2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Dikişlere bakıyor canım sezaryen olduğumuz için. 40. Gün çağırdı beni sonra smear testi falan yapacakmış cinsellik öncesi herhangi bir şey olmaması adına öyle söyledi.

Aynen herkesin farklı doğrusu var canım gerçekten

Ahh sorma topuğumuz zaten hastanede delik deşik olmuştu. Oksijeni düştüğünden sürekli ölçüm yaptılar. Birde sağlık ocağı kanla o halkaları tam dolduramadı tekrar tekrar deldi yavrum nasıl bağırdı o ağladı ben ağladım yanak yanağa yaptık sakinleşsin diye delerlerken. Üstüne sarılık için delindi etti. Topuklarının oralarında hala izleri var Annelik çok güzel ama çokta zormuş

Vallahi sınır oluyorum ya. Gelmiyosa gelmiyo kan. Tekrar tekrar delmenin ne gereği var. Bizimde ayağı soğuk diye tam halkalar dolmadı. Elinden aldı doktor. Ayakta ısrar etseydi çekip alacaktım bebeği

Ahh sorma ben de cok ağladım o kan verme olayında hatta bebekten çok ağlamış bile olabilirim

Benim doğum sonrası kontrolde 5.gunde doktorum once ultrason ile rahmime baktı , sonra da dikislere bakıp sprey sıktı. Diğer kontrolüm de 40 çıktıktan sonra.

Vallahi sınır oluyorum ya. Gelmiyosa gelmiyo kan. Tekrar tekrar delmenin ne gereği var. Bizimde ayağı soğuk diye tam halkalar dolmadı. Elinden aldı doktor. Ayakta ısrar etseydi çekip alacaktım bebeği
Bizde çok ağlıyor aldınız işte yetmez mi o kanlar dedik yok illa dolacak yoksa tekrar ararlar sizi yine deldirmek zorunda kalırsınız denilince mecbur katlandık. Berbat bir şey gerçekten. Biz eşimle gitmiştik annem arkadan geldi sağlık ocağına ağlama sesinden anladım hangi odada olduğunuzu diyor yavrum bütün sağlık ocağını inşetmiş

Reactions: Zzy
Pirinç yasak değil canım yani yine doktoruna sorda benimki yasaklamadı. Rezeneyi hastanede içmiştim rahatlamak için ebeler görünce içmememi söylemişti sanırım kanıtlanmış bir yan etkisi var bebeğe
Pirinç bizim memlekette pek kullanılmadığı için nadir pişiyor rezene konusunda da geçenlerde de dedim geçen sene faydalı olan bu sene sıkıntılı oluyor seneye tekrar faydalı olur

Dikişlere bakıyor ultrasonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…