Evet tek seferde ama bi banyoya giriyorum sürekli fıskiye gibi akıyor kızım memeden cıkınca ordada aynı sekilde gögüs ped olmasa cok zordu gerçekten. normalde böylemi herkezin benmkindemi sorun var bilmiyorum duzele ek
MAsallahh masallhhhh yazma nazar olacak yaE bebekten bu çaydan aldım benim sütümü arttırdı faydasını gördüm belki denemek isteyenler olur tadı oralet gibi
Ne zmn ne kadar isterse emziriyorum,bu sebeple de kendi beslenmem malesef eksik kalıyor çünkü uzun süre aynı memeyi emiyor, bitene kadar. Her zmn iki meme vermiyorum, bu durumda vermedigim göğsün çok şişmiş olursa onu azıcık sagiyorum. Kendi beslenmem de ise süt urunlerinden sadece peynir var, yumurta her gün tüketiyorum. Et grubu ve sebzelerden de gaz yapmasın diye patlıcan, patates, dolmalık biber vs tuketebiliyorum. Bı de günlük rezene çayı var.Bebekleri ilk ay 1kilo alan anneler ne yaptınız bize de söyleyin hem maşallah diyorum hem özeniyorum olmuyor ne yapsam kafay takmayayım diyorum burayı okudukça canım sıkılıyor.bebeğim tombik doğdu ondan mı almıyor ayda 400gr o da mamaya başladıktan sonra aldı ilk iki haftamız başarısız beslenme.
Sakla canım. Hasta falan olursun babası verir biberonla. VVeya emziremicen bi yere gidersen yanında götürürsün
Sizinde olur inşallah bol bol bogazımdan hiç kesmedim sürekli yedim ondanmıdır bilmemMAsallahh masallhhhh yazma nazar olacak ya
Katina bu çift meme mevzuunda dünkü doktor videosunu izlerken doktor;Ne zmn ne kadar isterse emziriyorum,bu sebeple de kendi beslenmem malesef eksik kalıyor çünkü uzun süre aynı memeyi emiyor, bitene kadar. Her zmn iki meme vermiyorum, bu durumda vermedigim göğsün çok şişmiş olursa onu azıcık sagiyorum. Kendi beslenmem de ise süt urunlerinden sadece peynir var, yumurta her gün tüketiyorum. Et grubu ve sebzelerden de gaz yapmasın diye patlıcan, patates, dolmalık biber vs tuketebiliyorum. Bı de günlük rezene çayı var.
Masallah masallah daha çok olsun bu bi sorun değil ne kadar güzel olması gerek buEvet tek seferde ama bi banyoya giriyorum sürekli fıskiye gibi akıyor kızım memeden cıkınca ordada aynı sekilde gögüs ped olmasa cok zordu gerçekten. normalde böylemi herkezin benmkindemi sorun var bilmiyorum doktora danısıcam
Gülüm senin bebeğinin midesi için tek meme yeterli bizimkiler yani en azından ben kendi adıma konuşayım benim bebeğim 2 göğüsü tam boşaltıyor ekstra öbür memeyi de veriyorum yani sağ sol sağ 3 kere kakasından çişinden anladığım kadarıyla da sütüm yeterli gibi görünüyorKatina bu çift meme mevzuunda dünkü doktor videosunu izlerken doktor;
İmkan varsa her iki memeyi de verin ama yoksa bir memenin tamamen bitmesini bekleyin çünkü ilk sütte laktoz olabiliyor sütün yağlı yeri sonradan geliyor demişti. Ben de 15 dk birini 15 dk birini veriyordum atıyorum ama bunu duyunca dün gece bi uyanmada ilk memeyi diğernde diğer memeyi verdim.
Anladığım kadarıyla sen her şekilde zaten her iki memeyi de boşaltıyorsun ama böyle bir şey biliyor musun?
Ben de mi sağsam acaba? Yaptığım şey doğru değil midir bir sefer birini diğer sefer ötekini vermek. Çünkü çok üzüm aralıklarla beklemiyor aslında özellikle gün içerisinde.
