Kuzum bebeğin kaç kg boyunda dogmustuGünaydın canımmdeğişmez inşallah öyle gidersnz biz bugün kavusuyoz ama yarın eve gidiyoruz bi gün misafir olcakmısız anne bebek uyumu içinmiş çok heyecanlıyım oğluma kavusmaya Allah kimseyi ayırmasın evladından
Canim kızın kaç kg boyunda doğduKizlar iyi geceler. 25 agustoata 37+5 de kontrolum vardi. Kontrolde bebek 2 hafta one gecmis diye doktorum beni sezaryene aldi. Allaha cok sukur anide olsa kizima saglikla kavustumm. Bekleyen herkese rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin
Doğum yapmışsındir sanırım canim ?
Bebeğin kaç kg boyunda doğdu canimTek tek etiketleyemediimm butun anneleree tesekkur ediyorummm
Nisan gelmesiyle hastaneye gitmistimm
Bebek rahim agzini zorlamisti baya acilmisti ,rahim agzi kisalmisti.
4 gun yattim hastanede cigrr gelistirici ,antibiyotik tedavsi bide serum takviyesi verdiler.
Kasilma engelleyici,progesterom igne oldum
Pazartesiye saat 4.30 sez. planlamisti doktorum
İlaaclari kesincee tekrar siddetli kanamam olinca daha erken aldilar
35+1 gunluk Selimim dunyaya geldi :)
Hayırlı olsun canım bebeğinin ismi ne olduBenim doğumum biraz zor oldu ama şükür ki iyiyiz 9 eylülde 2650gr, 48 cm olarak doğduk bizde listeye ekler misinmaviss_34 .
Doğum yapan güzel anneler herkesi tebrik ederim, allah uzun ömürler versin bebişlerimize
Valla hiç sahip vermedim ama sut akışım hızlı bazen tıkanıyor başlarında, yanlarından sütler taşıyor ve çok hızlı emiyor. Geçen gun el pompası ile tek meme 75 ml sağdım tam bitirmeden. Bebekler el pompası dan daha fazla vakumladigina göre bence içiyordur. Doymasa uykuları kısa sürer diye düşünüyorum ,bu kavgalar uzun zamandır var. Bı de kaka durumu ve kilo sorunu yok. Hala istiyor olabilir diye her kavga sonrasi teklif edicem de biberona alisirsa diye de korkuyorum, benim için de yorucu olacak ama çözmek için değer.Ben her öğünde 40cc sandimnormalde yer 120 CC 150 CC dimi
Nasıl oldunuzBiz koca insanlar dayanamıyoruz gaza minik bedenleriyle nasıl dayanıyorlar aklım almıyor
Gece damlayı verdikten sonra 12 bucukta uyuttum 3 saat uyudu kuzum bende şaşırdım bi tık daha iyi gibiydi gğnlerden sonra ilk defa böyle uzun uyuduk.sabah karsı 5den sonra gene zorlanmaya basladı gözleri kapalı ama ıkına ıkına 8e kadar açmadı gözlerini.8den sonrada durmadı artık yıkadık masajladık şurupla damlasını verdim karnını doyurdum 1 saattir uykuda.birden mucize beklemiyorum ama çaresizlkten insan hemen etki göstersin istiyorNasıl oldunuzCrknkz
İnşallah canım hepimiz kurtulalım bu gazdanİnşallah iyi gelir ilaçları canım hemencik geçer
Uyuduguna sevindim, gecicek zamanla ama insanı da kahrediyo bişey yapamamak. İnşallah gubden güne daha iyi olacakGece damlayı verdikten sonra 12 bucukta uyuttum 3 saat uyudu kuzum bende şaşırdım bi tık daha iyi gibiydi gğnlerden sonra ilk defa böyle uzun uyuduk.sabah karsı 5den sonra gene zorlanmaya basladı gözleri kapalı ama ıkına ıkına 8e kadar açmadı gözlerini.8den sonrada durmadı artık yıkadık masajladık şurupla damlasını verdim karnını doyurdum 1 saattir uykuda.birden mucize beklemiyorum ama çaresizlkten insan hemen etki göstersin istiyor
İnşallah hepimiz bu sorunu atlatırız bol bol gülücükler saçar evlatlarımız.Uyuduguna sevindim, gecicek zamanla ama insanı da kahrediyo bişey yapamamak. İnşallah gubden güne daha iyi olacak
52 cm di canım 3850 gr .Kuzum bebeğin kaç kg boyunda dogmustu
Sıcaktan değil, anne sütü kaynaklı demişti doktorumuz bizden onlara geçen hormonlarin etkisi ile oluyor. Gündem güne var olanlar sönüp yenileri çıkıyor bizde de . Uçları sarı iltihaplı vs olmadığı sürece müdahale gerekmiyor diye biliyorum.Kızlar Meraba böyle yanağında sivilce çıkan var mu bebeğinin? Sıcaktan diyolar ama çok sıcak değil olduğum yer öpmüyorum da çocuğu neden oluyo acaba?
