2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
41+3 derken 40+3 mu diyecektin canim. Benim akşam çok sancim olsu ama şu an soluma yattım gecti yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek yarın 40+0 oluyorum

Çok saçma gelcek ama hastane bana petibör getirmişti yememiştim ilk gün. Bunla mı karnım doycak demiştim. İkinci gün yedim ve tuvalete çıktım. Birde erik yiyin çok posalı olduğu için bağırsakları çalıştırıyor. Tuvalete çıkıncada rahatlıcaksınız zaten

41+3 derken 40+3 mu diyecektin canim. Benim akşam çok sancim olsu ama şu an soluma yattım gecti yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek yarın 40+0 oluyorum
Yok canım 41+3 e kadar beklicek doktorum bir sorun görmezse nst de,suyunda filan.İnsallah o kadar beklemeye gerek kalmadan kendisi gelir bebeğim inşallah yarın kontrolünde açıklığın filan çıkar

Hemen yiyeyim ya inşallah faydası olur

Evet aynı dönemde idik. Doğum yaptın sanıyorum :) inşallah rahat geçmiştir .
Bende hala tık yok . Bugün 11000 adım attım . Bu tempoya şimdiye doğururdu kim olsa.

Bende kesinlikle yaptırma taraftarıyım sadece özel aşıları hiç duymamıştım önceden doktorumuz düşünün dedi o yüzden araştırıyorum ama onlarıda yaptırıcaz galiba

Bende kesinlikle yaptırma taraftarıyım sadece özel aşıları hiç duymamıştım önceden doktorumuz düşünün dedi o yüzden araştırıyorum ama onlarıda yaptırıcaz galiba
Menenjit ve rota bebeklerdeki sık görülen hastalıklar ama devletimiz sağolsun rutin takvime bu aşıları koymuyor keşke devlet karşılasa. Hele bu devirde çok pahalıya mal olacak bize bu aşılar ama napalım bir şekilde halletmeye çalışacağız

Saatlerdir emiyoorr ağlaya ağlaya memeyi bırakıyodu iyice kaka yaptı bi sustu sonra yine başladı mama yaptım sanki çöllerde kalmış gibi iştahla içerken hiç mi doymadın memem çürüdü diye yakındım şimdide sallamayı deniyorum merakla tavanı inceliyo huni takıcam en son uykusuz anneler ses verin

Büyüme atağı olabilir biz de aynıyız 2 gündür. Bir bakın isterseniz

Büyüme atağı olabilir biz de aynıyız 2 gündür. Bir bakın isterseniz
Bi araştıriyim sağolun, valla bazen karşıma alıp soruyorum yavrum neden uyumuyosun diye keşke anlasa annemi şimdi anlıyorum gerçekten bu kadar zorlandığını bilsem bi of bile demezdim

Bi araştıriyim sağolun, valla bazen karşıma alıp soruyorum yavrum neden uyumuyosun diye keşke anlasa annemi şimdi anlıyorum gerçekten bu kadar zorlandığını bilsem bi of bile demezdim
Ben de memeyle kavga ederken soruyorum neden diye ama cevap yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…