Canım sen bilirsin ama o buzluktaki sütü 3 aydan sonra kullanamıyosun yani stok için erken bir zaman gibi. Ben 2. De sütüm çok mastit olmayayım diye sağıyodum. Bu sefer göğsüm daha çok süt üretti. 2 yıl emzirdim en az 20 kez mastit olmuşumdur ateş vs çok zorlandım. Sonra o sağdığım sütleri de bebişim içmedi. Her yolu denedim. Doktor da yapacak bişi yok taze süt seviyo beben tercihine saygı duyacaksın dedi. Hop bütün sütler çöpeBenimki de bazen durmuyor sağdığım sütten ekstra veriyorum, işte o zaman bayılır gibi uyuyor. Sanırım debelenirken bi yandan acıkıyorlar.
Ben bizde gaz sorunu olduğunu düşünüyorum huzursuzluk ondan sanırım.
Kuzum gittiğim çocuk doktoru 2 çocuklu bir anne.
Bana emzirme sonrası 20 şer dakika sağ dedi. Sütün artması için lazımmış süt gelmese de sağmaya devam et dedi. Fazlasını buzluğa atacakmışım.
Çalışmaya başlayınca, ilaç kullanımında emziremediğimizde, dışarıda veya 3./4. Ay gibi sanırm süt yetmiyor ve meme reddi başlıyormuş o zaman dilimlerinde cok lazım olacak dedi.
Artık ne kadar doğru bilmiyorum ama
Annem yaa 10 dk kucağında tutuyo daha yeni emmiş çocuk. Bu aranıyo diyo. Hee anne hee diyom napiiim. Yeni emzirdin demekten yoruldumAynı durumu bende yaşıyorum canım hep ağzı açık ve sürekli emzir bu çocuk aç kelimesi duymaktan yoruldum bizde 20 günlük olduk her gün böyle
Rota yine iyi de. Menenjitler şimdi kaç para olmuştur Allah bilir hele bexero 3 doz sonra diğeri var C tipi olan. Bakalım halledicezMenenjit ve rota bebeklerdeki sık görülen hastalıklar ama devletimiz sağolsun rutin takvime bu aşıları koymuyor keşke devlet karşılasa. Hele bu devirde çok pahalıya mal olacak bize bu aşılar ama napalım bir şekilde halletmeye çalışacağız
Amaaan ne çabuk ataklar yaaKızlar biz sanırım 1. Büyüme atağına girdiktünelin ucu bir yere çıktı
Hellooo. Bardayız yalnız değilsinSaatlerdir emiyoorr ağlaya ağlaya memeyi bırakıyodu iyice kaka yaptı bi sustu sonra yine başladı mama yaptım sanki çöllerde kalmış gibi iştahla içerken hiç mi doymadın memem çürüdü diye yakındım şimdide sallamayı deniyorum merakla tavanı inceliyohuni takıcam en son uykusuz anneler ses verin
Yanii döngü devam ediyo daBüyük gün geldi demek he
Hadi kolaylıkla bir avazda olsun canım doğumun inşallah
Evet doğum yaptım 5 gün evvel
Darısı başına canım artık zaman geldi bugün yarın olacak senin de bence. Eylül bitmeden yakalaa:)
Çok uykum var ya zaten uykuya düşkündüm dün gece bi fena olduk bayılmışım resmen eşim beşikte pışlayarak uyutmuş. Sürekli çiş kaka emme gaz bu döngü bitiyor değil mi
Benim de 3 yaşında hiç susmuyor kafa beyin kalmadı ben de. Şimdi annem var da rahatın accık o gidince napcaam kara kara düşünüyorum. 2 yıl tv açmadığım çocuğum 10 gündür Netflix manyağı olduBeyin hücreleri bile çürümüş gibi uyku olmayınca emin ol herkes aynı. Benim bı de iki yaşında oğlum var öyle zorluyor ki beni hem uykusuzluk hem iki yaş sendromu...Bazen kötü şeyler d.üşünüp lanet edip sonra vicdan yapıyorum geçecek hepsi diye dua ediyorum... Ama çok itip kakiliyor büyük oğlum,onun bu düştüğü duruma bile hergun ağlıyorum. Çok zor süreçler ama dediğim gibi geçecek bu kısmına odaklanmaya çalış ve yanlız değilsin herkes aynı emin ol