Bende öyle eline taht telefon seve seve veriyorum yoksa neefes aldırmıyor. Bebeğe de saracak diye korkumdan ne yaparsa yapsın diyorum. Ah geçsin hepsi. Güzel günler görelimCanım sen bilirsin ama o buzluktaki sütü 3 aydan sonra kullanamıyosun yani stok için erken bir zaman gibi. Ben 2. De sütüm çok mastit olmayayım diye sağıyodum. Bu sefer göğsüm daha çok süt üretti. 2 yıl emzirdim en az 20 kez mastit olmuşumdur ateş vs çok zorlandım. Sonra o sağdığım sütleri de bebişim içmedi. Her yolu denedim. Doktor da yapacak bişi yok taze süt seviyo beben tercihine saygı duyacaksın dedi. Hop bütün sütler çöpeBunda hiç sağmıyorum o yüzden işe başlayınca sağarım içerse artık bakıcaz
Annem yaa 10 dk kucağında tutuyo daha yeni emmiş çocuk. Bu aranıyo diyo. Hee anne hee diyom napiiim. Yeni emzirdin demekten yoruldum
Rota yine iyi de. Menenjitler şimdi kaç para olmuştur Allah bilir hele bexero 3 doz sonra diğeri var C tipi olan. Bakalım halledicez
Amaaan ne çabuk ataklar yaa
Hellooo. Bardayız yalnız değilsin
Yanii döngü devam ediyo daama şöyle 1 aylık 40 günlük olunca düzen oturmaya başlıyor. Yani uyku saatleri filan az çok şekilleniyor. Ama 2.5 yıl her gün ayrı teraneee
Benim de 3 yaşında hiç susmuyor kafa beyin kalmadı ben de. Şimdi annem var da rahatın accık o gidince napcaam kara kara düşünüyorum. 2 yıl tv açmadığım çocuğum 10 gündür Netflix manyağı oldu
Bende öyle inan yemek yerken bile izle oyna naparsan yap diyorum. Halbuki karşı olan biriydim. Ama napim mecburum çünkü kardeşi babasının be benim kucağımdayken bakışını yakaladık içimiz parçalandı. Inslalah yoluna girecek ama herşey bem inanıyorum. Biraz bebekler büyüsün.Bende öyle eline taht telefon seve seve veriyorum yoksa neefes aldırmıyor. Bebeğe de saracak diye korkumdan ne yaparsa yapsın diyorum. Ah geçsin hepsi. Güzel günler görelim
Sizde öyledir başkasında daha geç olabilir genelde 5-6 hafta civarında oluyormuş panik yapmayalım anneleri bence :)Gülmek için erken degil bence, uyku hali haricinde de gayet bilinçli olarak gülüyoruz ,doktorumuz da şahit.
Ilişki mi. U neydi gııızHadi bakalım hayırlısı olsun. Benimki kendisi gelecek diye düşünüyorum. Bir doktoru dinledim. Bilimsel olan sadece iki yöntem var, korunmasız ilişki ve hurma dedi. İkisini de uyguladımbugün karnım hep sertti. Bizimki gelmeye niyetlenmiştir inşallah
Sağlık olsun canım . Biz de ebeden geliyoruz pelvise oturmuş bebek. 2. Lerde daha yumuşak geçiş olur orayı hazırlar öyle gelir dedi. 2 güne bakalım ne olacak görücez. Ctsi de elle bir dürtme olacak eğer gelmemişseZorunlu sezaryene döndük canım önceki sayfalarda detaylı yazdım hikayemi.
Allah kavuştursun artık vaktiyle
Gazi cikmasada en az yarım saat dik pozsiyonda gaz cikarmayi denemelisin. En az yarım saat denesende çıkmıyorsa. Bebeği hafif yan yatırıp gözetim altında uyutabilirsin demişti doktor. Reflü yatağı kullanıyorum ben böyle durumlarda biraz daha içim rahatlıyor. En azından Kustugunu tutmuyor pekBazen işte gazı olmuyor sanki çıkmıyor, son 3-4 gündür gazını çıkarıp yatıyoruz uykusu bölününce uyumaz sanıyordum ama aksine rahatlıyor hemen uyuyoyr
Seni öyle anlıyorum ki.. hergun ağlıyorum düştüğü duruma çok gariban geliyor gözüme. İstem dışı bağırıp kızıyorum da sert tepkilerine şaşkın ve üzgün bakıyor neden üzdüm diye her gün oturup ağlıyorum.lohusaligi bu konuda yasadim resmen...Bende öyle inan yemek yerken bile izle oyna naparsan yap diyorum. Halbuki karşı olan biriydim. Ama napim mecburum çünkü kardeşi babasının be benim kucağımdayken bakışını yakaladık içimiz parçalandı. Inslalah yoluna girecek ama herşey bem inanıyorum. Biraz bebekler büyüsün.
Yikadiniz mi hiç. Ya da.bezi kapatıyor mu göbeğini.merhaba kızlae göbek bağınız nezmn düştü 10.gün oldu hala düşmedi normal mi
Bana da geliyor bu duygular canım, geçecek ama inanıyorum. bizlere devadapte olmaya çalışıyoruz minnoslarimiz daKızlar dün gece uykusuzluk sebebiyle baya zorlandım, gün içerisinde bebek uyuduğunda uyuma rutinimi geliştiremedim henüz. Hep böyle bi iş peşindeyim.
