2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sağ ol mavişcim. Bugün biraz daha iyiyim böbrek kontrollerim olacak. Tansiyon ilacına başladık bakalım. Dün atak geçirmişim hiçbir dil altı ilaçla düşmedi malesef.
Amin canım gerçekten Allah önce sağlık versin gerisi hallolur.
Cok gecmis olsun canim
Sağ ol canım
Çok sağ ol canım sanada geçmiş olsun. Bazılarında doğumdan sonrada devam ediyormuş biz öyleyiz sanırım. İnşallah benimde düzene girer dahiliye değilde kardiyolojiye gitmeni öneririm daha detaylı bakarlar. Acilde beni kardiyolojiye yatırdılar mesela yüksek tansiyona onlar bakıyormuş. Birde nefrolojiye yönlendirdiler böbrek fonksiyonları için protein kaçağımdan dolayı.

Kıyamam ya cok yükseldi mi ateş, nasıl oldunuz, şimdi daha iyi misiniz?
Evet evet çok şükür ateş 37de sabitlendi bir müddet altını çıkarıp zıbınla yatırdım ama huzursuz oluyorlar aşılı bacağına bakayım dedim keçi gibi ses çıkarıyor

Hepimizin ortak derdi sanırım bebeklerin sürekli memede kalmak istemesi saat 7de utandı yarım saat emdi memede uyudu doydu heralde dedim yatırdım. Kalan sütü sağdım uyandı tekrar aranıyo hala. Sağdığım sütü de verdim uyudu. Anlamıyorum ememiyor mu doymuyor mu. Ben bir de mama da veriyorum çünkü sürekli bi aranma ağlama modunda. Mamayı bırakmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.

Çok sevindim canım kendiliğinden gelecek bebiş sancılar nasıl nasıl başladı
Selam canım sen normal için mi bekliyorsun. 40 haftan doluyo. Doktorun yine de normal deneyecek mi. Inşallah herse y istediğin gibi ilerler bakıyorum da bi şekilde herkesin sonu sezaryan oldu. Inslalah gönlündeki doğum kolayca olur

Yorum yapmasalar olmuyo yaaa en iyisini yapmışsın canım boşver bebeklerimizi bizden iyi kimse düşünemez

Gerçekten öyle ya herkes bir şekilde sezaryene döndü. Sağlıklı olsunlar da aslında önemli değil, ben en çok doğum sonrası süreç için istiyorum normal doğumu

Canımm kokumuzla uyumak istiyolar gece okadar huysuzduki mama verdim yine susmadı uyumadı memeye bi aldım 3 saniyede uyudu mememe başını yasladı öyle kaldık biraz mamayı azaltarak ilerle ben öyle yaptın şuan sadece gece veriyorum

Bir de süt problemi yaşayan canlara naçizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum 1 aylık tecrübeme dayanarak. İlk zamanlar çok fazla olmuyordu sütüm bol bol su tüketsem de . Yediklerimizi su ile beslememiz gerekiyormuş asıl sonradan farkettim. Bana iyi gelen x kişisine de iyi gelmiyor onun da farkındayım ama en çabuk ve güzel sonuç aldığım çözüm bu oldu.
Sabahları kahvaltıdan önce , yatmadan da 1 saat önce
1 sb laktozsuz süt veya yoğurt içine 1 çb yulaf (isterseniz pişirebilirsniz)
7-8 çiğ fındık, ceviz, 1 muz , 1 incir 2 hurma 1 tk bal karıştırıyorm öğünlerden önce tüketiyorum. Az gelirse malzemeleri çoğaltıyorum. Beraberinde anne çayları ve tabi ki bol su ben çok faydasını gördüm inşallah yapan olursa onlara da afiyet şifa olur

Ben emzirme zamanlarını çok seviyorum iletişim kuruyorsun bir nevi geceleri ne kadar zor olsa da meme uçları acısa da bebek bazen sündürüp bıraksa da seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…