2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende öyle eline taht telefon seve seve veriyorum yoksa neefes aldırmıyor. Bebeğe de saracak diye korkumdan ne yaparsa yapsın diyorum. Ah geçsin hepsi. Güzel günler görelim

Bende öyle eline taht telefon seve seve veriyorum yoksa neefes aldırmıyor. Bebeğe de saracak diye korkumdan ne yaparsa yapsın diyorum. Ah geçsin hepsi. Güzel günler görelim
Bende öyle inan yemek yerken bile izle oyna naparsan yap diyorum. Halbuki karşı olan biriydim. Ama napim mecburum çünkü kardeşi babasının be benim kucağımdayken bakışını yakaladık içimiz parçalandı. Inslalah yoluna girecek ama herşey bem inanıyorum. Biraz bebekler büyüsün.

Sizde öyledir başkasında daha geç olabilir genelde 5-6 hafta civarında oluyormuş panik yapmayalım anneleri bence :)

Ilişki mi. U neydi gııız
Ay inşallah gelir hemen ya çok zor som zamanlar. Inşallah kolayca kucaginiza alırsınız

Zorunlu sezaryene döndük canım önceki sayfalarda detaylı yazdım hikayemi.

Allah kavuştursun artık vaktiyle
Sağlık olsun canım . Biz de ebeden geliyoruz pelvise oturmuş bebek. 2. Lerde daha yumuşak geçiş olur orayı hazırlar öyle gelir dedi. 2 güne bakalım ne olacak görücez. Ctsi de elle bir dürtme olacak eğer gelmemişse

Bazen işte gazı olmuyor sanki çıkmıyor, son 3-4 gündür gazını çıkarıp yatıyoruz uykusu bölününce uyumaz sanıyordum ama aksine rahatlıyor hemen uyuyoyr
Gazi cikmasada en az yarım saat dik pozsiyonda gaz cikarmayi denemelisin. En az yarım saat denesende çıkmıyorsa. Bebeği hafif yan yatırıp gözetim altında uyutabilirsin demişti doktor. Reflü yatağı kullanıyorum ben böyle durumlarda biraz daha içim rahatlıyor. En azından Kustugunu tutmuyor pek

Seni öyle anlıyorum ki.. hergun ağlıyorum düştüğü duruma çok gariban geliyor gözüme. İstem dışı bağırıp kızıyorum da sert tepkilerine şaşkın ve üzgün bakıyor neden üzdüm diye her gün oturup ağlıyorum.lohusaligi bu konuda yasadim resmen...

Bana da geliyor bu duygular canım, geçecek ama inanıyorum. bizlere devadapte olmaya çalışıyoruz minnoslarimiz da

merhaba kızlae göbek bağınız nezmn düştü 10.gün oldu hala düşmedi normal mi
11 12 güne kadar normal miş. Eczacı öyle dedi. Bebek bezi ile kapatmayın. Bide düşene kadar yıkamayın kurusun. Ben bebek pudrası serptim düşmüyor diye. 10.günde düştü.

Kendi acıkıp uyandıkça bazen 3 bazen 4 saatte bir

Muhtemelen yapayım diye sünnet dedi teşekkür ederim

Reactions: Zzy
bebeğimin bugün kontrolü vardı 14 günlük sarılığı azalmış kilosuda 2998 gr olmuş 2450 gr doğmuştu doktor normal anne sütüyle devam dedi 1 ayda oetalama ne kadar alması lazım bilen varmı?
1 kg yanlış bilmiyorsam

Yok ama istiyorum artık, kucağımda eğlendirmek zor oluyor uyumakta istemiyor,ana kucağına bende yatırıyorum oda bi yere kadar.etrafa bakınıyor odalarda gezdiriyoruz ağlıyorsa susuyor,halıyı denicem ya
Gülme yok ama bakınıyor
Benim annem çörekotuna dua okudu beze sardı yıkama suyuna atıyoruz, sünnet mi değil mi bilmiyorum
Kızlar sezeryan dikiş yerleri yanan varmı tam iyileştim dedim ama bu sefer de köşeler yanıyor oturup kalkarken
Evet bazen kaşınıyor ,bazen geriliyor,iyileşiyor diye sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…