2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen öyle canım bir hastalığı %10 bile daha hafif atlatacak aşıyla deseler yine yaptırırım.

Günaydın kızlar anne sütü nasıl artar neler yapıyorsunuz bunun için uzun süredir giremiyorum siteye sarılık atlattık çok zor zamanlardı hastanede kaldık evdeyiz artık ve sütüm az hala takviye edici gıda almadım

Tahin helvasını bende gözlemledim süt yapıyor gerçekten gece süt sıkıntısı olmuyor da gündüzleri memeler hep bomboş dün 4-6 arası 2 saat memedeydi
Dönemsel öyle oluyorlar galiba benimki de bu aralar öyle devamlı emmek istiyor bırakıyor ama ağlamaya başlıyor doydu sandığım işin emzirmiyorum susmuyor son çare meme veriyorum bakıyorum emiyor öyle olunca da süt birikmiyor tabi ama yapacak birşey yok sanırım aldıkları onlara yetiyor biz evham yapıyoruz bence
Özellikle ilk ay o kadar normal ki, hele sizinki yeni doğdu sizi hissedip güvende olduğunu bilmek istiyor aslında, hala anne karnında zannedip temas etmek istediği de söyleniyor bence çok tatlı

Çok geçmiş olsun evinize dönmüşsünüz

Süt İçin beslenmek çok önemli evet ama bunun yanında sıvı alımı, bol su, dinlenmek ve bol bol emzirmek de gerekiyormuş.

şu videoyu izle canım sorularının cevabını bulacaksın.
Evet ya gerçekten çok tatlı çok duygulu bir süreç

Yalanıp duruyor, dün eşimle ten tene temas yaptırayım dedim soydum bunları gidip onun da memişini bulmaya çalışıyor çok komikti. Eşim de nemde yok yok oğlum diyot efsane diyaloglar

Bizimki de benim mememle kavga edip saldırırken babasınınkini kıyafet üzerinden gözü kapalı buluyor

Ben ilk ay beslenmeme çok dikkat ettim. Daha doğrusu annem dikkat etti katı yiyemedim. Yoğurtlu semiz otu, yoğurtlu dere otu, bol yeşillikli salata, bal kabağı sütlacı(çok etkili bulursan) her gün bir iki fincan rezene çayı, tahin helvası, süt, bulgur pilavı, bol su ve şekersiz kuru meyve hoşafı. Kuru meyve hoşaflarına rahat 5-6 ay devam ettim. Kayısı üzüm suyu vs. Sabahleyin ilk iş kaynatıp şişelerdim. Gün boyunca içerdim. Ilık içmek çok etkili. İlk ay 1200 Gr almıştı bebeğim ve 7 cm uzamıştı ama benimki minik bir bebekti. Her bebek aynı olacak diye bir şey yok. Bir de anne cayı da kullandım ilerleyen zamanlarda. Şimdi burada solagrın tabletini gördüm onu aldım. Rezene stokladım. Yine hoşaf yapacağım. Hurma yemeyi planlıyorum inşallah bol bol. İnşallah bol sütün olur canım. En çok süt uyuduğunda oluyor ama sütün kalitesini yediklerin belirliyor

Bizimki de benim mememle kavga edip saldırırken babasınınkini kıyafet üzerinden gözü kapalı buluyor
Ay

Meme dedektörü var bebeklerde
Not aldım ben de

Sey de cok onemli bence bebeğin memeden etmesi silikon meme ucu keşke kullanmayalım suan biraktiramiyorum. Dogurcak arkadaşların dikkatine kesinlikle kullanmayın

Bizimki de herkese yapıyor onu. Babası da diyor ki keşke emzirebilsem hiç çıkarmam ağzından

vallahi canm denedim ilk zamanlar ama pes ettim sagyorum inan damla damla 10 dakikadan sora zaten oda seyrek seyrek geliyo artk sora diyorum ben bu cocugu neye zorluyorum gelmiyoki cıldiriyo cocukum zaten emmesi taş catlasin bes dakika sorasinda demekki gelmiyo oda pes ediyo emmeyi brakyo kıyametler bagrismalar kavgalar aman ya rabbi el kadar bebe memeyle bildigin esnaf trafik mac falan kavgasi yapar cinsten kavga ediyo

Bizde öyleyiz canım cıyak cıyak bağırıyor ama sen dediğim yöntemle sağ 5dk sıcak 5dk sağ. Bugün öyle yaptım 50cc süt çıktı. Toplam 25dk sağma 25dk masajla. Ama işte 5er 5er yapacaksın bir dene derim

Çok teşekkür ederim canım sağlıkla büyüsün insAllah yine bol bol sütun olsun

Evet canım kesinlikle bol emzirince geliyor ama ne kadar yeterli oluyor onu bilemiyorum

Selam kızlar, oğlum 2,5 haftalık oldu ama kakasını her gün düzenli olarak yapmıyor, normal mi? 2 günde 1 yaptığı da oluyor. Emzirirken silikon meme başlarıyla emziriyorum, çenesi biraz gerideymiş o yüzden memeyi kavrayamıyor biz de arada mama da veriyoruz, o etkiler mi? Yaptığı zamanlarda da katı değil yine sıvı oluyor. Bu arada gaz çıkarabiliyor. Aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar bir yorum yapın ben artık şaşırdım doktorum da normal diyor ama bence değil. Ya benim kızım sabaha kadar emmek istiyor. Hatta dün gece 12den beri sürekli aranıyor. Memeden alıp yatağına yatırınca beş dakika sonra uyanıp meme istiyor. Sütüm yeterli. Bebeğimde gaz problemi yok. Kakasını çişini yeterli miktarda yapıyor. Ama bu emme isteği nedir? Bu saat oldu hala emme derdinde. Bir süre sonra siniri bozuluyor insanın. Hiç uyumadan sürekli emmek nedir ya

Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş canım kaka yapmaması

Emin misin canım peki gaz probleminin olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…