2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya benimde kızım 2 yaşında merak ediyorum sendrom mu yoksa karakterimi böyle çocuğun inatçı mizniz aksi acayip zorlanıyorum ikisini idare etmede uykuya resmen direniyor yapma dedikçe yapiyor
Sendrom değil canim benim ki de 4 yaşında aynı şeyleri yaşıyoruz okula gidiyor o biraz sakinleştiriyor onu. eve yeni bir birey geldi onu kabullenme süreci yaşıyorlar

Bebek için her türlü tuz ile tuzlama olmaz dikkat edin. Bizim büyükler de bebeği tuzlarlardı cildine iyi gelsin diye. Ve zeytinyağıyla yağlardı babaannem banyo sonrası.
Kızımında kafasında hala sonbaharda kabuklanma olur zeytinyağı sürdüm geçen akşam hemen yumuşayıp kalkmaya başladılar . Doğacak kızıma da bebe yağı falan aldım ama zeytinyağı sür geç diyor diğer yanım :)

Yanı bence de tuzlama olmaz diye düşünüyorum. Ya bi yerinde yara bosey varsa tuz denk gelirse ayy. Benim bebeğim vücudu soyuldu pul pul oldu her yeri doktora dedim bisey süreyim mi diye hiv bisey kullanma dedi. Geçti öyle. Istedim bende bebe yagi falan alayım diye de tavsiye etmiyorum.ben dedi. Zeytinyağını da asitik diyorlar hafif ısıtın ocakta soğusun öyle kullanım diyorlardı.

Çok şükür zamanla daha da iyiye gidiyor canım demek. Aslında hakkını yiyemem bebeğimin dalmada zorluk çekiyor ilk etapta ama sonra uyuyor :)

Birbirimize böyle böyle alışacağız
Evet gümüş kapak ve emzirme sütyeni sebebiyle meme ucum tişörtten taşıyor gibi oluyor. Bence de hepsi yorgunlukla alakalı yoksa hepsi Melek hepsiii
Dün ben de 3-3,5 saati bulur aralıkla kalkabildim çünkü uyumuştu ve kaldırıp ne ona ne kendime eziyet etmek istemedim. Gün içinde meme telafisi yapıyoruz zaten bence de 2 saate çok çok takılmamak gerek

Zorunlu sezaryene döndük canım önceki sayfalarda detaylı yazdım hikayemi.

Allah kavuştursun artık vaktiyle

Evet. Ve bence bebek uyanmaya alisiyo şık sık. Ilerde sorun oluyo. Büyüdüğünde sürekli uyanan bi bebek olmuyo yaramıyosun. Süt de Birikmiyo. 2700 küsürle hastaneden çıktık. Şimdi 4 kilo olmuş. Kasmıyorum sütüm az mi çok mu ne zaman nasıl.isterse. diğerlerini ihmal ediyorum ama en azından biraz büyüsün bebeğim.

Bizim.evde durum bu. 3 yaş bebesiyle. Bol bol sabır diliyorum. Gece bebekten daha çok uğraştırıyo bizi ama napalim. Kreşe de alışamadı alisamiyo biraz zor olacak.herhalde

Eklentiler

• Screenshot_20220928-111552_Instagram.webp
    19 KB · Görüntüleme: 37
bebeğimin bugün kontrolü vardı 14 günlük sarılığı azalmış kilosuda 2998 gr olmuş 2450 gr doğmuştu doktor normal anne sütüyle devam dedi 1 ayda oetalama ne kadar alması lazım bilen varmı?

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benimki kendisi gelecek diye düşünüyorum. Bir doktoru dinledim. Bilimsel olan sadece iki yöntem var, korunmasız ilişki ve hurma dedi. İkisini de uyguladım bugün karnım hep sertti. Bizimki gelmeye niyetlenmiştir inşallah
Kizlarrrr yarın sabah 6:30 da gel dedi doktor. Doğum süreci baslayacak

bebeğimin bugün kontrolü vardı 14 günlük sarılığı azalmış kilosuda 2998 gr olmuş 2450 gr doğmuştu doktor normal anne sütüyle devam dedi 1 ayda oetalama ne kadar alması lazım bilen varmı?
Çok iyi gidiyorsunuz. Yarım kilo almıs iki haftada. Kalan iki haftada da yarım kilo alsa 1 kg. Gayet iyi

Gülmek için erken degil bence, uyku hali haricinde de gayet bilinçli olarak gülüyoruz ,doktorumuz da şahit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…