2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biz koca insanlar dayanamıyoruz gaza minik bedenleriyle nasıl dayanıyorlar aklım almıyor

Canım bagırsaklarına bakıyor bi problemmi var diye ki varmış gaz fazlasıyla dolmuş bnde istemem radyasyonu ama mecbur kslındı artık
Supurge sesi sac kurutma mak. Sesi falan denedin mi canım.sakinlestirir belki. katinaizmir belki sizde de işe yarar sakinlesmede. Ben bbazen bu seslerle sakinlestiriyorum.

Mama vermiyor musun devam sütü olarak 40cc senden de 40 cc emse 80 cc olsjn cok az değil mi tek öğünde, açlıktan ağlıyor olabilir mi? Denedin mi takviye verince susarsa acliktandir

Kızlar hen yazmak istedim gamastan pomad alın aldırın meme ucu yaralarına çok iyi geliyor bana akşam arkadaşım getirdi ve Allahim bu bir mucize olmalı acil baslayin

Mama vermiyor musun devam sütü olarak 40cc senden de 40 cc emse 80 cc olsjn cok az değil mi tek öğünde, açlıktan ağlıyor olabilir mi? Denedin mi takviye verince susarsa acliktandir
Mama teklif ettim istememişti, 40 CC oylesine denk geldi zaten 1 saat oncesinde beslenmisti vermesem 40 CC de yoktu. 3 haftada bir kilo aldı bu çocuk, uykuları da normal. Mesela şu an hala uyuyor 40 CC yle 3.5 saattir. Şimdi kucakladım biraz ağladığı için, altını temizleyip yeniden emziricem. Her öğünde yapsa ya da bez sayısı, kilo alımı vs olsa yetersiz besleniyor diyeyim ama o da değil

Kaka sayısı azaldı mı? Bizim son 2-3 gündür 3 e düştü

Dün gündüz uykusunda temizlik vs yapicaktim açtım bıraktım öyle etkisi oldu mu bilmiyorum ama uykuya geçerken sskinlestirme vs gibi katkısı olmadi
Bizde 24 saatin 14 saati açıktır nerdeyse sırf bu yüzden telefonları şarj ediyoruz

Ben her öğünde 40cc sandim normalde yer 120 CC 150 CC dimi

Kızlar bebekleriniz ağladığında babalarından yardım isteyin onlar susturma konusunda bizden daha iyiler.
Kesinlikle
Selamm hayırlı doğumlarınız olsun inşallah ben pompayı sadece çalışırken lazım olacak sanıp almamıştım hastaneye yatınca süt gelsin diye almak zorunda kaldık, elektrikli aldık wee baby di sanırım, çok memnun kaldık 950 tl di galiba eşim eczaneden aldı internette daha uygundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…