Bulabilirsek isterizKızlar bebekleriniz ağladığında babalarından yardım isteyin onlar susturma konusunda bizden daha iyiler.
Canım yaa çok taa şişince napacaan mecburBende direkt böyle turuncumsu kırmızımsı olarak gelmişti canım, takip et ama zaten vaktin geldi :)
D Derenimo2 göğsüm o kadar şişti ki sağdım bi biberon kadar paketleyip dolaba koydum ama sonra bu zamanki sütlerin vitaminli olduğu ve senin açıklamaların geldi aklıma vazgeçtim sağmasam daha iyi şimdilik
Ben kullanmıştım çok brğenmiştim yine ihtiyacım olursa bundan alırımKızlar bu gaz damlasını bilen kullanan varmı .cocugumun karnı taş gibi ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor gazdan psikolojm bozulduu iyice ne yapcamı şaşırdım
Gazdır diye düşünüyorum ama bilemeyiz. Alerjisi olan bebeklerde de oluyor. Süt ürünleri alerjisi vardı arkadaşın bebesinin onları tükettiği gün kıvranıyordu çocuk sonra 1,5 yıl diyet yapmak zorunda kaldı az bişey yese yine öyle oluyordu ama senin bebenin tam gaz dönemleri de. En iyi doktor yönlendirir sanırımAcile götürecegiz bugün 2 oldu birden bagıra bagıra aglamaya baslıyor mosmor oluyor katılıp kalıyor yavrum neden böyle oldu anlamadım
Gaz cıkarıyor herseui yapıyor ama cocukta daha fazlası var anlamadım gitti arastırdım yedigim öyle gaz yapcak bişide yok ki bi çikolata yiyordum onuda kestimGazdan dolayı canım. Yapacak bisey yok maalesef. Dizine doğru yüzüstü yatır. Yanı karni dizine gelsin biraz rahatlaya pozisyon. Maalesef gaz damlaları da işe yaramiyo..sem neler yedin. Biraz dikkat et yediğine içtiğine. Ayaklarına hava sıcakta olsa çorap.giy. bebeğe de giydir.
Gece uyumayınca ben veriyorum üstüne yatırıyo salonda uyuyorlar bi iki saat o arada ben de uyuyorumKızlar bebekleriniz ağladığında babalarından yardım isteyin onlar susturma konusunda bizden daha iyiler.
Gaz sancısı gibi geldi bana canım inşallah başka bir şeyiniz yoktur.İkidir durup dururken kucagımda baslıyor sanki birden bi yerine agrı giriyor dayanamıyor gibi.içim parçalandı sıra bekliyoruz şmdi sakin
Bagırsaklarında aşırı derecede gaz varmış dolmuş film cekti.şurup ve damla yazdı onları kullanacagız inşallah şifa olur yavrumaGaz sancısı gibi geldi bana canım inşallah başka bir şeyiniz yoktur.
