Ben kullanmıştım çok brğenmiştim yine ihtiyacım olursa bundan alırım
Gazdır diye düşünüyorum ama bilemeyiz. Alerjisi olan bebeklerde de oluyor. Süt ürünleri alerjisi vardı arkadaşın bebesinin onları tükettiği gün kıvranıyordu çocuk sonra 1,5 yıl diyet yapmak zorunda kaldı az bişey yese yine öyle oluyordu ama senin bebenin tam gaz dönemleri de. En iyi doktor yönlendirir sanırım
Supurge sesi sac kurutma mak. Sesi falan denedin mi canım.sakinlestirir belki. katinaizmir
belki sizde de işe yarar sakinlesmede. Ben bbazen bu seslerle sakinlestiriyorum.
Az önce bir saatlik uykusundan uyandı, uyumadan önce 7 dk emmisti. Ağladığı için meemyi teklif ettim 1 dk emdi ve kavgaya başladı, gündüz sagdigim sütüm vardı ısıttım ve 30 CC içti, farkında mıydı bilmiyorum.. sonra bı 10 CC daha teklif ettim onu da kavgayla içti sonra zaten 1.5 saattir uyanık olduğu için kolumda uyuyakaldı. İnşallah aç yatmamistir bunca zaman bu çocuk ya, hayır anlamadığım arada yapıyor bunu ama özellikle de gece uykusu öncesi.. neyse artık sagdiklarimi günlük sakliycam bakalım.
Mama vermiyor musun devam sütü olarak 40cc senden de 40 cc emse 80 cc olsjn cok az değil mi tek öğünde, açlıktan ağlıyor olabilir mi? Denedin mi takviye verince susarsa acliktandir
Supurge sesi sac kurutma mak. Sesi falan denedin mi canım.sakinlestirir belki. katinaizmir
belki sizde de işe yarar sakinlesmede. Ben bbazen bu seslerle sakinlestiriyorum.
Kızlar hen yazmak istedim gamastan pomad alın aldırın meme ucu yaralarına çok iyi geliyor bana akşam arkadaşım getirdi ve Allahim bu bir mucize olmalı acil baslayin
Mama vermiyor musun devam sütü olarak 40cc senden de 40 cc emse 80 cc olsjn cok az değil mi tek öğünde, açlıktan ağlıyor olabilir mi? Denedin mi takviye verince susarsa acliktandir
Mama teklif ettim istememişti, 40 CC oylesine denk geldi zaten 1 saat oncesinde beslenmisti vermesem 40 CC de yoktu. 3 haftada bir kilo aldı bu çocuk, uykuları da normal. Mesela şu an hala uyuyor 40 CC yle 3.5 saattir. Şimdi kucakladım biraz ağladığı için, altını temizleyip yeniden emziricem. Her öğünde yapsa ya da bez sayısı, kilo alımı vs olsa yetersiz besleniyor diyeyim ama o da değil
Mama teklif ettim istememişti, 40 CC oylesine denk geldi zaten 1 saat oncesinde beslenmisti vermesem 40 CC de yoktu. 3 haftada bir kilo aldı bu çocuk, uykuları da normal. Mesela şu an hala uyuyor 40 CC yle 3.5 saattir. Şimdi kucakladım biraz ağladığı için, altını temizleyip yeniden emziricem. Her öğünde yapsa ya da bez sayısı, kilo alımı vs olsa yetersiz besleniyor diyeyim ama o da değil
3 tane dolu alıyorum, diğerleri de az az şeklinde oluyor. Sabahları ve öğleden sonra 3-4 gibi kaka saati var kesin, hatta şu an önce gülücükleri verdi, simdi dolduruyor.
3 tane dolu alıyorum, diğerleri de az az şeklinde oluyor. Sabahları ve öğleden sonra 3-4 gibi kaka saati var kesin, hatta şu an önce gülücükleri verdi, simdi dolduruyor.
Canım tecrubeli taze annelerim merhabalar ben de Ekim annesi olacağım Allah izin verirse
Sizlere bir sorum olucak doğuma günler kala kızlar oncelikle sezeryan ile doğum yapacağım ve manuel ya da elektrikli bir pompa temin etmedim ama aklıma da takıldı ilk gün süt gelmezse süt artışı için ihtiyaç olabilir mi acaba ? Sizler doğuma gitmeden almış miydiniz ? Aldıysanız manuel mi ya da elektrikli mi onerirsiniz ?
Ve uygun fiyatlı memnun kaldığıniz var mı ?cevap verecek güzelliklere şimdiden teşekkürler
Selamm hayırlı doğumlarınız olsun inşallah ben pompayı sadece çalışırken lazım olacak sanıp almamıştım hastaneye yatınca süt gelsin diye almak zorunda kaldık, elektrikli aldık wee baby di sanırım, çok memnun kaldık 950 tl di galiba eşim eczaneden aldı internette daha uygundur