2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet aynı dönemde idik. Doğum yaptın sanıyorum :) inşallah rahat geçmiştir .
Bende hala tık yok . Bugün 11000 adım attım . Bu tempoya şimdiye doğururdu kim olsa.
Benim bacaklarım da ağrıyor cidden iyi yürümüşsün. Çok kilo da almadım ama kramp giriyor sağ bacağıma. Artık daha gelmezse kramp mramp dinlemicem ben de başlicam merdiven inip çıkmaya

Ben yarın doğuruyorum inşallah çok bekledim kendi sancım gelir diye ama nafile
Büyük gün geldi demek he

Hadi kolaylıkla bir avazda olsun canım doğumun inşallah
Evet aynı dönemde idik. Doğum yaptın sanıyorum :) inşallah rahat geçmiştir .
Bende hala tık yok . Bugün 11000 adım attım . Bu tempoya şimdiye doğururdu kim olsa.
Evet doğum yaptım 5 gün evvel
Darısı başına canım artık zaman geldi bugün yarın olacak senin de bence. Eylül bitmeden yakalaa:)
Çok uykum var ya zaten uykuya düşkündüm dün gece bi fena olduk bayılmışım resmen eşim beşikte pışlayarak uyutmuş. Sürekli çiş kaka emme gaz bu döngü bitiyor değil mi

Kızlar dün gece uykusuzluk sebebiyle baya zorlandım, gün içerisinde bebek uyuduğunda uyuma rutinimi geliştiremedim henüz. Hep böyle bi iş peşindeyim.

Ama bugün o uyuduğu her an ben de uyumayı planlıyorum yoksa gece geçmiyor. Uykusuzluk Farklı şeyler düşündürüyor sonra da kızıyorum kendime çocuğun ne suçu var o da dünyaya alışmaya çalışıyor diye. Böyle hisseden var mı? Biliyorum normal süreçler ama desteğe ihtiyacım var galiba

Malesef ki yanlış.uyutmadan önce gaz çıkmalı kesinlikle. Biraz büyüdükçe tolerans gösterirsin de ilk 3-4 ay gaz üstten çıkarılıp öyle yatağa birakilmali. Evet çok zor tekrar uyanıp ve başa sarıyor ama güvenli olanı bu

Hepimiz ayni durumdayiz bacim gunduz once bebek yattigi an yemek yapıyorum o pişerken evi topluyorum ne yapilacaksa hizlica yapiyorum yemek bittigi an yanina yatiyorum yarim saatte olsa hergun gündüz muhakkak uyuyorum yoksa zombi gibi oluyorum dun gece üç saat uyudum mesela

Beyin hücreleri bile çürümüş gibi uyku olmayınca emin ol herkes aynı. Benim bı de iki yaşında oğlum var öyle zorluyor ki beni hem uykusuzluk hem iki yaş sendromu...Bazen kötü şeyler d.üşünüp lanet edip sonra vicdan yapıyorum geçecek hepsi diye dua ediyorum... Ama çok itip kakiliyor büyük oğlum,onun bu düştüğü duruma bile hergun ağlıyorum. Çok zor süreçler ama dediğim gibi geçecek bu kısmına odaklanmaya çalış ve yanlız değilsin herkes aynı emin ol

İlk zamanlar sarılık riskinden dolayı böyle sarılığı geçince çocuk acıkınca kendi uyanıyor sen çocuğa alışıyorsun çocuk sana alışıyor ve bir düzen oluşuyor ben 8-9 gibi akşam yatırıyorum 12ye kadar uyuyor o arada işlerimi halledip 12de tekrar besleyip yatırıyorum karanlıkta yapıyorum bu işi ki gece gündüz ayrımına varsın ama mesela bu gece 12ye kadar belki 10 kez uyuttum uyandı 12 gibi anca uyudu belki atak haftası diyedir gündüz uykusu da yok nerdeyse

Ya benimde kızım 2 yaşında merak ediyorum sendrom mu yoksa karakterimi böyle çocuğun inatçı mizniz aksi acayip zorlanıyorum ikisini idare etmede uykuya resmen direniyor yapma dedikçe yapiyor

Stoğu fazla yaptığımdan elimde 2 paket hiç açılmamış 2 numara baby turco bez var uygun fiyata vercem almak isteyen varsa yardımcı olabilriim

Tmd2020 evef canım GAden haklı.

