2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Avent denemiştim ve tutmamisti, çok kavga ediyor uykusu gelince memedeyken verdim ve kucağımda emzirme pozisyonunda tutmaya devam ettim uykuya geçti. Tutar inşallah, denemeye devam edin wee baby de tutulan bir emzik aslında. Bal 1 yaş öncesi yasak luften vermeyin

Rw

Doktora sordunmu açılma varmi diye
Ben cuma günü gittiğimde sordum 3 cm aciklik var dedi ama bende tık.yok
Yarın bakacak.3 ten fazladır inşallah. Ben artık yoruldum bacaklarım ağrımasa daha devam ederim ama çok zorlamak istemiyorum. Doğum sonrası bu ağrılarım geçecek mi diye düşünüyorum

Balı bende yasak diye biliyorum vermem zaten anneme bi şey demedim ama vermem
Bide emzirirken deneyeyim bakalım olacak mı

Kızlar bu gaz damlasını bilen kullanan varmı .cocugumun karnı taş gibi ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor gazdan psikolojm bozulduu iyice ne yapcamı şaşırdım

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-02-20-16-10-320_com.android.chrome.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bu gaz damlasını bilen kullanan varmı .cocugumun karnı taş gibi ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor gazdan psikolojm bozulduu iyice ne yapcamı şaşırdım
Bu iyi diye okudum yorumlarda hep, benim de aklımda..
Sab simplex kullandığını okudum, biz de kullandık bir dönem ama hiç bir fark yaratmadığı gibi daha da artirmisti sancıları, çünkü gaz çıkmasını sağlayan etkilere sahip, çocuk da çıkarıcam diye kıpkırmızı oluyordu her uykunun 45. Dakikasında.. Doktorumuz kesti ilacı, yerine sadece bio gaia ile deneyelim bı sure dedi. Bırakır bırakmaz azaldı şikayetler, bir haftada daha iyi sonuç gözlemledim. Dilersen bir gün akşam saatlerine doğru ver sab simplexi, verene kadarki durumunu bı gozlemle

Aklımdakileri yazmışsın..bnde biraz önce anneme bu damla daha cok arttırdı sanki dedim.kullanmadan önce bu kadar değldi 2 saat düzenli gene uyuyordu smdi dedigin gibi 1 saat anca uyuyor ondada ıkına sıkıla.şimdi damlayı aldırıp yarın deneyecegim.kaç damla vermek gerekiyor acaba sen biliyormusun.sabah aksam 8 damla yazıyor emin olamadım

Sab simplex i bı gün verme bakalım. Bio gaia kullanıyorsun diye aklımda kalmış, beş damla veriyorum öğleden sonra 5 civarı.. Bi iki kullanımda mucize getirmiyor ama simplexi birakincs bile farkı göreceksin.

Kızlar göbek bağımız çok kurumuş düşmek üzere bugün biraz kanadı hemen üstüne baskı yaptık kanama durdu acile götürdüm ama bişey yapmadılar kan aldılar bakması gereken kan değerinde numune yetrsiz olmuş bakamadilar yarın hastane kontrolümüz var zaten böyle kanamasi olan olmusmuydh içim gitti annelik ne zormuş

Bide sariligimiz 14 çıktı yarım saatte bir emzir dedi çok zor değilmi nasıl uyandiricam her yarım saatte bir

Canım bizimki sevmedi zaten denedimde gün içinde biraz durdu ağladı. Çok hareketli bir bebek o yüzden sevmemiş olabilir. Sırtüstü yatırıyorum ben. Kendi rahat ettiği gibi döndürüyor kafasını falan zaten

Sab simplex i bı gün verme bakalım. Bio gaia kullanıyorsun diye aklımda kalmış, beş damla veriyorum öğleden sonra 5 civarı.. Bi iki kullanımda mucize getirmiyor ama simplexi birakincs bile farkı göreceksin.
Acile götürecegiz bugün 2 oldu birden bagıra bagıra aglamaya baslıyor mosmor oluyor katılıp kalıyor yavrum neden böyle oldu anlamadım

Canım biz 15.günden beri kullanıyoruz biogaia damlayı. Etkisini 3-4 gün sonra gösterdi bizde şu an memnunuz. Günde 5damla dedi doktorumuz. Tek sorun berbat bir şişesi var akıtana kadar canım çıkıyor. Çay kaşığına damlatıp veriyorum artık. Yoksa bebeği o pozisyonda tutmak imkansız

Acile götürecegiz bugün 2 oldu birden bagıra bagıra aglamaya baslıyor mosmor oluyor katılıp kalıyor yavrum neden böyle oldu anlamadım
Geçmiş olsun canım umarım bir şeyi yoktur bizide haberdar et. Benim bebişte katılıyor bazen ve bunu zamanla alışkanlık yapıyorlarmış dedikleri olmazsa sinirden Temiz havaya çıkarın dedi doktorumuz o anlarda. Benim elim ayağıma dolaşıyor beynine oksijen gitmeyecek diye eşim daha rahat beyin kendini otomatik korumaya alıyormuş oksijen gitmeyince bayılıp kalıyorlarmış sonrasında.

İkidir durup dururken kucagımda baslıyor sanki birden bi yerine agrı giriyor dayanamıyor gibi.içim parçalandı sıra bekliyoruz şmdi sakin

Benim ki de emzik Almiyo alıştırmam lazım beni emzik yaptı . Zaten kucağımdan inmiyo hele bugün düşüp bayilcam az kaldı. Üstümde yatiyo. Bizim gaz ilacı biraz tatlı emzige sıkıyorum öyle biraz emiyo sonra öğürup atiyo emziği

Bizim 4. Gün düşmüştü. 9. Gün hafif kanama farkettim. Doktor tanıdığıma sordum K vit tekrarlatabilirsin kan aldırma boşuna dedi keşke sizin de alınmasaymış ertesi gün K vit iğnesi için acile gittik, durmayan kanama olmadığı sürece birşey yapmıyoruz dediler gönderdiler bizi. Özetle durmayan kanama ya da şişlik, iltihap akması gibi şeyler yoksa müdahale edilmiyor endişe etmeye gerek yok. Bizim kanama da sanırım 15. Günden sonra olmadı hiç

İkidir durup dururken kucagımda baslıyor sanki birden bi yerine agrı giriyor dayanamıyor gibi.içim parçalandı sıra bekliyoruz şmdi sakin
Gazdan dolayı canım. Yapacak bisey yok maalesef. Dizine doğru yüzüstü yatır. Yanı karni dizine gelsin biraz rahatlaya pozisyon. Maalesef gaz damlaları da işe yaramiyo..sem neler yedin. Biraz dikkat et yediğine içtiğine. Ayaklarına hava sıcakta olsa çorap.giy. bebeğe de giydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…