Ama bugün o uyuduğu her an ben de uyumayı planlıyorum yoksa gece geçmiyor. Uykusuzluk Farklı şeyler düşündürüyor sonra da kızıyorum kendime çocuğun ne suçu var o da dünyaya alışmaya çalışıyor diye. Böyle hisseden var mı? Biliyorum normal süreçler ama desteğe ihtiyacım var galiba
11 12 güne kadar normal miş. Eczacı öyle dedi. Bebek bezi ile kapatmayın. Bide düşene kadar yıkamayın kurusun. Ben bebek pudrası serptim düşmüyor diye. 10.günde düştü.merhaba kızlae göbek bağınız nezmn düştü 10.gün oldu hala düşmedi normal mi
Kendi acıkıp uyandıkça bazen 3 bazen 4 saatte birKendim yazmışım sanki lalam. Uyanmama seansları geceleri o kadar zorluyordu ki..
Sarılık vardı malum.. 4 saat boyunca sadece 15 dk emzirebildiğümi biliyorum geri kalan süre boyunca uyandırmaya çalışmıştım ağlamıştım da bolca:/
3 saat güzel bi süre bence
9-12 arası uyuduktan sonra emzirme süreniz nedir. Benimki sürekli uyuyakalıyor bırakıyorum uyanıyor. Alt değiştir yeniden emzir uyuyakalış, yatağına bırakınca yeniden ağlama derken loop a giriyoruz da biz. Özellikle geceleri
4 saat mibiz -4 haftayla doğduk. 5-6 haftamız mı var acaba bu 4 saatte 1 beslenme için
3 ayı biliyorum canımben de sütleri kullanmayı düşünüyorum cok bekletmeden. Zaten pek stok yapmadım henüz. günlük 1-2 defa sağıyorum.
Bende de biraz fazla ve tazyikli süt sorunu mevcut. ben de bebeği rahatsız etmesin diye önden sağıyorum. Onu da çok huzursuz olduğu uyumadığı zamanlarda ekstra içiriyorum. Sağmazsam göğüsler cok fena:/
Canım en büyük dikişler köşelerde olduğu için normal bence,yani benim doktorum öyle demişti bana senin de aynıdır muhtemelenKızlar sezeryan dikiş yerleri yanan varmı tam iyileştim dedim ama bu sefer de köşeler yanıyor oturup kalkarken
Muhtemelen ya yaptım derim artıkBenim bildiğim sünnet değil o. Sizi ikna etmek için söylüyor herhalde
5-6 hafta civarında başlıyormuş. Bizimki 32. Gün başladı
Muhtemelen yapayım diye sünnet dedi teşekkür ederimBu tuzlama şeysi terlemiyomus herhalde o yüzden diye okumuştum biyerde hatta burda mı acabadoğunca galina koltuk altlarına falan. Ama kırk çıkarmada hiç duymadım. Benim eşim din görevlisi ben hiç yapmadım böyle şeyler bilmiyorum sünnet mi hiç duymadım böyle. Sacları agirliginca sadaka vermek. Akika kurbanı kesmek falan onlar sünnet ama. Bunu duymadım
Benim daha yeni geçti desem kenarlardaki yanma…Kızlar sezeryan dikiş yerleri yanan varmı tam iyileştim dedim ama bu sefer de köşeler yanıyor oturup kalkarken
1 kg yanlış bilmiyorsambebeğimin bugün kontrolü vardı 14 günlük sarılığı azalmış kilosuda 2998 gr olmuş 2450 gr doğmuştu doktor normal anne sütüyle devam dedi 1 ayda oetalama ne kadar alması lazım bilen varmı?
Yok ama istiyorum artık, kucağımda eğlendirmek zor oluyor uyumakta istemiyor,ana kucağına bende yatırıyorum oda bi yere kadar.etrafa bakınıyor odalarda gezdiriyoruz ağlıyorsa susuyor,halıyı denicem yaCanım nuna anakucağı var bizde sallanan arada yatırıyoruz daha henüz anlamıyor bir şey. Kartlarıda iki kere gösterdim yine bir şey anlamadı. Şu piyanolu fısher prıce halısı var ama diğerlerinden anlamayınca daha yatırmadım hiç. Sen başladın mı
Gülme yok ama bakınıyorCanım birde gün içinde kendi kendine bakınıyor mu bizimki çok az genelde uyanıksa ağlıyor aranıyor tok olsa bile. Emzikle anca avutuyoruz. Laf atınca falan gülmeye başladı mı bizim oda yok daha öyle konuşana bakıyor ama sesten dolayı bence
Benim annem çörekotuna dua okudu beze sardı yıkama suyuna atıyoruz, sünnet mi değil mi bilmiyorumKızlar bugün kırkımız çıktı kaynanam aradı dedi ki çörekotu ve tuzu biraz suyla karıştır parmak aralarına sür bu sünnettir dedi de ben bu bilgiyi doğrulayamadım bir kaynaktan. Bileniniz var mı gerçekten sünnet mi
Evet bazen kaşınıyor ,bazen geriliyor,iyileşiyor diye sanırımKızlar sezeryan dikiş yerleri yanan varmı tam iyileştim dedim ama bu sefer de köşeler yanıyor oturup kalkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?