Bana bunlar yasak mesela çiğ soğan,sarımsak, tüm baklagiller, bılgur falan. Çok gaz yapar dedi doktorumuz. Aşırı baharatta tüketmiyorum tadı kötü olursa diye. Sadece kimyon çayı aldım gaza iyi geliyor diye..Bugün kalça ultrasonu vardı kolay bir yöntem canı yanmıyor yavrucakların ama bizim kız kendini tırnaklarla çizip zorla ağlattı zor çekindik bazen de saçına yapışıyor basıyor yaygarayı ölçümün 60 üzerinde olması gerekiyormuş 62 çıktı bizim
Mercimekli köfte yapmıştım akşam kimyona bana bana yemiştim üstüne rezene içtim alışsın bu tatlara da diye sancıyla uyandık mahvoldu ağlamaktan uzun bir süre yemem
Amin canım sağol.. Allah bir avazda kurtarsınAmin inşallah darısı başımıza. Ne güzel gelmiş kendisi. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amiiin inşallahBende öyle eline taht telefon seve seve veriyorum yoksa neefes aldırmıyor. Bebeğe de saracak diye korkumdan ne yaparsa yapsın diyorum. Ah geçsin hepsi. Güzel günler görelim
BiZim de 10. Gün düştü hiçbişi sürmedik normalmerhaba kızlae göbek bağınız nezmn düştü 10.gün oldu hala düşmedi normal mi
Olabilir atak doğma tarihine göre değişiyo mesela 3 gün erken mi doğdu onu ekliyorlar filan harika haftalar diye bi uygulama vardı sanki ordan takip edebiliyodun atakları ve atakta ne olacaklarıKızlar bebeğim normalde mamasını yiyince uykuya dalardı 2 gündür mamasını yiyiyor gazı çıkıyor başlıyor ağlamaya büyüdükçe ağlaması arttı oyalayamıyoruz bazen odadan odaya geziyoruz şarkı dinletiyoruz yok büyüme atağı dediğiniz şeye biz erken girmiş olabilir miyiz acaba
Hadi sağlıcakla bir avazda al bebişini inşallah hızlanır sürecinValla değişik durumdayım ben yavaş gidiyor
Gözün aydın mucize olmaz mı süper bişiDoğurdum kızlar darısı basınıza. Açılma hızlı ilerlediği için çok sık olmuş sancılar. Ebe önce eve geldi 2-3 cm idi gitti sonra dayanamadım 2 saat olmadan yine geldiler 5 cm dediler. Hastaneye gelince duş falan aldırdı ama 7 cm de takıldık ve elle muayene durumu oldu sürekli. Epidıral için geç olduğundan gaz verdiler ama sancımı azaltmadı 2 sancı arası beni uyuşturdu kafa yaptı derken kustum . 1.30 gibi de kızım doğmuştu .
Gerçekten kadın bedeni bir mucize.
Ten tene temas oldu baya uzun sonra eşim kordonu kesti ve 8 er dakika emzirme yaptırdılar dikiş attıktan sonra. Hala koynumda cıbıl uyuyor :) vücut ısısını arttırmamız iÇin baya ten teması yapıyoruz.
Çok yorucu bir gündü bir ara baygınlık geçirdim nefesim kesildi itme anında ve stop demelerine rağmen hala itiyordum. Kafasını resmen hissettim durduğumda.
Şükür kavuştuk
Bana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin kizlar
Abooo kız Naptin mercimek miili. Aman aman ben çorbasını içmiştim 2. Çocuk da öldük bittik mahvolmuştuk ailecekBugün kalça ultrasonu vardı kolay bir yöntem canı yanmıyor yavrucakların ama bizim kız kendini tırnaklarla çizip zorla ağlattı zor çekindik bazen de saçına yapışıyor basıyor yaygarayı ölçümün 60 üzerinde olması gerekiyormuş 62 çıktı bizim
Mercimekli köfte yapmıştım akşam kimyona bana bana yemiştim üstüne rezene içtim alışsın bu tatlara da diye sancıyla uyandık mahvoldu ağlamaktan uzun bir süre yemem
Ya bende şu ittirme işini sevmiyorum beceremiyorum bi türlü cikiyo sonra zorla zorlaDoğurdum kızlar darısı basınıza. Açılma hızlı ilerlediği için çok sık olmuş sancılar. Ebe önce eve geldi 2-3 cm idi gitti sonra dayanamadım 2 saat olmadan yine geldiler 5 cm dediler. Hastaneye gelince duş falan aldırdı ama 7 cm de takıldık ve elle muayene durumu oldu sürekli. Epidıral için geç olduğundan gaz verdiler ama sancımı azaltmadı 2 sancı arası beni uyuşturdu kafa yaptı derken kustum . 1.30 gibi de kızım doğmuştu .
