41+3 derken 40+3 mu diyecektin canim. Benim akşam çok sancim olsu ama şu an soluma yattım gecti yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek yarın 40+0 oluyorumBende varım canım yalnız değilsin40+1 im bugün kontrolüm vardı ilk kez çatı muayenesi yaptı.Aciklik yok,nst de çıkan sancılar var ama benim hissettiğim sancı yok sadece kasılma olarak hissediyorum.Doktor muayeneden sonra 1 hafta daha gelmez dedi en son 41+3e kadar yani haftaya cumaya kadar beklicez,gelmezse kendisi o zamana kadar suni sancı ile denicez.İnsallah kendisi gelir kuzum ya 3 günde 1 nst ye gidicem işte haftası geçtiği için.Sende durumlar nasil
Suni sancı mi verecek acaba?Ben yarın doğuruyorum inşallah çok bekledim kendi sancım gelir diye ama nafile
Evet suni verecekSuni sancı mi verecek acaba?
Çok saçma gelcek ama hastane bana petibör getirmişti yememiştim ilk gün. Bunla mı karnım doycak demiştim. İkinci gün yedim ve tuvalete çıktım. Birde erik yiyin çok posalı olduğu için bağırsakları çalıştırıyor. Tuvalete çıkıncada rahatlıcaksınız zatenBen sezaryen oldum ama 5 gün tuvalete çıkamadım sonra yanımda yatan hasta dedi ki abla senin normal değil hemen çıkman lazımdı petibör bisküvi ye ben onunla ilk gün çıktım dedi ve işe yaradi o gün aldırdım yedim akşamına tuvalete çıktım
Özel sağlık sigortası karşılıyor mu ki bende bir medicalparka sorarım olmazsa karşılıyorsa orada yaptırırızTınaztepe 700 dedi, 9 Eylül e gittim bugün ben de, zaten doktorumuz da 500 lira muayene ücreti
Yok canım 41+3 e kadar beklicek doktorum bir sorun görmezse nst de,suyunda filan.İnsallah o kadar beklemeye gerek kalmadan kendisi gelir bebeğim41+3 derken 40+3 mu diyecektin canim. Benim akşam çok sancim olsu ama şu an soluma yattım gecti yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek yarın 40+0 oluyorum
Bendeayni durumdayım yaBen bugün yani 4. Gün çıktım ama resmen oturup bekliyorum ısınamıyorum bir şey olacak diye.
Bendeayni durumdayım yaBen bugün yani 4. Gün çıktım ama resmen oturup bekliyorum ısınamıyorum bir şey olacak diye.
Hemen yiyeyim ya inşallah faydası olurBen sezaryen oldum ama 5 gün tuvalete çıkamadım sonra yanımda yatan hasta dedi ki abla senin normal değil hemen çıkman lazımdı petibör bisküvi ye ben onunla ilk gün çıktım dedi ve işe yaradi o gün aldırdım yedim akşamına tuvalete çıktım
Evet aynı dönemde idik. Doğum yaptın sanıyorum :) inşallah rahat geçmiştir .Ben de tamamen genetik olduğunu düşünüyorum bu konunun, yani çatlayacağı varsa ne krem sürersek sürelim faaayda etmez
Ya biz senle beraber değil miydik?
Hadi inşallah güzel haberlerle gel, son dönem de işk dönem kadar stresli derlerdi de doğruymuş
Caaaaanııım evet çok şükür neler yaşandı ama sonu güzel oldu şükürler olsun.
Şimdi önümde uyuyor, ultrasonda gördüğüm gibi
Tabi bu kısmın da kendine ait zorlukları var yok değil ama olsun, başkasının çocuğunu verseler katlanamazsın belki ama annelik gerçekten fedakarlıkmış tek kelime ile. Eş anne ne kadar yardımcı olursa olsun anne olmayınca çocuk hiçbir şey yapamıyor, şimdi daha iyi anladım annemi.
darısı tez vakitte senin doğum hikayene
Altına imzamı atarım, kesinlikle katılıyorum.
Bize aşı kartını hep yanında taşıyın dediler koydum çantaya, doktorlardan daha iyi bilecek değiliz. O hafta ne söylenirse gider yaptırırım vallahi hiç acımam.
Bende kesinlikle yaptırma taraftarıyım sadece özel aşıları hiç duymamıştım önceden doktorumuz düşünün dedi o yüzden araştırıyorum ama onlarıda yaptırıcaz galibaNe var ne yok yaptıracağım. Yaptırmak da zorunlu bence bebeğimize yapacağımız en büyük iyilik hatta. Dünya üzerinden aşı sayesinde silinen hastalıklar var. Hayat kalitesi artıyor, sakatlıklar ortadan kalkıyor, beklenen yaşam süresi artıyor. Aşılar o kadar faydalı ki. Bu aşı karşıtları ve mülteciler sebebiyle malesef daha önce nadir görülen bazı hastalıklar tekrar görülmeye başladı, sırf onun için bile hepsini eksiksiz yaptırmak ve o aşısız çocuklarla çocuğumun karşılaşmamasını dilemekten başka yapabileceğim birşey yok malesefkusura bakmayın kuzeniniz aşı karşıtıymış ama yazık varsa eğer çocuğuna üzülüyorum büyük tehlikeye atılıyor çünkü ve hiçbir suçu yok…
Menenjit ve rota bebeklerdeki sık görülen hastalıklar ama devletimiz sağolsun rutin takvime bu aşıları koymuyor keşke devlet karşılasa. Hele bu devirde çok pahalıya mal olacak bize bu aşılar ama napalım bir şekilde halletmeye çalışacağızBende kesinlikle yaptırma taraftarıyım sadece özel aşıları hiç duymamıştım önceden doktorumuz düşünün dedi o yüzden araştırıyorum ama onlarıda yaptırıcaz galiba
Büyüme atağı olabilir biz de aynıyız 2 gündür. Bir bakın istersenizSaatlerdir emiyoorr ağlaya ağlaya memeyi bırakıyodu iyice kaka yaptı bi sustu sonra yine başladı mama yaptım sanki çöllerde kalmış gibi iştahla içerken hiç mi doymadın memem çürüdü diye yakındım şimdide sallamayı deniyorum merakla tavanı inceliyohuni takıcam en son uykusuz anneler ses verin
Bi araştıriyim sağolun, valla bazen karşıma alıp soruyorum yavrum neden uyumuyosun diye keşke anlasaBüyüme atağı olabilir biz de aynıyız 2 gündür. Bir bakın isterseniz
Ben de memeyle kavga ederken soruyorum neden diye ama cevap yok tabiBi araştıriyim sağolun, valla bazen karşıma alıp soruyorum yavrum neden uyumuyosun diye keşke anlasaannemi şimdi anlıyorum gerçekten bu kadar zorlandığını bilsem bi of bile demezdim
Onu hatırlamıyorum 4 yıl geçtiTuvalete kaçıncı gun ciktin bende sıvı bol tuketiyorum ama katida yiyorum ya
Rabbim kolaylık versin inşallah. Her doğum farklı işte. Benim ilkinde hastaneye zor yetiştim bunda da bekliyorum. İnşallah kendisi gelirBen yarın doğuruyorum inşallah çok bekledim kendi sancım gelir diye ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?