Güncelleme gelsin, toplatılmasınlar zira kolay sahip olmadık20 Ağustos ve sonrası doğanlar piyasadan toplatılsın
Amin inşallah şükür biraz daha iyimmAllahm tez zamanla bu agrılardan kurtulmayı nasip etsin yavrularımızla rahat rahat ilgilenelim
Antibiyotk tedavisine mi başladılar. İnşallah zaman su gibi hızlıca geçer kavuşursun bebeğineAmin teşekkür ederm canımşimdi hala küvezdyz bi de enfeksiyon basladı bi hafta yatcak daha
Ben varım 29 Eylül son günümGaviscon içiyorum o biraz rahatlatıyor reflüyü.
Artık iyice büyüdüler çok normal aslında ama işte, en büyük şikayetimiz bunlar olsun
Yok ya ben gelmeyeceğim heralde
Bu grubun en son doğuranı ben olacakmışım gibi hissediyorum 27 Eylülde; herkesim lohusalığı bile biter benim yeni başlar muhtemel
Bekliyoruz canım gelesi yok
Çok geçmiş olsun canim neden beş gün yatırıyorlar normal de bir iki güne çıkartmaları gerekiyorIkinci bebek.Adi Baran Ali Cinsiyeti Erkek. 3580kg ve 40.haftasinda dogdu .Ve ben dogurana kadar perişan oldum.ilk bebek daha basitti.Boyle olmamıştı hemen acilmam vardı gittigimde ..Ama bunda ikinci bebekte acilma çok zor oldu. Epidurali de oyuzden çok geç taktılar.. Sonra acilmam daha başladı 10cm kadar geliyordu 9.5 cm di acilmam.ve bebeğimin kalbi yavaşlayinca hemen sezeryan yaptilar..Sezeryanliyim. ve perşembeden beri hastanedeyim. 5 gün kalicam
Bugün 2.gunum ve ağrım oluyor .
All benden de o kadar sürekli ağzı açık meme arıyor verince de uyuyup gidiyor el kadar bebe uyumak için kullanıyor beni resmenTam 2 saattir memedeyiz, bu minik beni çok yoruyorNasıl bı düzen kurabilirim bilmiyorum özellikle sabahları ve gece uykusu öncesi bu sekildeyiz malesef, memeden ayiramiyorum.
Canim benim bebeğim de oldu bugün baktım dili beyaz karbonatlı sulu bezle temizleyince geciuor göğsünü de onunla silersinKızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?
Ya nedenBen varım 29 Eylül son günümbeklerse bakalım. Hiç doğurasim da yok. Şimdiden lohusa gibiyim. Rahat rahat yatsın uyusun içerde diyorum.
Sabah yatisim yapıldı. serumdu tahlildi derken 10 da sezeryana alındım. öncelikle malzemeleri ortami hazırlıyorlar sonrasında anestezi doktoru geliyor bilgilendirme yapıyor sonrasında iğneyi belden yapıp yatırıyorlar. sondayi uyuşukluktan sonra taktılar bana hastaneye göre değişebilir. her bir durumdan haberdar ediyorlar zaten. sonrasında doktorum geldi ayaklarım uyusmustu zaten. dokunduklarini bebeği cikardilarini hissettim 5 dakika ancak sürdü bebeği çıkarması, o boğuk sesi duymanız lazımdı muhteşemdoktorum hemen gösterdi temizlediler getirdiler yanağıma, çok özlemişim böyle anıları sonrasında bebeği götürdüler yarım saat sonra da beni çıkardılar odaya. herşey çok güzeldi çok şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. ilk emzirmeyi yaptık biraz zor da olsa tuttu kızlar, uyuyor yanımda mışıl mışıl kilosu 3540 Gr 51 cm ağrılarım başladı hafiften ayağa kalkma aşaması kaldı bir tek benden haberler böyle canlar
Yenidoğanlar için özel yapılmadıysa henüz, eskiden yoktu, klasik duş şapkaları büyük geliyor başlarda. Bilgin olsun.Aslında ben de böyle yapıyorum ama yüzüne su geliyor o zaman da otomatik yutuyor en iyisi ben de o da biraz alışana kadar kızım biraz büyüyünceye kadar duş şapkası takmak
Ay şahane olmuşUyumayıp, huysuzluk yapınca foto mankenlik yaptırdım ben de
Üzerindekini ben örmüştüm
Aa benim bebeğimin de beyaz ben anne sütünden sanıyordumKızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?
