Evet şuan farkediyorum ki bizde de bir fark yok. Hala kıvranıp meme istiyoruz… sıfır uyku. Ah delirmemek için zorluyorum kendimi. Sonra bebeğimin yüzüne bakıp rahatlıyorum
3 gün hastanede kaldık sarılık için kendisi de geldi, bi ara ben emzireyim mi seni dedi çocuğa ben şok. Söylenişi bile hoş değil tövbe estağfurullah dedim kızgın bi şekilde sustu. Allahim böyle arada o kadar boş konuşuyor ki sabır diyorum artık.Çok zor ya hala hatırladıkça sinirleniyorum. Kendi annem yanımda allahtan şuan. Kvyi gönderdim evine. Bir de okumuş mesleği olan insanlar ya. Bunlar kv olunca değişiyor sanırım. Cahillikle alakası yok kesinlikle. Allah sabır versin hepimize. Bence çok da susma. Söyle gitsin üzme kendini
Göğüs ucu yokken emdi sonra değil mi ne güzel. Sarılık için hastanede yatarken bi hemşire sagolsun emzirtmeyi öğretti tutturdu ama bi gün sürdü benim tembel oğlan hemen süt gelmeyince basıyor çığlığı. Silikon uçla emzik gibi baştan emince o kadar sinir olmuyor. Benim Göğüs ucum var ama tamamen bebisin tembelliği ve alt damagi geride o yüzden ikimizde zorlanıyoruzYa bu konuya ben de değinmek istiyorum narkozun etkisiyle sersem bir zamanımdı ebe geldi ve göğüs ucu yok eğitime de gerek yok dedi ve gitti mama verdiler ben de sağdım sağdım verdim sütümü emzirmeyi bilmediğimden 5 gün aç kaldı silikon göğüs ucunu ben tedbir amaçlı doğumdan önce aldım aklıma sonradan geldi kullandım 5.gün annemler geldi annem öğretti bana emzirmeyi ne kv ne ebe kimse emzirme eğitimi vermedi bana şaka gibi
Keske seninki gibi fazla gelse de yüzüne fışkırtsamSüt istiyordur belki onada verseydinboşver ya bn artk takılmıyorum cnki ne kadar takılırsam bebegime daha az verimli olucam ulusun dursunlar
Benim hayal ettigim daha eziyetli şeyler var ama yapamıyoruz malesefKeske seninki gibi fazla gelse de yüzüne fışkırtsam
Benmkide böyle yag bezesiyle dogdu bi kaç yerindede var minik minik 3 4 aya kendiliginden geçiyormuş sanırım canım ama sninkine benzer bizdede cıktı sonra geçti hemen bn cok öpüyorum ondan diye düşündümKızlar Meraba böyle yanağında sivilce çıkan var mu bebeğinin? Sıcaktan diyolar ama çok sıcak değil olduğum yer öpmüyorum da çocuğu neden oluyo acaba?
Merhaba canım. Sezaryenden dolayı sütüm geç geldi sarılıkta olunca mamayla beslendi bebeğim o yüzdende memeye hiç alışamadı. Kaşık biberonla besledik 25gün falan bir alıştı memeyi asla almıyor çığlık çığlığa bağırıyor. Sonrasında biberona geçtik(kaşık biberonla çok dökülüyor yeterli beslenemiyor diye) yine memeyi almadı sağıp veriyordum hep son kez bir danışmana daha gidelim dedik.( daha öncede 2 kere gitmiştik) bakalım hayırlısı artık. Bu arada evet dillerini arkaya atıyorlarmış kaşık biberon ve biberonda bu yüzdende memeyi tutamayıp emmek istemiyorlarmış. 2 gün parmakla besleme ile gideceğiz dili düzeltmek için yandan eds ile içecek sütünü ve mamasını. Sana tavsiyem mutlaka eğitime gidin zaman kaybetmedenCanım merhaba mesajları okuyamadım biraz bilgi verir misin? Emerken sonradan Red mi yaşadınız? Dogdugundan beri neyle besleyecegimi şaşırdım bende benimkini. Alt damagi geride beni silikon uçsuz sadece bi gün tuttu onun haricinde hep krize giriyor. Sütüm az geldiği için de kaşık biberonla veriyorum mamayi zararlımıymış bu yöntem? İlk hastanede ebeler sagolsun hiç beni emzirtmeden direk biberon soktular ağzına öyle verdiler mamayi sonra şırınga en son kaşık biberona geçtik
Bu 3.eğitimimiz canım inşallqh bu sefer başarırızBen eğitimin faydalı olacağını düşünüyorum canım, en başta bu tarz şeyler aman ne gerek vardı gibi gelirdi ama süreç içerisinde anladım ki eğitim şart. Ben kendim de hem doğum esnasında hem sonrasında eğitim aldım. Şimdi ebenin gösterdiği gibi emzirmeye çalışıyorum mesela.