Hatta gaz çıkarmayıp yatırmak güvenlik ihlalidir diye dinlemiştim aklıma bu cümle geliyor benim de hep. Ama bazen çıkarmaya çalıştığım halde gaz çıkmıyor o zaman çok üstelemiyorum.
Valla annelere Allah güç kuvvet versin hep böyle kalacak gibi hissetme hissiyatı bir an evvel geçsin
2 yaşındaki çocukla kimdir nasıl zordur bir tekine zor yetişiyoruz Allah Yardımcın olsun Öyle yapmaya çalışıyorum suratına bakınca geçiyor :)

Ya benimde kızım 2 yaşında merak ediyorum sendrom mu yoksa karakterimi böyle çocuğun inatçı mizniz aksi acayip zorlanıyorum ikisini idare etmede uykuya resmen direniyor yapma dedikçe yapiyor
2 yaş çok normal. 3 yaştan bile çok olgunluk beklememek lazım. Benim kızım Aralıkta 4 yaşına girecek. Bebek doğmadan hafif sinyaller vermeye başladı. Gece uyansa uyumak için enazıyla ikna edilebilir yaşta ya da babasıyla uyuyabilir. Ama 3 yaştan önce bensiz uyumuyordu mesela. Anne kaça bölünebilir. Biraz zorlanacaksınız tabi ama eşinle iş birliği içinde olursan ya da kısa süreliğine sana destek olacak birisi olursa yanında düzen oturtana kadar kafan rahat eder.

Çok normal canım. Hepimiz alışkın olduğumuz bir hayattan hooop bebekli bir hayata düştük(ilk çocuk olanlar) bazen bende kızıyorum uyusa artık diyorum. Emmiyor diye kızıyorum bunlar çok normal şeyler bence. Biz 1.aya yaklaştık beslenme saatimizde 4 saatte bire düştü birkaç gündür uyuyabiliyorum şükür.

Bazen işte gazı olmuyor sanki çıkmıyor, son 3-4 gündür gazını çıkarıp yatıyoruz uykusu bölününce uyumaz sanıyordum ama aksine rahatlıyor hemen uyuyoyr

Gün içinde uyu mutlaka, gece uykusuz olunca insan daha sinirli oluyor. Bu sefer bebekte huzursuz oluyor. Ben bi ara sürekli emzirecek miyim, sürekli gümüş kapakla mı yaşıcam diye modumu düşürüyordum. Yine ara ara geliyor öyle saçma düşünceler , hepsi yorgunlukla alakalı

Bi şey sorucam canım.
Bu oyuncakları halılara filan yatırmaya başladın mı? YouTube da 1 aylık bebek için artık yatırabilirsiniz diyor ama erken gibi sanki
O akıllı kartlara filan ne zaman başlanıyor biliyor musun

Kizlar, memede kavga sebebimizi buldum. Sutum fışkırarak geliyor. Bu da memede uyumak isteyen bebeğimi rahatsız edip kavga ediyor. Dün mochi el pompasiyla 75 CC sağdım tek memeden ve hala tam bosalamamisti ki, full boşaltmak daha fazla üretime sebep olur diye bıraktim. Süt fazlasına hiperlaktasyon deniyormus, aslında bilinçsiz olarak doğru bir yol izlemişim 3/4 emzirmede tek memeyi verin, diğerini vereceğiniz zmn biraz sağın yazıyor. Doktoruma da danisicam ama gözümle görüyorum yani çocuk kavgaya başlayınca elimle sıkınca bile fışkırıyor. Biraz sağdım, normale döndük sonra yine kavga, baktım yine fışkırıyor.

Amin canım inşallah çok sağol

Canım nuna anakucağı var bizde sallanan arada yatırıyoruz daha henüz anlamıyor bir şey. Kartlarıda iki kere gösterdim yine bir şey anlamadı. Şu piyanolu fısher prıce halısı var ama diğerlerinden anlamayınca daha yatırmadım hiç. Sen başladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…