2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Rabbim bir avaz da kurtarsın canim bebeğinin adı ne olacak

Seninki başlamış zaten canım ne güzel darısı bize inşallah,bende bekliyorum İnşallah su gibi akar dogumun

Geliyooor galiba ben de heyecanlandım şuan. Haberdar et mutlaka
Valla değişik durumdayım ben yavaş gidiyor

Fışkırma varsa parmakla makas yapip vereceksiniz memeyi bu sekilde soyledi doktorumuz

Benimde sanki hafiften sancım başladı kızlar yaklaşık 2 saattir 10 dk da 1 oluyor ama hafiften belime vuruyor daha hafif şiddeti,sizler kaç dk da bire düşünce gittiniz hastaneye ? Şuan erken sanırım , eşim de vardiyalı çalışıyor gece 12-sabah 8 , işe gönderdim dedim git bunlar gerçek sancılarsa bile sabaha gelmez zaten diyeemin de olamıyorum

10 dk da bir düzenli sancın varsa doğum başlamıştır bence. Şartları göz önünde bulundurup hastaneye ona göre giderdim ben olsam. Benim ilk doğum çok hızlı olmuştu çünkü. Sancı sıklığına bile bakamamıştım. Hastane bir saat uzaklıktaydı neredeyse. Gittim hemen çatala çıktım. Ama bazıları da saatlerce açılma bekliyor belli olmuyor. Sancın şiddetliyse hazırlığını yap yola çık bence

Daha 2 saat oluyor başlayalı ve ilk safha uzun sürüyor ya 8 saat filan doktorum da en son gittiğimde 5 dk da 1 gelen şiddetli sancıların olduğunda gel demişti,o yüzden şuan evdeyim bakalım,sancılarım da pek şiddetli sayılmaz ilk doğumlarda açılma uzun sürüyor masallah sizin hızlı olmuş o zaman

Evet ama şiddetli olsaydı evde duramazdınız ben hiç ilk doğum 8 saat sürüyor diye düşünemedim hastaneye koştum. Şiddeti anlaşılıyor yani hafif o zaman sancılar. Rabbim kolaylık versin inşallah. İkinci ama hala bekliyorum ben de gelmesini. Her bebek farklı demek ki

Düzenli olması yeterli.benim için hastaneye gitmek . Içın. Öyle yapmıştım zaten.ben ama inşallah eşin. Gelene kadar idare edebilirsin. Allah kolaylık. Versin kolayca kucağına al inşallah

Baya uzun bence. Sıklık da kısa aralıktaysa doğuruyorsun demek ki benim de sürekli karnım sert. Bu gece kendimden de bir sürpriz bekliyorum
Doğurdum kızlar darısı basınıza. Açılma hızlı ilerlediği için çok sık olmuş sancılar. Ebe önce eve geldi 2-3 cm idi gitti sonra dayanamadım 2 saat olmadan yine geldiler 5 cm dediler. Hastaneye gelince duş falan aldırdı ama 7 cm de takıldık ve elle muayene durumu oldu sürekli. Epidıral için geç olduğundan gaz verdiler ama sancımı azaltmadı 2 sancı arası beni uyuşturdu kafa yaptı derken kustum . 1.30 gibi de kızım doğmuştu .
Gerçekten kadın bedeni bir mucize.
Ten tene temas oldu baya uzun sonra eşim kordonu kesti ve 8 er dakika emzirme yaptırdılar dikiş attıktan sonra. Hala koynumda cıbıl uyuyor :) vücut ısısını arttırmamız iÇin baya ten teması yapıyoruz .
Çok yorucu bir gündü bir ara baygınlık geçirdim nefesim kesildi itme anında ve stop demelerine rağmen hala itiyordum. Kafasını resmen hissettim durduğumda .
Şükür kavuştuk

Düzenli olması yeterli.benim için hastaneye gitmek . Içın. Öyle yapmıştım zaten.ben ama inşallah eşin. Gelene kadar idare edebilirsin. Allah kolaylık. Versin kolayca kucağına al inşallah
Kollarına asıldım yine eşimin. Tek basına çok zor başetmek ..

Bugün kalça ultrasonu vardı kolay bir yöntem canı yanmıyor yavrucakların ama bizim kız kendini tırnaklarla çizip zorla ağlattı zor çekindik bazen de saçına yapışıyor basıyor yaygarayı ölçümün 60 üzerinde olması gerekiyormuş 62 çıktı bizim
Mercimekli köfte yapmıştım akşam kimyona bana bana yemiştim üstüne rezene içtim alışsın bu tatlara da diye sancıyla uyandık mahvoldu ağlamaktan uzun bir süre yemem

Amin inşallah darısı başımıza. Ne güzel gelmiş kendisi. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…