2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben varım 29 Eylül son günüm beklerse bakalım. Hiç doğurasim da yok. Şimdiden lohusa gibiyim. Rahat rahat yatsın uyusun içerde diyorum.

Çok geçmiş olsun canim neden beş gün yatırıyorlar normal de bir iki güne çıkartmaları gerekiyor
Tam 2 saattir memedeyiz, bu minik beni çok yoruyor Nasıl bı düzen kurabilirim bilmiyorum özellikle sabahları ve gece uykusu öncesi bu sekildeyiz malesef, memeden ayiramiyorum.
All benden de o kadar sürekli ağzı açık meme arıyor verince de uyuyup gidiyor el kadar bebe uyumak için kullanıyor beni resmen
Kızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?
Canim benim bebeğim de oldu bugün baktım dili beyaz karbonatlı sulu bezle temizleyince geciuor göğsünü de onunla silersin

Ben varım 29 Eylül son günüm beklerse bakalım. Hiç doğurasim da yok. Şimdiden lohusa gibiyim. Rahat rahat yatsın uyusun içerde diyorum.
Ya neden

Ben de hamilelikten sıkıldım galiba artık, beni daha zor zamanların beklediğinin farkındayım ama doğurmak istiyorum, kavuşalım istiyorum..

Şahane, tebrik ederimmmmm maviss_34 iyi olmanıza çık sevindim. Güle güle büyütün sağlıkla

Aslında ben de böyle yapıyorum ama yüzüne su geliyor o zaman da otomatik yutuyor en iyisi ben de o da biraz alışana kadar kızım biraz büyüyünceye kadar duş şapkası takmak
Yenidoğanlar için özel yapılmadıysa henüz, eskiden yoktu, klasik duş şapkaları büyük geliyor başlarda. Bilgin olsun.

Uyumayıp, huysuzluk yapınca foto mankenlik yaptırdım ben de
Üzerindekini ben örmüştüm
Ay şahane olmuş ya bizde oğluma tulum örneği bakıyoruz güzel tulum örneği varsa paylaşabilir misin canım ya internette pek bulamadım tavsiye varsa banada at lütfen mesela bunu çok beğendim ama örneği anlatmıyor yok.

Kızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?
Aa benim bebeğimin de beyaz ben anne sütünden sanıyordum

Harika düsünmussun enjektorle vermeyi ayaklarinin altina tırnaginla kasir gibi birazcik sert kasiyinca rahatsiz oluyorlar, yada baş parmaginla pit pit vurman gerekiyor hemencik agliyorlar biraz üzücü yaparken ama hersey onlarin sagliklarina kavusmalari icin

Uyumayıp, huysuzluk yapınca foto mankenlik yaptırdım ben de
Üzerindekini ben örmüştüm
Ay bu güzellik ne yahu, evcilik oynar gibi ben de sürekli üst değiştirmeyi aldığım her şeyi giydirmeyi planlıyorum
Ben bir kaç tane atayım. Annem ördü

Eklentiler

• 6FBE1CA8-7695-42D1-82E5-B6E00528A2AA.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 70
  • DF0AFB3D-C26C-4847-B7D4-2BB0007669B8.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 68
  • C99A5858-788A-4A14-A33C-CCDCF1CE0842.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 67
Hiç takılma canım benim. Uyuşukluk yavaş yavaş geçmeye başladığı zaman hemen bir dikloron yapıyorlar kalçadan ya da bacağının yanından. Zaten hissetmiyorsun iğneyi bile. O çok rahatlatıyor. Ben çok kolay yürüdüm kalktım. Tabi kalkarken bir hemşire ve bir personel elini tutup kaldırıyor. Yürüdükçe kanama artıyor. Loşa dediğimiz kanama. O iyi oluyor. Ve açılıyorsun. Ağrım başlamadan ağrı kesici istedim günde 3 defa. Hiç ciddi bir ağrı çekmedim. Bebeğimi de emzirdim kucağıma alıp korkma sen de yapacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…