0+ yazıyordu üstündeYenidoğanlar için özel yapılmadıysa henüz, eskiden yoktu, klasik duş şapkaları büyük geliyor başlarda. Bilgin olsun.
Tabi canım her halleriyle güzellerGüncelleme gelsin, toplatılmasınlar zira kolay sahip olmadık
Ay eline sağlık harika olmuşUyumayıp, huysuzluk yapınca foto mankenlik yaptırdım ben de
Harika düsünmussun enjektorle vermeyiMaşallah ya gerçekten zor oldu benim. Enfeksiyon değil sanırım organların toplanmasıyla alakalı galiba.
Patikleri ilk günden geçirdim gazdan da çok etkileniyorumgalactaco damla ben de aldım henüz düzgün kullanmadım süt çok şükür var ama bebeyi yine uyandıramıyoruz
Teşekkür ederim sizin gruba bi ara uğrayacağım bakamadım uzun zamandır ipin ucu kaçtı
lalacım evdeyiz çok şükür sarılığımız da 9 a düşmüş yavrukuş hep uykulu azcık uyanık kalsa sorun kalmayacak ama
Geliyor gelmekte olan kendine dikkat et bol dinlenmeye çalış sen de lütfen
O kadar canım acıyor ki Tuvaletimi yarıda kesmem gerekiyor resmen. Tahmini ne zaman geçiyor ona göre hevesleneyim
Sağolasın canım benim inşallah, siz nasılsınız
Evet Benim doktor da hiç üstünde durmadı canım. Bakalım inşallah benim de geçer son 2 gün diyelim o zaman
Ya inşallah biliyor musun eve geldik yine uyandıramıyorum sütü sağıp enjektörle verdim artık mecburen. Falakaya yatırsak da kar etmiyor :)
Ah küvez süreci olan anneler ne büyük sabrınız var. Hepinize hep en güzel günler nasip olsun inşallah.
Dünyaya adapte olmaya çalışıyoruz kuzucum :) için eriyor değil mi benim de yüzüne gözüne bakarken gözlerim dolu dolu oluyor hep
Ay bu güzellik ne yahu, evcilik oynar gibi ben de sürekli üst değiştirmeyi aldığım her şeyi giydirmeyi planlıyorumUyumayıp, huysuzluk yapınca foto mankenlik yaptırdım ben de
Ben bir kaç tane atayım. Annem ördüAy şahane olmuşya bizde oğluma tulum örneği bakıyoruz güzel tulum örneği varsa paylaşabilir misin canım ya internette pek bulamadım tavsiye varsa banada at lütfen Eki Görüntüle 3131709 mesela bunu çok beğendim ama örneği anlatmıyor yok.
Hiç takılma canım benim. Uyuşukluk yavaş yavaş geçmeye başladığı zaman hemen bir dikloron yapıyorlar kalçadan ya da bacağının yanından. Zaten hissetmiyorsun iğneyi bile. O çok rahatlatıyor. Ben çok kolay yürüdüm kalktım. Tabi kalkarken bir hemşire ve bir personel elini tutup kaldırıyor. Yürüdükçe kanama artıyor. Loşa dediğimiz kanama. O iyi oluyor. Ve açılıyorsun. Ağrım başlamadan ağrı kesici istedim günde 3 defa. Hiç ciddi bir ağrı çekmedim. Bebeğimi de emzirdim kucağıma alıp korkma sen de yapacaksın inşallahİnşalah canım yaşuan bende olumlu düşünüyorum inş son günlerde kafaya takmam düşünmem Biraz kurbanlık koyun gibi bekliyorum şuan düşünmemeye çalışıyorum peki doğumdan sonradan itibaren ciddi acı ağrın oldu mu çok yoracak? Uyuşmanın etkisi geçerken çok kötü olurum bebeğimle ilgilenemem diye de biraz korkuyor insan
Benim ikinci olacak inşallah. Ben de kızım okula başlasın alışsın istiyorumYa neden
Ben de hamilelikten sıkıldım galiba artık, beni daha zor zamanların beklediğinin farkındayım ama doğurmak istiyorum, kavuşalım istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?