- 10 Aralık 2014
- 4.571
- 16.341
- 408
Ay birde çevre faktörü var dimi dogurunca rahatlarım diyodumHiccc sorma bebitom şimdi dönüşümlü olarak yanımda annem kv kalıyorlar biri bebek her ağladığı da emzirmem için bana getiriyor yahu yeni emzirmisim susmadı diye göğsünde uyusun diyor bu arada göğüslerim pert gümüş kapak kanama yapmıyor gayet nemli bırakıyor ama gene de can yakıcı oluyot ona ayrı bı ayar oldum öbürü der ki daha ne sütü var ki çocuk doysun aç kızım bu çocuk diyor ee tabi uykusuz geceler bir yandan onların böyle dan dan konusmasi diğer yandan ayy bişey de diyemiyorum Allah razı olsun geliyorlar bakıyorlar bebeğe de bana da ama bı lohusaya neler söylenir söylenmez bilmiyorlarilkinde de bu muhabbetler oluyordu ama takmiuormusum galiba bunda daha hassasım kızlar ağlayacak kıvama geliyorum
Cok gecmis olsun canimKızlar ben hastanelik oldum saat 18den beri tansiyonumu düşüremiyorlar ilaçlarla. 18lerde 15lere iniyor seviniyoruz yine yükseliyor. Kardiyolojiye yatış verdiler böbreklerimde sıkıntı varmış gebeliktede idrar kaçağı olmuştu zaten. Bebeğim yeni yeni memeye alışıyordu ki ilaçlardan emziremeyeceğim. Dualarınıza talibim
Sabah 10.30 da senin kaçta ?Yarın kontrol kaçta pekiii?
Ya benimkinin burnundan süt geldi bugün korktum tabi bi ama sonra normalmiş öğrendim . Bu babyjörn lerin muadilinden aldık görmüşsünüzdür belki onda oyalandı biraz büyüdükçe daha çok sevicek eminim hoşuna gitti bir de emzik denedik ama tutmadı tutsa rahat edicez aslında başka marka denemem lazımBenim ki öyle, saatlerce memede kaldığı oluyor malesef, ağlayarak kusturuyor kendini
Yaaa eminim çok yakışacak kuzum güzel günler de giysin inşallahAllah daha beterinden sakınsın diyoruz hep
Sen şimdi normalden daha da güçlü olmak zorundasın, eşinle bir olup bu günleri atlatacağınıza eminim
Yarın kontrol kaçta pekiii?
Bu takımdan ben de aldım, çok duygulandım şuan
Maalesef canım umarım sen yasamazsinAy birde çevre faktörü var dimi dogurunca rahatlarım diyodum
Çok şükür düştü sayılır. Kan sulandırıcı iğne ve kan ilacı verdiler sıvı olanından.Ahh ahhh gel de anlat neyseki durumun farkında varıp korkmuslar lohusa sendromu yaşıyorum diye umarım artık tek kelime etmezler bununla ilgili sende durumlar nedir canim yok mu hareketlilik
Yaaa seni strese sokan anestezi uzmanı olmuş bence tansiyonu da o sebeple düşmüş canim neyse hepsi geçti geri de kaldı çok şükür sen iyisin bebeğin iyimama takviyesi yapıyor musun ne dedi doktoru
Cok şükür canim canim surecim güzeldi benim hiç bişey anlamadan girdim çıktım ameliyata biliyorsun ilk kalkış biraz zor oluyor onu da ağrı kesicilerle hallediyorlsr bu sefer bende acayip bir gaz sancısı oldu kramp gibi kıvrım kıvrım kivrandirdi onun dışında sorun yasamsdim şükür canim
Belli aralıklarla her hafta bir atakları olacak canim hazırlıklı olonunla beraber her ay bı gelişme yasacaksiniz oda güzel gülmedi tepki vermesi agulamasi gibi
Rabbim en hayırlısını nasip etsin kuzum düşünmemeye çalış belki o zaman kendiliğinden gelir belli mi olur
Çok geçmiş olsun canim şuan nasılsın
Ters pozisyon da emzirdim ikisini de rahatladı canim aman olmasın çok fena mastittt sabah akşam mama veriyorum meme reddi yaşamadım şükür kanama olmuyor çareyi silikon göğüs ucunda buldum gene acıyo ama şiddetli değil
Çok şükür diloşum ikiniz de iyisinizdir inşallah
Kuzum biz 3.günü yıkadık o zaman göbeği düşmemişti göbeğini sarıp öyle yıkadık onun gecesi baktık göbek düşmüş bugün doktor kontrolü vardı gayet iyiymiş göbeği ama dediğin gibi içte ıslaklık olabilir yıkarken dikkat edin dedi
Çok geçmiş olsun canım gözünüz aydıntansiyon ne durumda normale döndü mü
Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin canım benim de ilk bebeğim kanala inmemişti o sebeple sezaryeni alınmıştım
Ay onu bugün biz de yaşadık kuzum çok fena ağladı Bir de kan gelmiyor diye sıktıkça sıktı kadın
Bana sorarsan spinal olmuş biri olarak spinal tercih etmeni isterim çünkü bebeğinin her anını şahitlik ediyorsun ve ilk sen görüyorsun korkacak hiçbir şey yok çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun önüne kocaman bir örtü seriyolar zaten o arada seni konuşturuyorlar 5 dakikada bebeğin çıkıyor belki bebeği çıkartırken bastırdıkları için onu hissedebilirsin ama asla acı yok korkma yani içini ferah tut
