çok hoş olmuş bunlar benimde teyzem örecekte annen bunları videodan mı baktı canım örneğini bakacaktık kaç tel falan onu ayarlayamadık nerden bakmamız lazım kiAy bu güzellik ne yahu, evcilik oynar gibi ben de sürekli üst değiştirmeyi aldığım her şeyi giydirmeyi planlıyorum
Ben bir kaç tane atayım. Annem ördü
Maşalah ne güzel yaHiç takılma canım benim. Uyuşukluk yavaş yavaş geçmeye başladığı zaman hemen bir dikloron yapıyorlar kalçadan ya da bacağının yanından. Zaten hissetmiyorsun iğneyi bile. O çok rahatlatıyor. Ben çok kolay yürüdüm kalktım. Tabi kalkarken bir hemşire ve bir personel elini tutup kaldırıyor. Yürüdükçe kanama artıyor. Loşa dediğimiz kanama. O iyi oluyor. Ve açılıyorsun. Ağrım başlamadan ağrı kesici istedim günde 3 defa. Hiç ciddi bir ağrı çekmedim. Bebeğimi de emzirdim kucağıma alıp korkma sen de yapacaksın inşallah
Cok tesekkur ederim canım.Allah razı olsun. Ben yurtdisinda yasiyorum. Normal dogum yapanlar 3 gün sezeryan 5 gün kaliyor hastanede. Oğlumda doğum sirasinda kalp atislari yavaslamisti . Onu sürekli kontrol ediyorlar. Yarın bir daha kalbine bakacaklar. Kan alinacak.Goz kulak testleri yapacaklar. Sali gunu nasipse insAllah cikacagiz sabah. Rabbım doğum yapanlara hayirli kolay dogumlar nasip etsin. Doğum hikayemi çok detaylica anlatip ilk doğum yapacaklari korkutmak istemiyorum Herkesin doğumu farklı.. ve her hamilelik de aynı olmuyor.Anne olanlara da sana da kuzucuklarinizi Rabbım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin sizlere ..Keyfini cikarin bu güzel anlarin zaman çok hızlı geciyor.Çok geçmiş olsun canim neden beş gün yatırıyorlar normal de bir iki güne çıkartmaları gerekiyor
All benden de o kadar sürekli ağzı açık meme arıyor verince de uyuyup gidiyor el kadar bebe uyumak için kullanıyor beni resmen
Canim benim bebeğim de oldu bugün baktım dili beyaz karbonatlı sulu bezle temizleyince geciuor göğsünü de onunla silersin
Ben örmüş olsam direkt sayıları örnekleri söylerdim canım ama annem hepsine internetten baktı buldu, bir sürü çeşit video var biz renklerini ayarladık sadece. Elimden pek gelmiyor böyle şeyler benim :)çok hoş olmuş bunlar benimde teyzem örecekte annen bunları videodan mı baktı canım örneğini bakacaktık kaç tel falan onu ayarlayamadık nerden bakmamız lazım ki
Anladım canım teyzem galiba farklı bir model bakmışta videosu detaysız gösterince bilememişde şimdi ben bakıyorum detaylı olanlardan seçicez artık teşekkür ediyorumBen örmüş olsam direkt sayıları örnekleri söylerdim canım ama annem hepsine internetten baktı buldu, bir sürü çeşit video var biz renklerini ayarladık sadece. Elimden pek gelmiyor böyle şeyler benim :)
YouTube de bir çok kanal bak bi bak istersen muhakkak çıkar beğendiğin.
Ben de pek anlamam örgüden aslında, YouTube'da bulmuştum tığ işi kolay gelmişti. Benim anlatımlı video buAy şahane olmuşya bizde oğluma tulum örneği bakıyoruz güzel tulum örneği varsa paylaşabilir misin canım ya internette pek bulamadım tavsiye varsa banada at lütfen Eki Görüntüle 3131709 mesela bunu çok beğendim ama örneği anlatmıyor yok.