Film çekmesine gerek var mıymış dicem ama karismak gibi olur. 18 günlük daha. Gaz işte. Canım biraz cekeceksiniz mecbur yediğine içtiğine giydigine çıkardığına dikkat etmelisin maalesf böyle kötü bisey. Durmadan doktora gittim bizde. Ağustos annelerinden görüntü almıştım.yine gaz ilacı. Iyi biseymis ama Pahalı diyorlardı ama ekleyeyim bi. Ben her gördüğümü ekran görüntüsü alıyorum. Belki lazım.olur diyeBagırsaklarında aşırı derecede gaz varmış dolmuş film cekti.şurup ve damla yazdı onları kullanacagız inşallah şifa olur yavruma
Çok geçmiş olsun. Karnını saat yönünde ovarak, bebeği yan yatırıp ayaklarını karnına çektirerek çıkarıyoruz biz biraz destek olarak. Ben bı de geceye doğru bı çay kaşığı kimyon ile bir bardak sıcak suyu karıştırıp, ılıyınca dipte kalan tortunun üzerindeki suyu içiyorum. Belki şifa olur yavruya aklında olsunBagırsaklarında aşırı derecede gaz varmış dolmuş film cekti.şurup ve damla yazdı onları kullanacagız inşallah şifa olur yavruma
İnşallah canım gaz mahvediyor çocukları yaBagırsaklarında aşırı derecede gaz varmış dolmuş film cekti.şurup ve damla yazdı onları kullanacagız inşallah şifa olur yavruma
Ben anlattiklarindan gazdan dolayı yaptığıni düşünüyorum ama.ne kadar alttan üstten çıkarsa çıksın maalesef hepsi çıkmıyo çok rahatsız ediyo bebekleri.Az önce bir saatlik uykusundan uyandı, uyumadan önce 7 dk emmisti. Ağladığı için meemyi teklif ettim 1 dk emdi ve kavgaya başladı, gündüz sagdigim sütüm vardı ısıttım ve 30 CC içti, farkında mıydı bilmiyorum.. sonra bı 10 CC daha teklif ettim onu da kavgayla içti sonra zaten 1.5 saattir uyanık olduğu için kolumda uyuyakaldı. İnşallah aç yatmamistir bunca zaman bu çocuk ya, hayır anlamadığım arada yapıyor bunu ama özellikle de gece uykusu öncesi.. neyse artık sagdiklarimi günlük sakliycam bakalım.
İnşallah gazdandir ve donemseldir, gerçekten elim kolum bağlanıyorBen anlattiklarindan gazdan dolayı yaptığıni düşünüyorum ama.ne kadar alttan üstten çıkarsa çıksın maalesef hepsi çıkmıyo çok rahatsız ediyo bebekleri.
Çok soyledim ne gerek var bişey surulse ya da söylense tamam durdu kan çok şükür yüksek ihtimalle bezin içine koyuyorduk biraz cekistirme oldu inşallah bidaha olmaz atlatiriz bu dönemiBizim 4. Gün düşmüştü. 9. Gün hafif kanama farkettim. Doktor tanıdığıma sordum K vit tekrarlatabilirsin kan aldırma boşuna dedi keşke sizin de alınmasaymışertesi gün K vit iğnesi için acile gittik, durmayan kanama olmadığı sürece birşey yapmıyoruz dediler gönderdiler bizi. Özetle durmayan kanama ya da şişlik, iltihap akması gibi şeyler yoksa müdahale edilmiyor endişe etmeye gerek yok. Bizim kanama da sanırım 15. Günden sonra olmadı hiç
Canım bagırsaklarına bakıyor bi problemmi var diye ki varmış gaz fazlasıyla dolmuşFilm çekmesine gerek var mıymış dicem ama karismak gibi olur. 18 günlük daha. Gaz işte. Canım biraz cekeceksiniz mecbur yediğine içtiğine giydigine çıkardığına dikkat etmelisin maalesf böyle kötü bisey. Durmadan doktora gittim bizde. Ağustos annelerinden görüntü almıştım.yine gaz ilacı. Iyi biseymis ama Pahalı diyorlardı ama ekleyeyim bi. Ben her gördüğümü ekran görüntüsü alıyorum. Belki lazım.olur diye
Malesef öylece izlemek caresizlk cok kötüİnşallah canım gaz mahvediyor çocukları ya
Oy benim yavrum yaBagırsaklarında aşırı derecede gaz varmış dolmuş film cekti.şurup ve damla yazdı onları kullanacagız inşallah şifa olur yavruma
teşekkür ederim.herseyi deneyecegm artık napayımÇok geçmiş olsun. Karnını saat yönünde ovarak, bebeği yan yatırıp ayaklarını karnına çektirerek çıkarıyoruz biz biraz destek olarak. Ben bı de geceye doğru bı çay kaşığı kimyon ile bir bardak sıcak suyu karıştırıp, ılıyınca dipte kalan tortunun üzerindeki suyu içiyorum. Belki şifa olur yavruya aklında olsun
Sagol canım inşallah şifa olur yavrumaOy benim yavrum yaçok geçmiş olsun canım benim. Tez zamanda gider gazları İnşallah. Eğer şurup iyi gelirse haberdar et bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?