2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için umarım herşey yolunda gider ve bebek saglıkla gelir insan korkuyor tabi ister istemez

İyiyysiniz çok şükür hemde nasıl erimek bide lohusalıgın dibini yaşıyorum birde

Saydiklarinin hepsi bende de var reflu beni mahvetti yatakta dönemiyorum yürürken aşağı doğru çekim yasiyorum iyice zorlanmaya başladım

Bebeğinin gobusu erken düşen annelerim bı sıkıntı oldu mu sonradan bizim de 3.gunde düştü biraz önce bı inanamadim

Canım yeni yazabiliyorum bizde kusma da başladı iyice huzursuz oldum ilk kez bugün fışkırır tarzda kustu kilo alsın diye dr tavsiyesi ile mama veriyoruz ama daha mı kötğ oldu bilemedim.reflüsü varsa da memeyi ittirebiliyormuş .çook zormuş uykularım kaçıyor

Duygularını sonuna kadar yaşa ama kafayı dağıtmak için belki komikli videolar felan izleyebilirsin. Bir de tansiyon çıkarsa süt kanalların tıkanır canım onu da düşün bebeğin için sakin kal kilo alıyorlar Allah yeterki sağlık versin
Fışkırır gibi kusması iyi değil aslında belki mamadandır ama doktorunuza danışmanızda fayda var bence

Kızlar benim göğüs ucu pert krem suremiyorum çünkü bebek emiyor sürekli yikayamiyorsun ilk kizimda hıc olmamıştı bu resmen vakumluyor bırakmıyor beynime vuruyor acısi
Lansinoh krem kullanıyorum ben yıkamıyorum. Çok kötü gerçekten inşallah hemen iyileşir

Kızlar selamlar göğüs ucu için çok acı çeken varsa veya doğum yapmayanlar hiç krem vs uğraşmanıza gerek yok direk gümüş kapaklardan temin edin ben doğumdan itibaren kullanıyorum. Hiç yara olmadı Kiii diğer 2 doğumda da yara kanama acı çok yaşamıştım. Gerçekten işe yarıyomuş lansinohta almıştım ama hiç ihtiyaç olmadı kullanmaya o kadar güzel bişimiş

Keşke salı sabah kendi gelse de suniye sezeryane gerek kalmasa....
Ben de hep öyle dedim ama gelmedi düdük. Suni aldım mecbur imkan varsa epidural de taktırırsan o sancıları hiç hissetmiyorsun o yüzden mesela bana hiç zor gelmedi. Hatta en rahat doğumumdu diğerlerinde suni almamama rağmen.

Uykumda var ama uyuyamıyorum heyecan basıyor. Epidudal mantıklı evet iyi dedin canim

10 gün falan sürdü benim bende durup durup yapıyodum çok canım yanıyodu ama duyduğuma göre olurmuş sezaryenlilerde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…