Dogum tarihimiz ayni gözüküyorBen varım 29 Eylül son günümbeklerse bakalım. Hiç doğurasim da yok. Şimdiden lohusa gibiyim. Rahat rahat yatsın uyusun içerde diyorum.
Tığ ile son ikiyi baya beğendim onları da kaydettim teşekkür ediyorum seçim yapıcazBen de pek anlamam örgüden aslında, YouTube'da bulmuştum tığ işi kolay gelmişti. Benim anlatımlı video buBu da yine tığ işi Bu da şiş ile yapılan model
Güle güle giysin minnakTığ ile son ikiyi baya beğendim onları da kaydettim teşekkür ediyorum seçim yapıcaz
Hiccc sorma bebitom şimdi dönüşümlü olarak yanımda annem kv kalıyorlar biri bebek her ağladığı da emzirmem için bana getiriyor yahu yeni emzirmisim susmadı diye göğsünde uyusun diyor bu arada göğüslerim pert gümüş kapak kanama yapmıyor gayet nemli bırakıyor ama gene de can yakıcı oluyot ona ayrı bı ayar oldum öbürü der ki daha ne sütü var ki çocuk doysun aç kızım bu çocuk diyor ee tabi uykusuz geceler bir yandan onların böyle dan dan konusmasi diğer yandan ayy bişey de diyemiyorum Allah razı olsun geliyorlar bakıyorlar bebeğe de bana da ama bı lohusaya neler söylenir söylenmez bilmiyorlar
Olur canim olmaz mı hiç bebek sütünü çektikce için çekiliyormus gibi olur az az sık sık yemek yeKızlar emzirirken halsizlik böyle baygınlık geçircekmiş gibi oluyor musunuz sizde bütün enerjim çekiliyor benim sanki
Susuzluktan ölecek gibi hissediyorumKızlar emzirirken halsizlik böyle baygınlık geçircekmiş gibi oluyor musunuz sizde bütün enerjim çekiliyor benim sanki
Yaa hele bı doğsun giysin bu güzellikleri minnoş, bol bol foto çek annesiAy bu güzellik ne yahu, evcilik oynar gibi ben de sürekli üst değiştirmeyi aldığım her şeyi giydirmeyi planlıyorum
Ben bir kaç tane atayım. Annem ördü
Çok acıkıyorum birden şekerim düşüyorKızlar emzirirken halsizlik böyle baygınlık geçircekmiş gibi oluyor musunuz sizde bütün enerjim çekiliyor benim sanki
7-8 kakalı bez aldım bugün hem de belinden taşacak kadar sabah incir yemiştim alakası var mı bilmiyorum ama normal zamanda 4-5 bez kakalı oluyor o da genelde bez dolu oluyor ama belinden taşacak kadar ilk defa kaka yaptı bugün hem de defalarca prima premium care kullanıyorum ona rağmen yani idrarlı bezleri 7-8 kere gün içindeyumosamber seninki de meme duskunu diye sorayim istedim, gün içinde kaç kakalı bez değiştiriyorsunuz? Acaba ishal mi diye düşünmeye başladım da biraz
Aha bu ben günde 2 tane 1.5 lt bitiriyorum tuvalete gitmiyorum nerdeyse full ter yoluyla atıyorumSusuzluktan ölecek gibi hissediyorumAcayip de terliyorum, içtiğim sular ter olarak çıkıyor resmen
Hadi yaa7-8 kakalı bez aldım bugün hem de belinden taşacak kadar sabah incir yemiştim alakası var mı bilmiyorum ama normal zamanda 4-5 bez kakalı oluyor o da genelde bez dolu oluyor ama belinden taşacak kadar ilk defa kaka yaptı bugün hem de defalarca prima premium care kullanıyorum ona rağmen yani idrarlı bezleri 7-8 kere gün içinde
Bugün beni öldürdü resmen bütün gün memeden inmedi uyumadı huysuzluk var meme uçlarım mahvoldu gümüş kapak koyamadım bütün gün bir o memedeyiz bir öbüründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?