2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ay birde çevre faktörü var dimi dogurunca rahatlarım diyodum

Cok gecmis olsun canim

Benim ki öyle, saatlerce memede kaldığı oluyor malesef, ağlayarak kusturuyor kendini
Ya benimkinin burnundan süt geldi bugün korktum tabi bi ama sonra normalmiş öğrendim . Bu babyjörn lerin muadilinden aldık görmüşsünüzdür belki onda oyalandı biraz büyüdükçe daha çok sevicek eminim hoşuna gitti bir de emzik denedik ama tutmadı tutsa rahat edicez aslında başka marka denemem lazım

Yaaa eminim çok yakışacak kuzum güzel günler de giysin inşallah
Ay birde çevre faktörü var dimi dogurunca rahatlarım diyodum
Maalesef canım umarım sen yasamazsin

Kızlar aranızda fal baktırmk isteyen varmı birileri fal baktırmak istiyodu onlar kimdi acaba baktırmak isteyen olursa özelden yazsınlar kahvelerni içip detaylı cekerseniz sevinrim

Çok şükür düştü sayılır. Kan sulandırıcı iğne ve kan ilacı verdiler sıvı olanından.

2 kere yaptılar bide bize ayaklarımızı sıcak tutucaz bizdeki gazda geciyor yedklerimize içtklerimize dkkat etcez artk napalm
Ben ayaklarima 4 gundur felan corap giymeye basladim ondan once hic giymedim . Cunku ayaklarimin sisi inmedi coraplar olmadi ve ateş gibiydiler .d bizdeki gaz bagirsaklar karin kaslari toplaniyor ondan da gazimiz olur sadece usutmekten degil bence
Cunku Ben karbonhidrat bakliyat fln yemiyorum

Gecmis olsun canim bende ayni tansiyon ilacini kullaniyorum. Bende dogumdan sonra toplam 4 gun kendime gelemedim yuksek tansiyondan. Ama sonra hic yukselmedi yediklerime fln dikkat ettim. Ama tansiyin gozlerime vurdu bnmde goz arkamda sislikler oldu bende dahiliyeye gidip kontrole gircemm

Seninkide saglıkla büyüsünniyiyiz cok şükür saglık ocagına geldk topuk kanı aldılar ona üzüldüm biraz sizin nasıl gidiyor
İyi şükür canım biz de 1. Ay aşımızı olduk biraz onun huzursuzluğu var. Çok iyi anlıyorum aşı olurken çok ağladı canımdan can gitti tek üzüntümüz böyle küçük acılar olsun inşallah allah bütün miniklere sağlık mutluluk versin

Aminnn..hepsi saglıkları için biraz dişimizi sıkıcaz

Ee biz bu burun temizliğini nasıl yapacağız az önce serum fizyolojikle yapayım dedim bir daha yapmam sanırım ama genizi de tıkalı hırıltılı nefes alıyor
Yazan oldu mu bilmiyorum okuyamadım ama otri bebe burun aspiratörü ile çok kolay oluyor. Suyu döküp 15-20 saniye bekliyorum sonra çekiyorum

Arada geliyor burundan evet, o zamanlarda hırıltılı solunum olabiliyor, hatta tahrişe bağlı ses kısıklığı bile olabiliyor. Emzik avent olarak denedim bende, malesef atıyor.

Kızlar 1.ay aşısı ateş yaptı mı? Nasıl genel olarak durumlarınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…