Ben anne sütü sürdüm geçtiKızlar Meraba böyle yanağında sivilce çıkan var mu bebeğinin? Sıcaktan diyolar ama çok sıcak değil olduğum yer öpmüyorum da çocuğu neden oluyo acaba?
Bizimde aynı bazen artıyor bazen azalıyor.kafasinda ve karnının üst kısmında da var.18 günlükken devlet hastanesinde bı çocuk doktoruna gösterdim bebeklerde olur önemli bişey değil dedi sadeceKızlar Meraba böyle yanağında sivilce çıkan var mu bebeğinin? Sıcaktan diyolar ama çok sıcak değil olduğum yer öpmüyorum da çocuğu neden oluyo acaba?
Şimdi de büyüyecek diye üzülüyorum arada bu analık delilikhemde nasıl özledim bende hep özleyenler tuhafıma gidiyodu ama karnımda olmasını bende özledim hele kıpır kıpır heraketlerini her gece karnımı açıp onu izliyordum hepsi özleniyo valla büyüynce bu hallerinide özlicez
Canım merhaba mesajları okuyamadım biraz bilgi verir misin? Emerken sonradan Red mi yaşadınız? Dogdugundan beri neyle besleyecegimi şaşırdım bende benimkini. Alt damagi geride beni silikon uçsuz sadece bi gün tuttu onun haricinde hep krize giriyor. Sütüm az geldiği için de kaşık biberonla veriyorum mamayi zararlımıymış bu yöntem? İlk hastanede ebeler sagolsun hiç beni emzirtmeden direk biberon soktular ağzına öyle verdiler mamayi sonra şırınga en son kaşık biberona geçtikKızlar eğitimden geldik. İlk eğitim güzel geçti. Parmakla besleme yöntemini yapacağız bebişin dili gerideymiş kaşık biberon ve biberonla beslendiği için önce bu yöntemle onu ileri çıkaracağız. Sonra memeye alıştıracağız. 2 gün hiç meme teklif etmeyecekmişim çünkü memede yine krizlere girdi orada. Emme refleksi ve dilinin gelişmesine göre bir sonraki seansta artık yavaştan memeye başlayacağız. 3 saatte birde 15er dk sağım yapmaya devam. Sadece geceleri sağmıyordum şimdi gecede sağacağım. Onun dışında çok uykusuz kalırsam günde 1 biberon serbest. 3 saatte bir 90cc anne sütü+mama olarak beslenecek. Dua edin eğitimimiz işe yarasın bebeğim memeye dönsün.
Bu arada saat 2de aşımız var umarım gecemiz sorunsuz geçer.
Ben eğitimin faydalı olacağını düşünüyorum canım, en başta bu tarz şeyler aman ne gerek vardı gibi gelirdi ama süreç içerisinde anladım ki eğitim şart. Ben kendim de hem doğum esnasında hem sonrasında eğitim aldım. Şimdi ebenin gösterdiği gibi emzirmeye çalışıyorum mesela.Kızlar eğitimden geldik. İlk eğitim güzel geçti. Parmakla besleme yöntemini yapacağız bebişin dili gerideymiş kaşık biberon ve biberonla beslendiği için önce bu yöntemle onu ileri çıkaracağız. Sonra memeye alıştıracağız. 2 gün hiç meme teklif etmeyecekmişim çünkü memede yine krizlere girdi orada. Emme refleksi ve dilinin gelişmesine göre bir sonraki seansta artık yavaştan memeye başlayacağız. 3 saatte birde 15er dk sağım yapmaya devam. Sadece geceleri sağmıyordum şimdi gecede sağacağım. Onun dışında çok uykusuz kalırsam günde 1 biberon serbest. 3 saatte bir 90cc anne sütü+mama olarak beslenecek. Dua edin eğitimimiz işe yarasın bebeğim memeye dönsün.
Bu arada saat 2de aşımız var umarım gecemiz sorunsuz geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?