Patlıcan sütun tadını acı yapıyormuşNe zmn ne kadar isterse emziriyorum,bu sebeple de kendi beslenmem malesef eksik kalıyor çünkü uzun süre aynı memeyi emiyor, bitene kadar. Her zmn iki meme vermiyorum, bu durumda vermedigim göğsün çok şişmiş olursa onu azıcık sagiyorum. Kendi beslenmem de ise süt urunlerinden sadece peynir var, yumurta her gün tüketiyorum. Et grubu ve sebzelerden de gaz yapmasın diye patlıcan, patates, dolmalık biber vs tuketebiliyorum. Bı de günlük rezene çayı var.
Patlıcan da yiyorum baharatlı da valla yemek ayırt etmiyorum baklagiller hariçPatlıcan sütun tadını acı yapıyormuş
Bende bu çaydan içiyordum ama bıraktım sütler akmaya başlayınca.sen halen içiyor musun fıskiye gibi akıyor yazmışsın ya ondan sorumE bebekten bu çaydan aldım benim sütümü arttırdı faydasını gördüm belki denemek isteyenler olur tadı oralet gibi
Merhabalar 35+3 de doğduk dün yapıldı muayenemiz bir hastalık bulgusu yok ancak gelişimi tamamlanmadığı için 2 hafta sonra bir daha görmek istedi bebiş için yorucuydu malesefMerhaba bebeğiniz kaç haftalık doğdu? 34ü doldurup doğmuşsa hiç korkmayın göz damar gelişimi tamamlanmış oluyor rop riski çok düşük oluyor ama prosedür olarak muayene olunuyor elbet. Muayene biraz rahatsız edici bebek için ama basit bir muayene. Mercekle çok yakından göz içime bakılıyor. Öncesinde ve sonrasında damlalar damlatılıyor. Kaç gün damlatılıyor tam hatırlayamıyorum. Çok geçmiş olsun umarım ilk muayenede normal görünür ve izlemden çıkarsınız
Merhaba brn rutin olarak sağmıyorum, ilk defa 2 gün önce tek mememi sağdım çünkü sertleşmiş ve ağrıyordu mastite doğru gidiyordu. 155 cc çıktı. Sonra verdim sadece 60ını emdi gerdi buzlukta :) hep mi böyle oluyor bizimki biberonu mu sevmedi bilmiyorum çünkü ilk defa biberondan içti. Siz devamlı sağoıor musunuz
Benimki de bazen durmuyor sağdığım sütten ekstra veriyorum, işte o zaman bayılır gibi uyuyor. Sanırım debelenirken bi yandan acıkıyorlar.Kızlar bir yorum yapın ben artık şaşırdım doktorum da normal diyor ama bence değil. Ya benim kızım sabaha kadar emmek istiyor. Hatta dün gece 12den beri sürekli aranıyor. Memeden alıp yatağına yatırınca beş dakika sonra uyanıp meme istiyor. Sütüm yeterli. Bebeğimde gaz problemi yok. Kakasını çişini yeterli miktarda yapıyor. Ama bu emme isteği nedir? Bu saat oldu hala emme derdinde. Bir süre sonra siniri bozuluyor insanın. Hiç uyumadan sürekli emmek nedir ya
Kuzum gittiğim çocuk doktoru 2 çocuklu bir anne.Katina bu çift meme mevzuunda dünkü doktor videosunu izlerken doktor;
İmkan varsa her iki memeyi de verin ama yoksa bir memenin tamamen bitmesini bekleyin çünkü ilk sütte laktoz olabiliyor sütün yağlı yeri sonradan geliyor demişti. Ben de 15 dk birini 15 dk birini veriyordum atıyorum ama bunu duyunca dün gece bi uyanmada ilk memeyi diğernde diğer memeyi verdim.
Anladığım kadarıyla sen her şekilde zaten her iki memeyi de boşaltıyorsun ama böyle bir şey biliyor musun?
Ben de mi sağsam acaba? Yaptığım şey doğru değil midir bir sefer birini diğer sefer ötekini vermek. Çünkü çok üzüm aralıklarla beklemiyor aslında özellikle gün içerisinde.
Baktm bnde akıyor güde 1 bardak aklıma gelirse içiyorum artıkBende bu çaydan içiyordum ama bıraktım sütler akmaya başlayınca.sen halen içiyor musun fıskiye gibi akıyor yazmışsın ya ondan sorum
Bestlak içiyordum onuda bıraktım artık
Masallah teşekkür ederim canım Allah bağışlasınİkizlerde ilk doğum yaptığımda boza içtim. Ve emzirme içecekleri var ebebekde promaltdı sanırım adı onu içer içmez hemen dolar akardı. Tavsiye ederim araştırmanızı. Bolca kısır felan da tüketirdim .tabi öncelik bol emzirme, su içmek ve fırsat buldukça uyumak. İkizlerim hep memedeydiler şuan kızımda öyle hem memede gece uyku yok
Aynı durumu bende yaşıyorum canım hep ağzı açık ve sürekli emzir bu çocuk aç kelimesi duymaktan yoruldum bizde 20 günlük olduk her gün böyleKızlar bir yorum yapın ben artık şaşırdım doktorum da normal diyor ama bence değil. Ya benim kızım sabaha kadar emmek istiyor. Hatta dün gece 12den beri sürekli aranıyor. Memeden alıp yatağına yatırınca beş dakika sonra uyanıp meme istiyor. Sütüm yeterli. Bebeğimde gaz problemi yok. Kakasını çişini yeterli miktarda yapıyor. Ama bu emme isteği nedir? Bu saat oldu hala emme derdinde. Bir süre sonra siniri bozuluyor insanın. Hiç uyumadan sürekli emmek nedir ya
Makata kadar dikiş gitmiş yeni farkettim batikon sürerken malesef onun sıkıntısı çok var bide tuvalete çıkamadım hala çıkmaya da çok korkuyorum gelmiyorsa gelse bı sekilde yapıcam ama.neyaomam lazımIlk doğum bence iyi geçmiş diye düşünüyorum canım. Daha iyileri var mıdır var tabi ki ama bence seninde iyi geçmiş hiç öyle koti gelmedi bana. Kuzenimin 10 15 dikişi var alttan. Geçer hiç yaşamamış gibi olursun bi süre sonra. Makat kısmı maalesef bende de var. Büyük tuveletim gelir diye korkuyorum. BEkarkende vardı benim hep sıkıntıydı gerçi ama. Kontrole gidersen söylersin doktora bi krem fitil bisey verir. Ben geçmesini bekliyorum yavaş yavaş düzelecek artık.
