı inmedi herhalde baya çektiler ki kafası uzundu hatta hiç nefes aldırmıyor suni sancı ikinci suyumun patlaması ile kendi sancimla doğurdum ilk sancılar hafif doğuma yakın arttı ama suni de sanki hep çok ağır nefes almadan hissettim ilk doğumdan sonra resmen doğumdan ödüm kopuyor ikinci o kadar rahat oldu ki bir daha olsa. Yine doğururim dedim ama herkesin doğum tecrübesi farklı ben bunları yaşadım kimseye farklı izlenim yaratmak istemem

1 tane 60 lık sancım var gerisi benimde 20 40 arası canım, benimkide daha kanala girmemiş başı kanalın girişinde duruyor öylece dedi 3584 kilo olmuş çok kilolu istemiyormuş çarşamba tekrar son kez göreyim bi dedi kilosuna bakıcakmış perşembede başlatırız sorun yoksa suniyle dedi ameliyathane yazdı adımı bi değişik oldum heyecan korku, seninde tarih belli olmuş canım gözünaydı o zamana kendi gelir inşallah Meme ucu masajı yapıyorum canım çok uzun süreli yapmasamda hergün, merdiven inip çıktım şimdi 210 basamak 2 şer 2 şer , nasıl aşağıya baskı yapıyor hafif sancı veriyor bikaç gün bunada devam edicem sende yap canım işe yarıcak gibi

Doktora sordum canım bugün benimkide perşembe öyle olucak kendi sancılarının düzenli halini veriyoruz kimisinin açılması hemen oluyor 2 saatte doğuran var kimisinin daha geç olabiliyor dedi bu arada annem kardeşimi 3 saatte suni sancıyla doğurmuş Darısı bizlere hayırlısı ne ise o olsun

Kavuştum cok şükür şimdi tadından yiyesim geliyor bam başka bi duyguymuş siz nasılsınız bebeginle

Gördüm canım cok tatlısınız şükür bugün iyiyim toparlanıyorum bandımı cıkarttırdım.minnoş memeyi cok seviyor acıktıgı zaman mızıklanıyor emince geri uyuyor cok sükür bana hiç sıkıntı cıkartmıyor.gece gündüz emzirip istersem uyuyabiliyorum anladı heralde annesinin canı yandıgının igne yazmış her aksam vurunuyorum rahatlatıyor kontrole gittik sarılık 9 çıktı şuanlık deger yüksek degil takip edicez bol bol besle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…