2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
kızlar göğüslerimde şişkinlik sertlik ve az ağrı var normalmi bu durum ya
Değil, süt birikmesi olmuş ( Mastit ) Emzirme ve sağma dışında:
Sıcak kompres yap muhakkak ve acıyan yere masaj yaparak sık.

Süt fırşkırmaz kesik kesik gelir. O birikmiş sütün tekrar fışkıran forma gelmesi lazım. Açılmış oluyor o zaman . Geçmiş olsun

Karnımı şuan yazma ile sardım sıkıca. Üstünede küçülen taytlarımdan geçirdim

Silikon göğüs uçları emzurdikten sonrada mi takılıyor kızlar
Ben emzirirken takıyorum onla emziriyorum. Valla icat edenlerden Allah razı olsun benim kurtarıcım oldu. Herkesin alması gereken bi ürün. Ne göğüs ucu kanıyor ne acıyor. Bebişimde çok çabuk kavrıyor. Onların marka marka uçları değişiyor ben en küçüğünü almıştım çok güzel çıktı. Kesinlikle doğurmayanlar var aramızda mutlaka çantanızda olsun

Canım kaymasını nasıl hallediyor sun yapışmıyor tam

Arkadaşlar Spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşlara bir kaç soru sorabilir miyim ben ameliyat olmaktan çok korkuyorum ameliyat nasıl geçti ses falan duyuyor musunuz korkup olan var mıydı
Hiçbişey anlamıyosun canım tavana bakıyosun ses yok sadece bastırıyolar bebeği itiyolar falan ama acı yok , zaten bebek hemen çıkıyo sonra dikişleri atarlarken sakinleştirici vurdular bana hatırlamıyorum bile

vallahi zaten millete sinir olmakdan insan yasicagi duygularida tam yasayamiyo ilk kontrolu vardi iyikide vermisim mamayi hatta az bile vermisim 15 ml veriyodum memeye zorluyodum meger yetmemis kilosu ayni doktor 60 ml mama hazrla yiyebildigi kadarni yesin sutunude sag ne gelirse ver dedi seni daha cok emzik niyetine kullanıyo dedi soledigi gibi yedirdikce cocuk bugunden beri kendine geldi 20 25 dakka sagiyorum ikisinden 15 ml anca geliyo sarilik baslasmis hafifden cok sukur cogalmadan yakaladık tabi bide kaynana var her ıhlayama acıkmiss her tıslamaya mamamı versen doktor dan iyi biliyo herkes

Aglamaklar fena herseye agliyorum artk baska cocuklarada daha farkli bakiyorum bide onlara agliyorum bugun hastanede annesinin bacagma sarlms korkan bi cocuk vardi bi buyugnu getirmis kadn hastaneye cocukda onun pesnde cocuga baktkca gozumden yaslar indi nası tedirgin diye hele bizim bebeden kan alirken o icerde ben dsarsa annelik cok bambaskaymis gercekten evde iki adimi zor atan ben hastanede aman beklemesin diye asansoru hadi merduvenden diye acı macı unutyo insan

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz . Allah bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömür versin bu arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…