Ben bu konuda kararsizim kardeşim.cok araştırmisti doktorla bile 2ye bölünmüş bu konudaKızlar aşı konusunda ne düşünüyosunuz. Ben aşıları yaptırıcam ama özel aşıları bilemedim, kuzenimse tamamen aşı karşıtı o da söylediklerinde haklı mantıklı geliyo ama bende yaptırma taraftarıyım. Özel aşıları sadece karar veremedin siz yaptırıcak mısınız?
Sütünüz eğer yetiyorsa yani bebeğiniz günde birkaç kez çiş yapıyorsa, sarılık olmamışsa, alması gerektiği kadar kilo alıyorsa ben sağmamanızı tavsiye ederim. Kontrolsüz bir şekilde artırıyor ve yaşam kalitesini düşürüyor. Zaten bebek bakımı zor ve yorucuyken süt sağma setini dezenfekte et süt sağ dolaba koy vs vs. Onun yerine uyku daha mantıklı bir seçenek bence :) bir de vücut zaten bebeğin ihtiyacı kadar miktar ve kalitede üretim yapıyor zaten. Tabi bunlar en başta söylediğim koşullarda geçerli şeyler :)Katina bu çift meme mevzuunda dünkü doktor videosunu izlerken doktor;
İmkan varsa her iki memeyi de verin ama yoksa bir memenin tamamen bitmesini bekleyin çünkü ilk sütte laktoz olabiliyor sütün yağlı yeri sonradan geliyor demişti. Ben de 15 dk birini 15 dk birini veriyordum atıyorum ama bunu duyunca dün gece bi uyanmada ilk memeyi diğernde diğer memeyi verdim.
Anladığım kadarıyla sen her şekilde zaten her iki memeyi de boşaltıyorsun ama böyle bir şey biliyor musun?
Ben de mi sağsam acaba? Yaptığım şey doğru değil midir bir sefer birini diğer sefer ötekini vermek. Çünkü çok üzüm aralıklarla beklemiyor aslında özellikle gün içerisinde.
Bu haftada hastalık bulgusu yoksa sonrakinde De olmazMerhabalar 35+3 de doğduk dün yapıldı muayenemiz bir hastalık bulgusu yok ancak gelişimi tamamlanmadığı için 2 hafta sonra bir daha görmek istedi bebiş için yorucuydu malesef
Bugünde kontrolüm vardı doktor.cati muayenisiyle rahime uyarı verdi 3cm açıklık olmuş ama nst de sanci felan yokTesnim1903 naptin sekerim ?
Olabilir ama sorun yaşamadımPatlıcan sütun tadını acı yapıyormuş
Ben bugün bı üniversitesi hastanesine gittim, kodlattim ama randevu alamadım sistem gitmişti. O hastanede çalışan bir arkadaşım yarin randevu işini halledicek inşallah. Özeller pahalı çok malesef, o parayı başka ihtiyaçlar için harcamayı düşündüm ben deKızlaaar kalça ultrasonu çektirdinizmi? Ben randevu alıcam ama özelden yapmak istemiyorum devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ultrason özelde baya pahalı malum devlette yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?
Benim de öyleydi canım. Tuvalete gitmeye korkuyordum. İlk bir hafta hiç katı yemedim. Yoğurtlu sebze yemekleri sulu çorba, sütlaç,salata, hoşaf bu gibi şeyler yemiştim. Oraya batikon sürüp sarı kantaron sürüyordum sonra da saç kurutma makinesiyle kurutuyordum. 5 gün sonra normal oturmaya başladım çok sükür. İnşallah çabuk toparlarsın.Makata kadar dikiş gitmiş yeni farkettim batikon sürerken malesef onun sıkıntısı çok var bide tuvalete çıkamadım hala çıkmaya da çok korkuyorum gelmiyorsa gelse bı sekilde yapıcam ama.neyaomam lazım
Biz yarın gideceğiz özele kalça ultrasonu için fiyatlar ne kadar kiKızlaaar kalça ultrasonu çektirdinizmi? Ben randevu alıcam ama özelden yapmak istemiyorum devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ultrason özelde baya pahalı malum devlette yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?
Canım sen sorunca kağıda baktımda birdahaki kontrolde çekecekmiş 1.5 aylıkken. Hangi özel hastaneden fiyat aldın medicalpark ne kadar biliyor musunBen bugün bı üniversitesi hastanesine gittim, kodlattim ama randevu alamadım sistem gitmişti. O hastanede çalışan bir arkadaşım yarin randevu işini halledicek inşallah. Özeller pahalı çok malesef, o parayı başka ihtiyaçlar için harcamayı düşündüm ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?