2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım sen bilirsin ama o buzluktaki sütü 3 aydan sonra kullanamıyosun yani stok için erken bir zaman gibi. Ben 2. De sütüm çok mastit olmayayım diye sağıyodum. Bu sefer göğsüm daha çok süt üretti. 2 yıl emzirdim en az 20 kez mastit olmuşumdur ateş vs çok zorlandım. Sonra o sağdığım sütleri de bebişim içmedi. Her yolu denedim. Doktor da yapacak bişi yok taze süt seviyo beben tercihine saygı duyacaksın dedi. Hop bütün sütler çöpe Bunda hiç sağmıyorum o yüzden işe başlayınca sağarım içerse artık bakıcaz
Aynı durumu bende yaşıyorum canım hep ağzı açık ve sürekli emzir bu çocuk aç kelimesi duymaktan yoruldum bizde 20 günlük olduk her gün böyle
Annem yaa 10 dk kucağında tutuyo daha yeni emmiş çocuk. Bu aranıyo diyo. Hee anne hee diyom napiiim. Yeni emzirdin demekten yoruldum
Rota yine iyi de. Menenjitler şimdi kaç para olmuştur Allah bilir hele bexero 3 doz sonra diğeri var C tipi olan. Bakalım halledicez
Kızlar biz sanırım 1. Büyüme atağına girdik tünelin ucu bir yere çıktı
Amaaan ne çabuk ataklar yaa
Hellooo. Bardayız yalnız değilsin
Yanii döngü devam ediyo da ama şöyle 1 aylık 40 günlük olunca düzen oturmaya başlıyor. Yani uyku saatleri filan az çok şekilleniyor. Ama 2.5 yıl her gün ayrı teraneee
Benim de 3 yaşında hiç susmuyor kafa beyin kalmadı ben de. Şimdi annem var da rahatın accık o gidince napcaam kara kara düşünüyorum. 2 yıl tv açmadığım çocuğum 10 gündür Netflix manyağı oldu

Bazen işte gazı olmuyor sanki çıkmıyor, son 3-4 gündür gazını çıkarıp yatıyoruz uykusu bölününce uyumaz sanıyordum ama aksine rahatlıyor hemen uyuyoyr
Bizimde mamadan sonra kocaman adam gibi gaz çıkartıyor ama meme emerse(ki çok nadir emiyor) o zaman uykusu bölünecek diye yatırıyorum direk ben.

Canım birde gün içinde kendi kendine bakınıyor mu bizimki çok az genelde uyanıksa ağlıyor aranıyor tok olsa bile. Emzikle anca avutuyoruz. Laf atınca falan gülmeye başladı mı bizim oda yok daha öyle konuşana bakıyor ama sesten dolayı bence

Kızlar bugün kırkımız çıktı kaynanam aradı dedi ki çörekotu ve tuzu biraz suyla karıştır parmak aralarına sür bu sünnettir dedi de ben bu bilgiyi doğrulayamadım bir kaynaktan. Bileniniz var mı gerçekten sünnet mi

Ayni durumdayiz hem grip burnu tıkalı hem ates hem öksürük hem gaz bu gece uyumadi hiç
Bizimkinde sadece burun tıkanıklığı var. Gündüz canımıza okuyor ama. Uykuya direniyor, gözler faltaşı ve sürekli onunla konuşmamızı istiyor
Ben 3-4 günlükken ufaktAn anakucsğına yatırmaya başlamıştım, şu an uyanıkken laf dinlemek istediği için yatırıyoruz baya bir duruyor onda. Düz halılara yatırmaya korkuyorum kusar aspire eder diye. Zeka kartlarına da 3-4 gündür başladık ilgisini çekiyor bizimkinin. Zaten bizimki büyüme atağına girdi, bu atakta duyular çok hassas oluyormuş ondan sanırım açık oldu böyle şeylere :)
Menenjitlerin tek dozu 900 civarı olmuş sanırım atağımız biraz erken başladı ama dört dörtlük atak valla 3 gündür canımıza okudu evde

T temmuzekim Gülme için çok erken, 5-6 haftalıkken ilk büyüme atağı oluyor ve onun sonunda bilinçli gülme kazanılıyormuş. Bakınmalar yavaştan başlar ama sizin. Onları değerlendirip kitap okuyun, kart gösterin bence :)

Hiç duymadım ve okumadım bir yerde. Tuz olmasa yapın gönülleri olsun dicem ama tuz tehlikeli olabilir

