2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Patlıcan sütun tadını acı yapıyormuş

E bebekten bu çaydan aldım benim sütümü arttırdı faydasını gördüm belki denemek isteyenler olur tadı oralet gibi
Bende bu çaydan içiyordum ama bıraktım sütler akmaya başlayınca.sen halen içiyor musun fıskiye gibi akıyor yazmışsın ya ondan sorum
Bestlak içiyordum onuda bıraktım artık

Merhabalar 35+3 de doğduk dün yapıldı muayenemiz bir hastalık bulgusu yok ancak gelişimi tamamlanmadığı için 2 hafta sonra bir daha görmek istedi bebiş için yorucuydu malesef

Kızlaaar kalça ultrasonu çektirdinizmi? Ben randevu alıcam ama özelden yapmak istemiyorum devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ultrason özelde baya pahalı malum devlette yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?

Benimki de bazen durmuyor sağdığım sütten ekstra veriyorum, işte o zaman bayılır gibi uyuyor. Sanırım debelenirken bi yandan acıkıyorlar.
Ben bizde gaz sorunu olduğunu düşünüyorum huzursuzluk ondan sanırım.
Kuzum gittiğim çocuk doktoru 2 çocuklu bir anne.
Bana emzirme sonrası 20 şer dakika sağ dedi. Sütün artması için lazımmış süt gelmese de sağmaya devam et dedi. Fazlasını buzluğa atacakmışım.
Çalışmaya başlayınca, ilaç kullanımında emziremediğimizde, dışarıda veya 3./4. Ay gibi sanırm süt yetmiyor ve meme reddi başlıyormuş o zaman dilimlerinde cok lazım olacak dedi.
Artık ne kadar doğru bilmiyorum ama

Masallah teşekkür ederim canım Allah bağışlasın

Aynı durumu bende yaşıyorum canım hep ağzı açık ve sürekli emzir bu çocuk aç kelimesi duymaktan yoruldum bizde 20 günlük olduk her gün böyle

Makata kadar dikiş gitmiş yeni farkettim batikon sürerken malesef onun sıkıntısı çok var bide tuvalete çıkamadım hala çıkmaya da çok korkuyorum gelmiyorsa gelse bı sekilde yapıcam ama.neyaomam lazım

Ben bu konuda kararsizim kardeşim.cok araştırmisti doktorla bile 2ye bölünmüş bu konuda

Sütünüz eğer yetiyorsa yani bebeğiniz günde birkaç kez çiş yapıyorsa, sarılık olmamışsa, alması gerektiği kadar kilo alıyorsa ben sağmamanızı tavsiye ederim. Kontrolsüz bir şekilde artırıyor ve yaşam kalitesini düşürüyor. Zaten bebek bakımı zor ve yorucuyken süt sağma setini dezenfekte et süt sağ dolaba koy vs vs. Onun yerine uyku daha mantıklı bir seçenek bence :) bir de vücut zaten bebeğin ihtiyacı kadar miktar ve kalitede üretim yapıyor zaten. Tabi bunlar en başta söylediğim koşullarda geçerli şeyler :)
Merhabalar 35+3 de doğduk dün yapıldı muayenemiz bir hastalık bulgusu yok ancak gelişimi tamamlanmadığı için 2 hafta sonra bir daha görmek istedi bebiş için yorucuydu malesef
Bu haftada hastalık bulgusu yoksa sonrakinde De olmaz Evet bebeği yoruyor haklısınız ama minnoşun iyiliği için ve geçici şeyler bunlar üzülmeyin

Bugünde kontrolüm vardı doktor.cati muayenisiyle rahime uyarı verdi 3cm açıklık olmuş ama nst de sanci felan yok
Doktor Ekim 3-4 e kadar vaktimiz var o zamana kadar olmazsa müdahale eder aliriz.dedi ama gidişat suan iyi rahimde açılma var bebek asagi inmiş

Kızlaaar kalça ultrasonu çektirdinizmi? Ben randevu alıcam ama özelden yapmak istemiyorum devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ultrason özelde baya pahalı malum devlette yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?
Ben bugün bı üniversitesi hastanesine gittim, kodlattim ama randevu alamadım sistem gitmişti. O hastanede çalışan bir arkadaşım yarin randevu işini halledicek inşallah. Özeller pahalı çok malesef, o parayı başka ihtiyaçlar için harcamayı düşündüm ben de

Makata kadar dikiş gitmiş yeni farkettim batikon sürerken malesef onun sıkıntısı çok var bide tuvalete çıkamadım hala çıkmaya da çok korkuyorum gelmiyorsa gelse bı sekilde yapıcam ama.neyaomam lazım
Benim de öyleydi canım. Tuvalete gitmeye korkuyordum. İlk bir hafta hiç katı yemedim. Yoğurtlu sebze yemekleri sulu çorba, sütlaç,salata, hoşaf bu gibi şeyler yemiştim. Oraya batikon sürüp sarı kantaron sürüyordum sonra da saç kurutma makinesiyle kurutuyordum. 5 gün sonra normal oturmaya başladım çok sükür. İnşallah çabuk toparlarsın.

Biz yarın gideceğiz özele kalça ultrasonu için fiyatlar ne kadar ki

Kızlar kanamanız bitti mi benim hala devam ama son bir haftadır mukuslu geliyor bu bitmesi yakın demek mi acaba

Canım sen sorunca kağıda baktımda birdahaki kontrolde çekecekmiş 1.5 aylıkken. Hangi özel hastaneden fiyat aldın medicalpark ne kadar biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…