Canım bol bol emzir gerekirse mama da verebilirsin sarılık olmasından iyidir diye düşünüyorum karnını neyle sarmayı düşünüyorsun
Ben ayaklarima 4 gundur felan corap giymeye basladim ondan once hic giymedim . Cunku ayaklarimin sisi inmedi coraplar olmadi ve ateş gibiydiler .d bizdeki gaz bagirsaklar karin kaslari toplaniyor ondan da gazimiz olur sadece usutmekten degil bence2 kere yaptılar bide bizeayaklarımızı sıcak tutucaz bizdeki gazda geciyor yedklerimize içtklerimize dkkat etcez artk napalm
Oyy maşallahhhhBir minnoş el fotosu da bizden gelsin kızlar
Gecmis olsun canim bende ayni tansiyon ilacini kullaniyorum. Bende dogumdan sonra toplam 4 gun kendime gelemedim yuksek tansiyondan. Ama sonra hic yukselmedi yediklerime fln dikkat ettim. Ama tansiyin gozlerime vurdu bnmde goz arkamda sislikler oldu bende dahiliyeye gidip kontrole gircemmŞu anlık gebelikte kullandığım tansiyon ilacı alfamet ile devam edecekmişiz canım. Akşam atak geçirmişim bazen olabiliyormuş onca ilaca rağmen dil altı vs düşmedi tansiyonum. Sabah karşı anca düştü mesela gece makinaya bağladılar kalbimi sürekli kontrol etmek için öyle yattım.Yarın böbrek ultrasonum var artık ona göre hareket edecek nefroloji uzmanı. Bazı kişilerde gebelik zehirlenmesi doğumdan sonrada tansiyon olarak devam ediyormuş bir süre sanırım benimki öyle. Bebeği 38.haftalara bekletmemekle çok iyi yapmışız Allah korusun bu tansiyonla tehlikeye girecekti yoksa.
İyi şükür canım biz de 1. Ay aşımızı olduk biraz onun huzursuzluğu var. Çok iyi anlıyorum aşı olurken çok ağladı canımdan can gittiSeninkide saglıkla büyüsünniyiyiz cok şükür saglık ocagına geldk topuk kanı aldılar ona üzüldüm biraz sizin nasıl gidiyor
Aminnn..hepsi saglıkları için biraz dişimizi sıkıcazİyi şükür canım biz de 1. Ay aşımızı olduk biraz onun huzursuzluğu var. Çok iyi anlıyorum aşı olurken çok ağladı canımdan can gittitek üzüntümüz böyle küçük acılar olsun inşallah allah bütün miniklere sağlık mutluluk versin
Yazan oldu mu bilmiyorum okuyamadım ama otri bebe burun aspiratörü ile çok kolay oluyor. Suyu döküp 15-20 saniye bekliyorum sonra çekiyorumEe biz bu burun temizliğini nasıl yapacağız az önce serum fizyolojikle yapayım dedim bir daha yapmam sanırım ama genizi de tıkalı hırıltılı nefes alıyor
Kuzum dogurdunmu Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydınSagolasin canım en kısa zamanda yazacağım inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeginiSagolasin canım en kısa zamanda yazacağım inşallah
Arada geliyor burundan evet, o zamanlarda hırıltılı solunum olabiliyor, hatta tahrişe bağlı ses kısıklığı bile olabiliyor. Emzik avent olarak denedim bende, malesef atıyor.Ya benimkinin burnundan süt geldi bugün korktum tabi bi ama sonra normalmiş öğrendim . Bu babyjörn lerin muadilinden aldık görmüşsünüzdür belki onda oyalandı biraz büyüdükçe daha çok sevicek eminim hoşuna gitti bir de emzik denedik ama tutmadı tutsa rahat edicez aslında başka marka denemem lazım
Biz 1. Ay aşımızı olduk bugün çok ağladık ciğerim parçalandıbugün banyo yaptırabilirmişim ama 2. Ay aşısında 3 gün banyo yaptırmayacakmışım o yüzden yıkayın getirin dedi 19 ekime tarih verdi 2. Ay aşısı haftada bir geliyormuş bu arada 3600 gram olmuşuz 2700den geldik buralara 1 ayda 900 gram çok şükür boyumuz da 55 cm olmuş şimdilik bizden bu kadar
Kızlar 1.ay aşısı ateş yaptı mı? Nasıl genel olarak durumlarınız?İyi şükür canım biz de 1. Ay aşımızı olduk biraz onun huzursuzluğu var. Çok iyi anlıyorum aşı olurken çok ağladı canımdan can gittitek üzüntümüz böyle küçük acılar olsun inşallah allah bütün miniklere sağlık mutluluk versin
17:30Sabah 10.30 da senin kaçta ?
Sıcak su torbası biraz ara ara koyup masaj iyi geliyor diyorlar. Ya da sıcak duşta masajla yumuşatmayı deneyebilirsin canım geçmiş olsunakşamnsağdım ama yinede yumuşamadılar ya napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?