Hiç duymadım ve okumadım bir yerde. Tuz olmasa yapın gönülleri olsun dicem ama tuz tehlikeli olabilir
Tuzlamaya taktı zaten Sünnet diyip yapmamı istiyor sanırım biliyor normalde tuzlamaya ne kadar karşı olduğumu

Kendim yazmışım sanki lalam. Uyanmama seansları geceleri o kadar zorluyordu ki..
Sarılık vardı malum.. 4 saat boyunca sadece 15 dk emzirebildiğümi biliyorum geri kalan süre boyunca uyandırmaya çalışmıştım ağlamıştım da bolca:/
3 saat güzel bi süre bence
9-12 arası uyuduktan sonra emzirme süreniz nedir. Benimki sürekli uyuyakalıyor bırakıyorum uyanıyor. Alt değiştir yeniden emzir uyuyakalış, yatağına bırakınca yeniden ağlama derken loop a giriyoruz da biz. Özellikle geceleri
4 saat mi biz -4 haftayla doğduk. 5-6 haftamız mı var acaba bu 4 saatte 1 beslenme için

3 ayı biliyorum canım ben de sütleri kullanmayı düşünüyorum cok bekletmeden. Zaten pek stok yapmadım henüz. günlük 1-2 defa sağıyorum.
Bende de biraz fazla ve tazyikli süt sorunu mevcut. ben de bebeği rahatsız etmesin diye önden sağıyorum. Onu da çok huzursuz olduğu uyumadığı zamanlarda ekstra içiriyorum. Sağmazsam göğüsler cok fena:/

Bence kendine eziyet ettin 1 aydır. Benim doğduğundan beri 3 saatte de oldu 4 5 saatte de oldu beslenme. Neden böyle sartliyo doktorlar anlamıyorum 2 saatte bir diye. hele sarılık riski yoksa. Bebek ne zaman isterse o zaman bence. O da uyuyo bende uyuyordum güzelce süt olup duyuyordu. 2 saatte süt topkanmiyo bile.

Tuzlamaya taktı zaten Sünnet diyip yapmamı istiyor sanırım biliyor normalde tuzlamaya ne kadar karşı olduğumu
Bu tuzlama şeysi terlemiyomus herhalde o yüzden diye okumuştum biyerde hatta burda mı acaba doğunca galina koltuk altlarına falan. Ama kırk çıkarmada hiç duymadım. Benim eşim din görevlisi ben hiç yapmadım böyle şeyler bilmiyorum sünnet mi hiç duymadım böyle. Sacları agirliginca sadaka vermek. Akika kurbanı kesmek falan onlar sünnet ama. Bunu duymadım

Kızlar sezeryan dikiş yerleri yanan varmı tam iyileştim dedim ama bu sefer de köşeler yanıyor oturup kalkarken

Benim bildiğim sünnet değil o. Sizi ikna etmek için söylüyor herhalde
Merhabalar.Kaç günlük olunca atak basliyor
5-6 hafta civarında başlıyormuş. Bizimki 32. Gün başladı

Benim bacaklarım da ağrıyor cidden iyi yürümüşsün. Çok kilo da almadım ama kramp giriyor sağ bacağıma. Artık daha gelmezse kramp mramp dinlemicem ben de başlicam merdiven inip çıkmaya
Canım ben tüm hamilelik süresince 3 katlı evde merdiven in cıkla yaşadığım iÇin onu saymıyorum :) ormana gidip yürümek gerçekten iyi geliyor ve bacaklar açılıyor. Dün hatta farkettim ki tempom da hızlanmış.
Oturunca daha cok agrım oluyor açıkçası bugün hiç iyi değilim gece de çok zor geçti .
Umarım 1-2 güne gelir de kavuşuruz .

Ay çok sevindim senin adına kavuşmuşsun yavruna ..
sezeryan mı normal mi oldu ?
Eylül bitti şaka maka ve burada hava 2 haftada inanılmaz değişti. Sabah 5 derece idi . Doğum yakın diye kıyafette almadım fazla 2-3 parça şeyle döndürüyorum hayatımı .

Ya benimde kızım 2 yaşında merak ediyorum sendrom mu yoksa karakterimi böyle çocuğun inatçı mizniz aksi acayip zorlanıyorum ikisini idare etmede uykuya resmen direniyor yapma dedikçe yapiyor
O süreç artarak devam ediyor . Bizimki 7 olacak acayip zorluyor ve 2 yaş sendromu 1 den sonra başlamıştı .. her gün sınanıyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…