Maşallah canım ne yiyip ne içtin acabaEvet tek seferde ama bi banyoya giriyorum sürekli fıskiye gibi akıyor kızım memeden cıkınca ordada aynı sekilde gögüs ped olmasa cok zordu gerçekten. normalde böylemi herkezin benmkindemi sorun var bilmiyorum doktora danısıcam
Videoyu izlemedim ama çok nadir çift meme emzirmisimdir öyle soyleyeyim. Yani 15 dk emdikten sonra uyukluyor, kısa süre sonra uyanırsa yine aynı memeyi veriyorum ve uyuyor. Eğer huysuzluk yaparsa vs o zmn diğer memeye geçiyorum. Bı de eğer bı memeyi tam birirmediyse, bir sonraki beslenmede yine aynı memeden başlıyorumKatina bu çift meme mevzuunda dünkü doktor videosunu izlerken doktor;
İmkan varsa her iki memeyi de verin ama yoksa bir memenin tamamen bitmesini bekleyin çünkü ilk sütte laktoz olabiliyor sütün yağlı yeri sonradan geliyor demişti. Ben de 15 dk birini 15 dk birini veriyordum atıyorum ama bunu duyunca dün gece bi uyanmada ilk memeyi diğernde diğer memeyi verdim.
Anladığım kadarıyla sen her şekilde zaten her iki memeyi de boşaltıyorsun ama böyle bir şey biliyor musun?
Ben de mi sağsam acaba? Yaptığım şey doğru değil midir bir sefer birini diğer sefer ötekini vermek. Çünkü çok üzüm aralıklarla beklemiyor aslında özellikle gün içerisinde.
Artacak canım merak etmeMaşallah canım ne yiyip ne içtin acababiraz banada söyle gıdım gıdım süt çıkıyor
Gözün aydın cok şükür canım ...ben dogurdumKizlar nasilsiniz hepiniz dogurdunuzmuBizim kirkimiz cikti evede ciktik hamdolsun
lohusalik ne demek anlamadim ben bh surecte pek ama
uykusuz geceleri yeni yeni anliyorum
Hepimiz bol bol sütlenelim inşalllahMasallah masallah daha çok olsun bu bi sorun değil ne kadar güzel olması gerek bu
Amin canım inşallah.Hepimiz bol bol sütlenelim inşalllah
Hangi çay canim ben kacirmisimArtacak canım merak etmeAttıgım çaya bi bak istersen memnuniyeti cok fazla faydası olur belki vesile olurum.
Alayım canım ev aktar gibi oldu zaten onuda alayımArtacak canım merak etmeAttıgım çaya bi bak istersen memnuniyeti cok fazla faydası olur belki vesile olurum.
Aşı karşıtı değilim ama özel aşılarda benimde içine sinmeeyen söylemler var. İkizlerrime yaptırmadım. Şuan 3 yaşa gircekler kasımda şimdilik bi sıkıntı yaşamadk hatta nerdeyse hastane yüzü görmediler diyebilirim pek hasta olmadılar . Şimdi kızımada sadece devletin aşılarını yaptırmayı düşünüyorumKızlar aşı konusunda ne düşünüyosunuz. Ben aşıları yaptırıcam ama özel aşıları bilemedim, kuzenimse tamamen aşı karşıtı o da söylediklerinde haklı mantıklı geliyo ama bende yaptırma taraftarıyım. Özel aşıları sadece karar veremedin siz yaptırıcak mısınız?
İkizlerde ilk doğum yaptığımda boza içtim. Ve emzirme içecekleri var ebebekde promaltdı sanırım adı onu içer içmez hemen dolar akardı. Tavsiye ederim araştırmanızı. Bolca kısır felan da tüketirdim .tabi öncelik bol emzirme, su içmek ve fırsat buldukça uyumak. İkizlerim hep memedeydiler şuan kızımda öyle hem memede gece uyku yokGünaydın kızlar anne sütü nasıl artar neler yapıyorsunuz bunun için uzun süredir giremiyorum siteye sarılık atlattık çok zor zamanlardı hastanede kaldık evdeyiz artık ve sütüm az hala takviye edici gıda almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?