2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım yaa çok taa şişince napacaan mecbur
Kızlar bu gaz damlasını bilen kullanan varmı .cocugumun karnı taş gibi ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor gazdan psikolojm bozulduu iyice ne yapcamı şaşırdım
Ben kullanmıştım çok brğenmiştim yine ihtiyacım olursa bundan alırım
Acile götürecegiz bugün 2 oldu birden bagıra bagıra aglamaya baslıyor mosmor oluyor katılıp kalıyor yavrum neden böyle oldu anlamadım
Gazdır diye düşünüyorum ama bilemeyiz. Alerjisi olan bebeklerde de oluyor. Süt ürünleri alerjisi vardı arkadaşın bebesinin onları tükettiği gün kıvranıyordu çocuk sonra 1,5 yıl diyet yapmak zorunda kaldı az bişey yese yine öyle oluyordu ama senin bebenin tam gaz dönemleri de. En iyi doktor yönlendirir sanırım

Gaz cıkarıyor herseui yapıyor ama cocukta daha fazlası var anlamadım gitti arastırdım yedigim öyle gaz yapcak bişide yok ki bi çikolata yiyordum onuda kestim

annelik gerçekten tam delilik bugün emdi altını aldım yatırdım uyudu uyanınca genelde altı tekrar pis oluyodu kalktı baktım altına sadece çok az kaka vardı niye çiş yapmadı doymafımıki pippirik oldum hemen direk emzirdim doymadı diye üzülüp sonra tekrar altına baktım yine yaomadı normalde hemen yaaprdı üzüldüm sonra altını alayım diyr tekrar açtım elime işedinasıl sevindim ama tam delilik gerçektrn

Bagırsaklarında aşırı derecede gaz varmış dolmuş film cekti.şurup ve damla yazdı onları kullanacagız inşallah şifa olur yavruma
Film çekmesine gerek var mıymış dicem ama karismak gibi olur. 18 günlük daha. Gaz işte. Canım biraz cekeceksiniz mecbur yediğine içtiğine giydigine çıkardığına dikkat etmelisin maalesf böyle kötü bisey. Durmadan doktora gittim bizde. Ağustos annelerinden görüntü almıştım.yine gaz ilacı. Iyi biseymis ama Pahalı diyorlardı ama ekleyeyim bi. Ben her gördüğümü ekran görüntüsü alıyorum. Belki lazım.olur diye

Eklentiler

• Screenshot_20220807-224911_Chrome.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 45
Canım tecrubeli taze annelerim merhabalar ben de Ekim annesi olacağım Allah izin verirse
Sizlere bir sorum olucak doğuma günler kala kızlar oncelikle sezeryan ile doğum yapacağım ve manuel ya da elektrikli bir pompa temin etmedim ama aklıma da takıldı ilk gün süt gelmezse süt artışı için ihtiyaç olabilir mi acaba ? Sizler doğuma gitmeden almış miydiniz ? Aldıysanız manuel mi ya da elektrikli mi onerirsiniz ?
Ve uygun fiyatlı memnun kaldığıniz var mı ?cevap verecek güzelliklere şimdiden teşekkürler

Bagırsaklarında aşırı derecede gaz varmış dolmuş film cekti.şurup ve damla yazdı onları kullanacagız inşallah şifa olur yavruma
Çok geçmiş olsun. Karnını saat yönünde ovarak, bebeği yan yatırıp ayaklarını karnına çektirerek çıkarıyoruz biz biraz destek olarak. Ben bı de geceye doğru bı çay kaşığı kimyon ile bir bardak sıcak suyu karıştırıp, ılıyınca dipte kalan tortunun üzerindeki suyu içiyorum. Belki şifa olur yavruya aklında olsun

Az önce bir saatlik uykusundan uyandı, uyumadan önce 7 dk emmisti. Ağladığı için meemyi teklif ettim 1 dk emdi ve kavgaya başladı, gündüz sagdigim sütüm vardı ısıttım ve 30 CC içti, farkında mıydı bilmiyorum.. sonra bı 10 CC daha teklif ettim onu da kavgayla içti sonra zaten 1.5 saattir uyanık olduğu için kolumda uyuyakaldı. İnşallah aç yatmamistir bunca zaman bu çocuk ya, hayır anlamadığım arada yapıyor bunu ama özellikle de gece uykusu öncesi.. neyse artık sagdiklarimi günlük sakliycam bakalım.

Ben anlattiklarindan gazdan dolayı yaptığıni düşünüyorum ama.ne kadar alttan üstten çıkarsa çıksın maalesef hepsi çıkmıyo çok rahatsız ediyo bebekleri.

Çok soyledim ne gerek var bişey surulse ya da söylense tamam durdu kan çok şükür yüksek ihtimalle bezin içine koyuyorduk biraz cekistirme oldu inşallah bidaha olmaz atlatiriz bu dönemi

Canım bagırsaklarına bakıyor bi problemmi var diye ki varmış gaz fazlasıyla dolmuş bnde istemem radyasyonu ama mecbur kslındı artık

Reactions: Zzy
Oy benim yavrum ya çok geçmiş olsun canım benim. Tez zamanda gider gazları İnşallah. Eğer şurup iyi gelirse haberdar et bizede

teşekkür ederim.herseyi deneyecegm artık napayım

Oy benim yavrum ya çok geçmiş olsun canım benim. Tez zamanda gider gazları İnşallah. Eğer şurup iyi gelirse haberdar et bizede
Sagol canım inşallah şifa olur yavrumaRelectaz diye bir damla belki kullanan vardır her emzirmede 4 6 damla ver dedi birde trublat diye bir şurup.1 hafta kullanıp etkisi oldumu yazarım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…