2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayyy bunu denicem De gece emzirmiyor musunuz kızlar
İki memeyede koymuyorum birine koyuyodum zaten benim sağ memem sorun olmuştu. Aslında gümüş kapakla aynı mantıkmış önemli olan nemli tutmakmış penyelere değdikçe nemli kalmıyo iyileşmiyo

Benim gibi hala doğum yapmamış kızlar göbeğinizde kaşıntı varmı benimki çok şiddetli kaşınıyor kanatacam nerdeyse son zamanlarda niye böyle oldu ki
Hormonlardan bendede kaşıntı olmuştu son zamanlarda sadece göbek değil bütün vücudum kaşınıyodu doğurunca geçiyo merak etme

Ağla canım açılırsın ben günlerce normal değilde sezaryen doğurmama ağladım sütüm azdı ona ağladım bebek kilo verdi diye ağladım şuanda saçma şeylere ağlıyorum hala biri yazmıştı 40 gün biitnce bebeğim yeni doğmuş gibi hissettim diye lohusalık gerçekten zor

İki memeyede koymuyorum birine koyuyodum zaten benim sağ memem sorun olmuştu. Aslında gümüş kapakla aynı mantıkmış önemli olan nemli tutmakmış penyelere değdikçe nemli kalmıyo iyileşmiyo
Bugün 4.gunum ikisi de yara oldu maalesef ilkindeki gibi ağlayarak kanayarak emzirmiyorum evet ama gene de can cekisiyor insan ilk ağzına aldığı an. sütüm daha yeni dolu dolu bugün gelmiş sanırım sismis göğüsler mastıt korkusu sardı her bir yanımı

Bebeğinin gobusu erken düşen annelerim bı sıkıntı oldu mu sonradan bizim de 3.gunde düştü biraz önce bı inanamadim
Benim kızımın da 3.gün düşmüştü. Ben ağlamıştım ben mi düşürdüm acaba diye neyse ki kanama iltihap vs olmadı. Gayet iyiydi.

Bebeği ters emzirmek işe yarıyor mastitte. Ben bir iki kez mastit olmuştum. Amanın olmadan önlem almak en iyisi. Ateş yapıyor mastit

Benim kızımın da 3.gün düşmüştü. Ben ağlamıştım ben mi düşürdüm acaba diye neyse ki kanama iltihap vs olmadı. Gayet iyiydi.
Ayy evet insan bir korkuyor bide bugün yıkadık ondan mı diye düşünmeden edemedim herhangi kanama falan yok ama göbek deliği sis gibi zamanla inerdir galiba
Bebeği ters emzirmek işe yarıyor mastitte. Ben bir iki kez mastit olmuştum. Amanın olmadan önlem almak en iyisi. Ateş yapıyor mastit
Genel olarak ters emziriyorum rahat ettiğim tek pozisyon aslında ama sütüm çok yoktu gece olmuş ne olduysa. Gece 3 e kadar bı kabus gibiydi ne yaptıysak ağladı gaz problemi diye düşünüyorum hep bı ıkınma modunda beyfendi

gercekten zormus artı tansiyonum da hala duzene girmedi kadin dogumcu bi kac gun daha ilaca devam et dedi sora dahiliyeyle gorus onun streside ayri sardı yani her yerden bi gerildim sanki herkes bi tarafdan cekiyo beni bebise en sonunda gece emzik verdim azcık daha rahat uyusun diye ona bile bi sekilde laf ediyolar mama veriyorum az az arada ona illahaki bi bakıs bi mimik geliyo sanki benden daha cok dusunuyolar

Saydiklarinin hepsi bende de var reflu beni mahvetti yatakta dönemiyorum yürürken aşağı doğru çekim yasiyorum iyice zorlanmaya başladım
Gaviscon içiyorum o biraz rahatlatıyor reflüyü.

Artık iyice büyüdüler çok normal aslında ama işte, en büyük şikayetimiz bunlar olsun
Bu arada doğuranların gözü aydın olsun inşallah alıntılayamadım. Doğuracak olanlara hayatta başarılar diliyorum. L Lalalala1 hadi bekliyorum seni
Yok ya ben gelmeyeceğim heralde
Bu grubun en son doğuranı ben olacakmışım gibi hissediyorum 27 Eylülde; herkesim lohusalığı bile biter benim yeni başlar muhtemel
Bekliyoruz canım gelesi yok

Ikinci bebek.Adi Baran Ali Cinsiyeti Erkek. 3580kg ve 40.haftasinda dogdu .Ve ben dogurana kadar perişan oldum.ilk bebek daha basitti.Boyle olmamıştı hemen acilmam vardı gittigimde ..Ama bunda ikinci bebekte acilma çok zor oldu. Epidurali de oyuzden çok geç taktılar.. Sonra acilmam daha başladı 10cm kadar geliyordu 9.5 cm di acilmam.ve bebeğimin kalbi yavaşlayinca hemen sezeryan yaptilar..Sezeryanliyim. ve perşembeden beri hastanedeyim. 5 gün kalicam
Bugün 2.gunum ve ağrım oluyor .

Kizlar sakın el ustunden damar yolu actirmayin çok aciyor ben koldan actirdim kolumuda hep büktüm igne kalmiyor.spinal ignesi acitmiyor bana 3.de yapabildiler sadece kıpırdamayın.baş bel agrisi yapmadı çok şükür spinal bende .sondayi uyusturduktan sonra taktirin benim öyle oldu.benim icin en zor sezeryan sonrası ýürümek oldu birde idrar yaparken yaniyo hala yaniyor.sezeryan esnasinda hic bir şey hissetmiyorsunuz ben bebegin cikinca karnimin hafiflediğini hissettim.sonra uyuttular damardan dikis pansuman islemleri icin baya rahatlamistim.herkese hayirli doğumlar

Tam 2 saattir memedeyiz, bu minik beni çok yoruyor Nasıl bı düzen kurabilirim bilmiyorum özellikle sabahları ve gece uykusu öncesi bu sekildeyiz malesef, memeden ayiramiyorum.
Ya benimki de aynısı 3 saat 2 kere uyuyor sonra full meme

günaydınnn , bebişin göz çapağı geçsin diye anne sütü damlatan oldu mu?
Yapmamak gerekiyor, ha ben denedim bilmeden kötü oldu. Bı antibiyotikli damlayla halloluyor, aile hekimliği yazabilir. Netira bize iyi geldi. silmek için kaynatılmış soğumuş su ile silebilirsiniz.

Kızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?

Yapmamak gerekiyor, ha ben denedim bilmeden kötü oldu. Bı antibiyotikli damlayla halloluyor, aile hekimliği yazabilir. Netira bize iyi geldi. silmek için kaynatılmış soğumuş su ile silebilirsiniz.
Benimde içime sinmedi de bi sorayım dedim. Gül suyuyla siliyorum ama yine oluyor. Doktoruna söyleyeyim

Benimde içime sinmedi de bi sorayım dedim. Gül suyuyla siliyorum ama yine oluyor. Doktoruna söyleyeyim
Doktorum sadece kaynamış soğumuş su ile ve eczanelerde satılan tek kullanımlık steril spanclarla silmemi önerdi. Siz yine de gül suyu vs kullanmayın isterseniz, daha kötü olmasın istemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…