Aşı da sorunsuz geçsin inşallah
Yok hala silikon göğüs ucuyla emiyor3 gün hastanede kaldık sarılık için kendisi de geldi, bi ara ben emzireyim mi seni dedi çocuğa ben şok. Söylenişi bile hoş değil tövbe estağfurullah dedim kızgın bi şekilde sustu. Allahim böyle arada o kadar boş konuşuyor ki sabır diyorum artık.
Dün ilk defa gaz damlasını vermedim gece bir iki kere mızladı kolumu karnının altına koydum yüzüstü şekilde kolumun üstünde ayaklarida karnına doğru cekikti o şekilde rahatladı gazı da çıkardı sonra da hemen uyudu. Bu damlanın yanında başka gaz damlasıyla beraber kullananlarda varmış sanirim
Göğüs ucu yokken emdi sonra değil mi ne güzel. Sarılık için hastanede yatarken bi hemşire sagolsun emzirtmeyi öğretti tutturdu ama bi gün sürdü benim tembel oğlan hemen süt gelmeyince basıyor çığlığı. Silikon uçla emzik gibi baştan emince o kadar sinir olmuyor. Benim Göğüs ucum var ama tamamen bebisin tembelliği ve alt damagi geride o yüzden ikimizde zorlanıyoruz
Ay söyle kız merak ettimBenim hayal ettigim daha eziyetli şeyler var ama yapamıyoruz malesef
Cevap için sağol canım.Merhaba canım. Sezaryenden dolayı sütüm geç geldi sarılıkta olunca mamayla beslendi bebeğim o yüzdende memeye hiç alışamadı. Kaşık biberonla besledik 25gün falan bir alıştı memeyi asla almıyor çığlık çığlığa bağırıyor. Sonrasında biberona geçtik(kaşık biberonla çok dökülüyor yeterli beslenemiyor diye) yine memeyi almadı sağıp veriyordum hep son kez bir danışmana daha gidelim dedik.( daha öncede 2 kere gitmiştik) bakalım hayırlısı artık. Bu arada evet dillerini arkaya atıyorlarmış kaşık biberon ve biberonda bu yüzdende memeyi tutamayıp emmek istemiyorlarmış. 2 gün parmakla besleme ile gideceğiz dili düzeltmek için yandan eds ile içecek sütünü ve mamasını. Sana tavsiyem mutlaka eğitime gidin zaman kaybetmeden
Benim görümcem mamasız 1 yaşına kadar göğüs ucuyla emzirmiş. Demekki bir sorun olmuyor emsin de devam artık diyorumYok hala silikon göğüs ucuyla emiyor
Sezeryan mı oldun normal mi canım çok geçmiş olsun tekrardan bundan sonrası güzel geçsinDilos6342 canım evet doğurduk çok şükür, sancılı bir süreçti ama şuan ikimiz de iyiyiz
Sana da geçmiş olsun okudum süreci, en Kısa zamanda daha da iyi olursunuz inşallah.
Amine canım
13. gün başladı bizim,.genelde iki haftalkken başlıyorBebeği gazlı olan arkadaşlar ilk doğduğundan beri mi öyleydi sonradan mı geldi bu gaz güncellemesi?
Sezaryen canım, ilk etapta dikiş ağrısı falan oldu ama geçti şükür kiSezeryan mı oldun normal mi canım çok geçmiş olsun tekrardan bundan sonrası güzel geçsin
O zaman her an başlayabilir bizim Allah yarabbi13. gün başladı bizim,.genelde iki haftalkken başlıyor
Hadi yaa geçmiş olsun sizede teşekkür ederimSıcaktan değil, anne sütü kaynaklı demişti doktorumuz bizden onlara geçen hormonlarin etkisi ile oluyor. Gündem güne var olanlar sönüp yenileri çıkıyor bizde de . Uçları sarı iltihaplı vs olmadığı sürece müdahale gerekmiyor diye biliyorum.
Bende deneyim en iyisi inş geçerBen anne sütü sürdüm geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?