Ten tene temas oldu baya uzun sonra eşim kordonu kesti ve 8 er dakika emzirme yaptırdılar dikiş attıktan sonra. Hala koynumda cıbıl uyuyor :) vücut ısısını arttırmamız iÇin baya ten teması yapıyoruz.
Çok yorucu bir gündü bir ara baygınlık geçirdim nefesim kesildi itme anında ve stop demelerine rağmen hala itiyordum. Kafasını resmen hissettim durduğumda.
Şükür kavuştuk
Ay Naptin. Inşallah doğmuşturBana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin kizlar
Bulguru bilmiyordum evde pirinç nadir pişiyor bizde aşırı baharat ben de tüketmiyorum tatlı yersen sütün tatlı olur mottosunda tahin helvası yiyorum kimyonu her yemeğe atar üstüne ekstra ekelerim papatya rezene kekik çayı karışık içiyorum her günBana bunlar yasak mesela çiğ soğan,sarımsak, tüm baklagiller, bılgur falan. Çok gaz yapar dedi doktorumuz. Aşırı baharatta tüketmiyorum tadı kötü olursa diye. Sadece kimyon çayı aldım gaza iyi geliyor diye..
Geçen türlü yapmıştım az da olsa taze fasülye vardı içinde dedim o bizi sıkıntıya sokmadıysa mercimek de sokmaz sokuyormuş…Abooo kız Naptin mercimek miili. Aman aman ben çorbasını içmiştim 2. Çocuk da öldük bittik mahvolmuştuk ailecek
Taze fasulye bisey yapmıyor diye biliyorum yemiştim de ama bi dikkat edeyim bende.Geçen türlü yapmıştım az da olsa taze fasülye vardı içinde dedim o bizi sıkıntıya sokmadıysa mercimek de sokmaz sokuyormuş…
İşte normal zamanda sana ne gaz yapıyorsa çocuğa da gaz yapıyorTaze fasulye bisey yapmıyor diye biliyorum yemiştim de ama bi dikkat edeyim bende.
Çook şükür bin şükürDoğurdum kızlar darısı basınıza. Açılma hızlı ilerlediği için çok sık olmuş sancılar. Ebe önce eve geldi 2-3 cm idi gitti sonra dayanamadım 2 saat olmadan yine geldiler 5 cm dediler. Hastaneye gelince duş falan aldırdı ama 7 cm de takıldık ve elle muayene durumu oldu sürekli. Epidıral için geç olduğundan gaz verdiler ama sancımı azaltmadı 2 sancı arası beni uyuşturdu kafa yaptı derken kustum . 1.30 gibi de kızım doğmuştu .
Şükür kavuştuk
Naptınnn?? MeraktayızSu an sakinleri sancılar hastanede yatistayim
Rabbim kolaylık versin yaedımcın olsun inşallahBana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin kizlar
Sağ ol canım bizimki erken doğdu zaten indirip bakayım bendeAmiiin inşallahben annem gidince napcaam diyorum birini emzirirken öbürünün kakası geliyo
BiZim de 10. Gün düştü hiçbişi sürmedik normal
Olabilir atak doğma tarihine göre değişiyo mesela 3 gün erken mi doğdu onu ekliyorlar filan harika haftalar diye bi uygulama vardı sanki ordan takip edebiliyodun atakları ve atakta ne olacakları
Hadi sağlıcakla bir avazda al bebişini inşallah hızlanır sürecin
Gözün aydın mucize olmaz mı süper bişisağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün
Ocean verdiler bize canımkızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
Pirinç yasak değil canım yani yine doktoruna sorda benimki yasaklamadı. Rezeneyi hastanede içmiştim rahatlamak için ebeler görünce içmememi söylemişti sanırım kanıtlanmış bir yan etkisi var bebeğeBulguru bilmiyordum evde pirinç nadir pişiyor bizde aşırı baharat ben de tüketmiyorum tatlı yersen sütün tatlı olur mottosunda tahin helvası yiyorum kimyonu her yemeğe atar üstüne ekstra ekelerim papatya rezene kekik çayı karışık içiyorum her gün
D vitaminini dün sağlıkocağı verdi bize 3 damla kullanacaksınız dedi ama ben doktora sormadan başlamadım. Monovit d3 müş bizimki.kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
Bana da doğumdan sonraki gün hemşireler getirdi, uygulamadaki farklılıklara bakar mısın? İnsan ne yapacağını bilemiyor tek bir doğru yok süreçtePirinç yasak değil canım yani yine doktoruna sorda benimki yasaklamadı. Rezeneyi hastanede içmiştim rahatlamak için ebeler görünce içmememi söylemişti sanırım kanıtlanmış bir yan etkisi var bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?