2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende aynı şekilde düşünüyorum hatta aylık kontrolleri içn bile devlete geçmeyi düşünüyorum çok ciddi bi hastalık olmadığı sürece . Hangi birimden ilk randevu alınıyor bilgin varmı

Bende aynı şekilde düşünüyorum hatta aylık kontrolleri içn bile devlete geçmeyi düşünüyorum çok ciddi bi hastalık olmadığı sürece . Hangi birimden ilk randevu alınıyor bilgin varmı
Sağlıklı çocuk polikliniğine gittik, bı personel arkadaşımız yardımcı oldu randevusuz direkt kayıt aldık. Arayıp sorup emin olun isterseniz direkt kayıt alma konusunda. Ben de o şekilde düşünüyorum iyi bir Dr arayışındayım.

Bulursak tavsiye edelim birbirimize çok teşekkür ederim canım

Tuvalete kaçıncı gun ciktin bende sıvı bol tuketiyorum ama katida yiyorum ya

Bence biraz içgüdüsel gidiyor bu süreç galiba :)
Ben de cuma günü çocuk doktoru ile bir görüşeceğim fikrini almak istiyorum
Doktora bi soracağım canım daha kontrol vakit gelmedi bizimkinin. Az evvel duşa girdim göğüs uçlarım çok acıyor ya bu süt inmesi olayını mı yaşıyorum nedir emzirirken bu kadar sıkıntı çekmiyorum ama su ya da böyle havlu falan değse çok acıyor
saydığınız ilk şeyler şimdilik yolunda aslında o yüzden sağmak benim hiç aklıma gelmemişti, bugün ölçüm randevumuz vardı kilo sarılık normal çöktü emziryorum bitince tekrar bakıyorum sür var mı diye çöküyor bu yetiyor anlamına gelebilir sanki. Ama bugünkü hemşire bi sağın bakın dedi kafam karıştı :)

Kızlaaar kalça ultrasonu çektirdinizmi? Ben randevu alıcam ama özelden yapmak istemiyorum devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ultrason özelde baya pahalı malum devlette yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?
Çocuk doktorundan randevu almalısın önce canım sonra o yönlendiriyo.

Makata kadar dikiş gitmiş yeni farkettim batikon sürerken malesef onun sıkıntısı çok var bide tuvalete çıkamadım hala çıkmaya da çok korkuyorum gelmiyorsa gelse bı sekilde yapıcam ama.neyaomam lazım
Benimde basurum var maalesef ben hala.kormuyorim tuvaletim gelir diye. Doğumdan 1 hafta sonra yaptım anca. Zor oldu ama oluyo bi şekilde. Tuvaletin gelirse zeytin yağ sür rahat olabilir

Valla bizim 33. Günümüz sadece 3 gün önce tek memeyi sağdım 1 kez, sertleşmişti kızım da fazla emmemişti o gece. Mastit olmayayım diye sağdım geçti. Mastit konusunda işe yarıyor gerçekten ilerde başınıza gelirse öneririm :)

Ya dogurmayan kızlar niye sesiniz çıkmıyor doğum yaptınız mı ben mi kaldım yahu
Bende varım canım yalnız değilsin 40+1 im bugün kontrolüm vardı ilk kez çatı muayenesi yaptı.Aciklik yok,nst de çıkan sancılar var ama benim hissettiğim sancı yok sadece kasılma olarak hissediyorum.Doktor muayeneden sonra 1 hafta daha gelmez dedi en son 41+3e kadar yani haftaya cumaya kadar beklicez,gelmezse kendisi o zamana kadar suni sancı ile denicez.İnsallah kendisi gelir kuzum ya 3 günde 1 nst ye gidicem işte haftası geçtiği için.Sende durumlar nasil

Makata kadar dikiş gitmiş yeni farkettim batikon sürerken malesef onun sıkıntısı çok var bide tuvalete çıkamadım hala çıkmaya da çok korkuyorum gelmiyorsa gelse bı sekilde yapıcam ama.neyaomam lazım
Ben sezaryen oldum ama 5 gün tuvalete çıkamadım sonra yanımda yatan hasta dedi ki abla senin normal değil hemen çıkman lazımdı petibör bisküvi ye ben onunla ilk gün çıktım dedi ve işe yaradi o gün aldırdım yedim akşamına tuvalete çıktım

Resmen aynı şeyler hepimizin başına geliyor neredeyse… amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…