2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

E bebekten bu çaydan aldım benim sütümü arttırdı faydasını gördüm belki denemek isteyenler olur tadı oralet gibi
MAsallahh masallhhhh yazma nazar olacak ya

Ne zmn ne kadar isterse emziriyorum,bu sebeple de kendi beslenmem malesef eksik kalıyor çünkü uzun süre aynı memeyi emiyor, bitene kadar. Her zmn iki meme vermiyorum, bu durumda vermedigim göğsün çok şişmiş olursa onu azıcık sagiyorum. Kendi beslenmem de ise süt urunlerinden sadece peynir var, yumurta her gün tüketiyorum. Et grubu ve sebzelerden de gaz yapmasın diye patlıcan, patates, dolmalık biber vs tuketebiliyorum. Bı de günlük rezene çayı var.

Dondurucuya attım hep canım arada gece annem bakıyor ben uyuyorum o veriyor hastaneye filan gittigimzdede iyi oluyor
Sakla canım. Hasta falan olursun babası verir biberonla. VVeya emziremicen bi yere gidersen yanında götürürsün

Reactions: Zzy
Katina bu çift meme mevzuunda dünkü doktor videosunu izlerken doktor;

İmkan varsa her iki memeyi de verin ama yoksa bir memenin tamamen bitmesini bekleyin çünkü ilk sütte laktoz olabiliyor sütün yağlı yeri sonradan geliyor demişti. Ben de 15 dk birini 15 dk birini veriyordum atıyorum ama bunu duyunca dün gece bi uyanmada ilk memeyi diğernde diğer memeyi verdim.

Anladığım kadarıyla sen her şekilde zaten her iki memeyi de boşaltıyorsun ama böyle bir şey biliyor musun?

Ben de mi sağsam acaba? Yaptığım şey doğru değil midir bir sefer birini diğer sefer ötekini vermek. Çünkü çok üzüm aralıklarla beklemiyor aslında özellikle gün içerisinde.

Masallah masallah daha çok olsun bu bi sorun değil ne kadar güzel olması gerek bu

Gülüm senin bebeğinin midesi için tek meme yeterli bizimkiler yani en azından ben kendi adıma konuşayım benim bebeğim 2 göğüsü tam boşaltıyor ekstra öbür memeyi de veriyorum yani sağ sol sağ 3 kere kakasından çişinden anladığım kadarıyla da sütüm yeterli gibi görünüyor Senin attığın videodaki doktor doğru diyor bir memeyi tam boşaltmadan öbür memeye geçenler için diyor o şekilde sütün sulu kısmından nasipleniyor yavrucaklar yağlı kısmından değil kilo yapan kısım yağlı kısım anne sütüne çocuk ilk başladığında çorba sonra ana yemek en son tatlı yer ve bitirir demişti doktorumuz

Maşallah canım ne yiyip ne içtin acaba biraz banada söyle gıdım gıdım süt çıkıyor

Videoyu izlemedim ama çok nadir çift meme emzirmisimdir öyle soyleyeyim. Yani 15 dk emdikten sonra uyukluyor, kısa süre sonra uyanırsa yine aynı memeyi veriyorum ve uyuyor. Eğer huysuzluk yaparsa vs o zmn diğer memeye geçiyorum. Bı de eğer bı memeyi tam birirmediyse, bir sonraki beslenmede yine aynı memeden başlıyorum
Sağma olayına da yeni basladim, onu da genelde tazyikli geliyor sabahları diye çok az sagiyorum çünkü meme patlayacak kadar şişmiş oluyor.

Aşı karşıtı değilim ama özel aşılarda benimde içine sinmeeyen söylemler var. İkizlerrime yaptırmadım. Şuan 3 yaşa gircekler kasımda şimdilik bi sıkıntı yaşamadk hatta nerdeyse hastane yüzü görmediler diyebilirim pek hasta olmadılar . Şimdi kızımada sadece devletin aşılarını yaptırmayı düşünüyorum

İkizlerde ilk doğum yaptığımda boza içtim. Ve emzirme içecekleri var ebebekde promaltdı sanırım adı onu içer içmez hemen dolar akardı. Tavsiye ederim araştırmanızı. Bolca kısır felan da tüketirdim .tabi öncelik bol emzirme, su içmek ve fırsat buldukça uyumak. İkizlerim hep memedeydiler şuan kızımda öyle hem memede gece uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…