2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bana bunlar yasak mesela çiğ soğan,sarımsak, tüm baklagiller, bılgur falan. Çok gaz yapar dedi doktorumuz. Aşırı baharatta tüketmiyorum tadı kötü olursa diye. Sadece kimyon çayı aldım gaza iyi geliyor diye..

Bende öyle eline taht telefon seve seve veriyorum yoksa neefes aldırmıyor. Bebeğe de saracak diye korkumdan ne yaparsa yapsın diyorum. Ah geçsin hepsi. Güzel günler görelim
Amiiin inşallah ben annem gidince napcaam diyorum birini emzirirken öbürünün kakası geliyo
merhaba kızlae göbek bağınız nezmn düştü 10.gün oldu hala düşmedi normal mi
BiZim de 10. Gün düştü hiçbişi sürmedik normal
Olabilir atak doğma tarihine göre değişiyo mesela 3 gün erken mi doğdu onu ekliyorlar filan harika haftalar diye bi uygulama vardı sanki ordan takip edebiliyodun atakları ve atakta ne olacakları
Valla değişik durumdayım ben yavaş gidiyor
Hadi sağlıcakla bir avazda al bebişini inşallah hızlanır sürecin
Gözün aydın mucize olmaz mı süper bişi sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün
Bana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin kizlar

Abooo kız Naptin mercimek miili. Aman aman ben çorbasını içmiştim 2. Çocuk da öldük bittik mahvolmuştuk ailecek

Ya bende şu ittirme işini sevmiyorum beceremiyorum bi türlü cikiyo sonra zorla zorla

Bulguru bilmiyordum evde pirinç nadir pişiyor bizde aşırı baharat ben de tüketmiyorum tatlı yersen sütün tatlı olur mottosunda tahin helvası yiyorum kimyonu her yemeğe atar üstüne ekstra ekelerim papatya rezene kekik çayı karışık içiyorum her gün

Abooo kız Naptin mercimek miili. Aman aman ben çorbasını içmiştim 2. Çocuk da öldük bittik mahvolmuştuk ailecek
Geçen türlü yapmıştım az da olsa taze fasülye vardı içinde dedim o bizi sıkıntıya sokmadıysa mercimek de sokmaz sokuyormuş…

Çook şükür bin şükür

Sürecin kendisinden gelişmesi çok güzel, sağlıkla büyüsün

kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm

Sağ ol canım bizimki erken doğdu zaten indirip bakayım bende

Pirinç yasak değil canım yani yine doktoruna sorda benimki yasaklamadı. Rezeneyi hastanede içmiştim rahatlamak için ebeler görünce içmememi söylemişti sanırım kanıtlanmış bir yan etkisi var bebeğe

Dün topuk kanı verdik kızlar o ağladı ben ağladım ne değişik şey annelik. Ağlamam sanıyordum ama içim gitti

Bu doğum sonrası kadın doğumdaki muayene vajinal mi oluyor yoksa dikişlere mi bakıyor bilen var mı?

kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
D vitaminini dün sağlıkocağı verdi bize 3 damla kullanacaksınız dedi ama ben doktora sormadan başlamadım. Monovit d3 müş bizimki.
Pirinç yasak değil canım yani yine doktoruna sorda benimki yasaklamadı. Rezeneyi hastanede içmiştim rahatlamak için ebeler görünce içmememi söylemişti sanırım kanıtlanmış bir yan etkisi var bebeğe
Bana da doğumdan sonraki gün hemşireler getirdi, uygulamadaki farklılıklara bakar mısın? İnsan ne yapacağını bilemiyor tek bir doğru yok süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…