2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet şuan farkediyorum ki bizde de bir fark yok. Hala kıvranıp meme istiyoruz… sıfır uyku. Ah delirmemek için zorluyorum kendimi. Sonra bebeğimin yüzüne bakıp rahatlıyorum

3 gün hastanede kaldık sarılık için kendisi de geldi, bi ara ben emzireyim mi seni dedi çocuğa ben şok. Söylenişi bile hoş değil tövbe estağfurullah dedim kızgın bi şekilde sustu. Allahim böyle arada o kadar boş konuşuyor ki sabır diyorum artık.
Dün ilk defa gaz damlasını vermedim gece bir iki kere mızladı kolumu karnının altına koydum yüzüstü şekilde kolumun üstünde ayaklarida karnına doğru cekikti o şekilde rahatladı gazı da çıkardı sonra da hemen uyudu. Bu damlanın yanında başka gaz damlasıyla beraber kullananlarda varmış sanirim
Göğüs ucu yokken emdi sonra değil mi ne güzel. Sarılık için hastanede yatarken bi hemşire sagolsun emzirtmeyi öğretti tutturdu ama bi gün sürdü benim tembel oğlan hemen süt gelmeyince basıyor çığlığı. Silikon uçla emzik gibi baştan emince o kadar sinir olmuyor. Benim Göğüs ucum var ama tamamen bebisin tembelliği ve alt damagi geride o yüzden ikimizde zorlanıyoruz

Kızlar Meraba böyle yanağında sivilce çıkan var mu bebeğinin? Sıcaktan diyolar ama çok sıcak değil olduğum yer öpmüyorum da çocuğu neden oluyo acaba?
Benmkide böyle yag bezesiyle dogdu bi kaç yerindede var minik minik 3 4 aya kendiliginden geçiyormuş sanırım canım ama sninkine benzer bizdede cıktı sonra geçti hemen bn cok öpüyorum ondan diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_20221003_131202.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba canım. Sezaryenden dolayı sütüm geç geldi sarılıkta olunca mamayla beslendi bebeğim o yüzdende memeye hiç alışamadı. Kaşık biberonla besledik 25gün falan bir alıştı memeyi asla almıyor çığlık çığlığa bağırıyor. Sonrasında biberona geçtik(kaşık biberonla çok dökülüyor yeterli beslenemiyor diye) yine memeyi almadı sağıp veriyordum hep son kez bir danışmana daha gidelim dedik.( daha öncede 2 kere gitmiştik) bakalım hayırlısı artık. Bu arada evet dillerini arkaya atıyorlarmış kaşık biberon ve biberonda bu yüzdende memeyi tutamayıp emmek istemiyorlarmış. 2 gün parmakla besleme ile gideceğiz dili düzeltmek için yandan eds ile içecek sütünü ve mamasını. Sana tavsiyem mutlaka eğitime gidin zaman kaybetmeden

Bu 3.eğitimimiz canım inşallqh bu sefer başarırız azıcık ağladı miniğim sağlık ocağından çıktık sustu uykuya devam etti. Önemli olan kısmı gece tabii ateş yapmaz umarım

Yok hala silikon göğüs ucuyla emiyor

Dilos6342 canım evet doğurduk çok şükür, sancılı bir süreçti ama şuan ikimiz de iyiyiz
Sana da geçmiş olsun okudum süreci, en Kısa zamanda daha da iyi olursunuz inşallah.

Bebeği gazlı olan arkadaşlar ilk doğduğundan beri mi öyleydi sonradan mı geldi bu gaz güncellemesi?

Cevap için sağol canım.
Bizim sürecimiz de şu şekilde oldu ilk hastanede ebe geldi sütü gelir bunun aç kalmasın dedi biberonu dayadı ağzına. Bi kaç kere biberonla verildi sonra çocuk doktoru geldi kızdı kim yaptı bunu vs. Şırınga kullanın kendini de denettir dedi. İnsülin siringasiyla verdik kendimi denettim alamadı. Bi kaç gün sıringayla devam ettik beni silikon uçla tutmaya calisiyordu o yüzden silikon ucu emzirirken iç kısmından mamayi verdik o şekilde alıştı ve beni uçla kolay tuttu. Bu sefer sütüm az geliyor diye kaşık biberona geçtim.
Sarilik için hastanede yatarken hemşire yardım etti uçsuz tutturduk memeyi 1 gün güzel emdi sonra ilk çekmede süt az geliyor diye yine istemedi iktirdi beni. Bende silikon uca geri döndüm artı kaşık biberon.
Küçük bi ilcedeyim burda emzirme danışmanı yok, doğum yaptığım ilçede vardı ama doğum yaptıktan sonra hastanede yanıma geldi memeyi c şeklinde tut diyip gitti bu kadar o yüzden bi daha gitmekte istemiyorum ona
Silikon uçla emzirmek sıkıntı mı yaratıyormuş peki?

Hadi yaa geçmiş olsun sizede teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…