2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Emzik büyük kolaylık ya tutarsa senden âlâsı yok bizimki bazen tutuyor kendi kendini emzikle uyutuyor bazen de asla istemiyor öğürür gibİ yapıp atıyor

Benimki Almiyo keske alsa. Öğürüyo az önce denedik ogurdu ve kustu. Biberonda Almiyo. Sadece meme
Benimki de oguruyordu, hala da öyle eğer yeterince ayiksa biberona da memeye de bunlar ne diye davranıyor. Uyku halinde vermeyi deneyin ve memeye yakın tutarak, sonra da uykuya geçişlerde deneyin

Reactions: Zzy
Benimki Almiyo keske alsa. Öğürüyo az önce denedik ogurdu ve kustu. Biberonda Almiyo. Sadece meme
O da bi değişik ya bebeksin sen al emziği ve uyu bir de emzik seçiyorlar o kadar akıllılar kimi
Benimki de oguruyordu, hala da öyle eğer yeterince ayiksa biberona da memeye de bunlar ne diye davranıyor. Uyku halinde vermeyi deneyin ve memeye yakın tutarak, sonra da uykuya geçişlerde deneyin
O kadar çok emdi ki dün akşam o zaman kanaat getirdim artık açlıktan değil keyiften emiyor. Emme refleksini tatmin etmeye çalışıyor. Hemen açtım bir Osman gönülal videosu orda da dediğin gibi ilk 1 ay tavsiye edilmiyordu ama artık verdim gitti hem canım yandı hem de biraz çaresiz kaldım açıkçası.

Sonra yatağına getirince ağzından çektim uyku semesi bıraktı. Şimdi emmeye uyandık emiyor bakalım huzursuz olursa yine uykuya geçişte verip sonra almayı planlıyorum

Bir de bu emzik olayı bebek emdikten sonra çiğnene görevi gördüğünden sindirme iyi gelip reflüyü azaltıyor be kusmaları engelliyormuş. Bakalım tecrübelerimi de paylaşırım

Dün 5-6 kez kaka yaptı bugün bütün gün hiç yapmadı şimdi yapmış kaka konusunda bir düzenimiz kalmadı

KIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Oh memem biraz rahat etsin, resmen oyuncak etmiş beni sıpa
Oh hadi gözün aydın, şimdi bu dönemde benim kayınbabam gibi “niye emzik verdin çok verme “ diyenler çıkacaktır duymamazlıktan gelmeme uçlarına özgürlük

Itiyo ama uğraşacam bugün. Kalça ultrasonunda çok ağladı emzik sordu doktor almkyo dedim. Alsaydı o kadar ağlamazdı.

Oh hadi gözün aydın, şimdi bu dönemde benim kayınbabam gibi “niye emzik verdin çok verme “ diyenler çıkacaktır duymamazlıktan gelmeme uçlarına özgürlük
Bir de kayınbaba yani, çocuk konusunda en son danışılması gereken kişidir benim gözümde eğer bir çocuk doktoru değilse

Tabiki olacak canım olmaz mı? Onun çalışmasını da yaptım kendimce. ‘Ben öyle uygun gördüm annesi olarak’ demeyi planlıyorum. Gece içimden çalıştım

bence de öyle. Ama benim kayınpeder kendini doktor zanneder askerde revirde çalışmış ilk kizimi doktora götürdük beraber çok ateş-i vardı eşim yoktu. Doktor antibiyotik yazdı. Ama bekle dedi 2 gün daha ateş olursa öyle verirsin dedi. Eve gittik hadi aç diyo antibiyotiği yok açmam dedim doktor anlamaz sen aç bak biseyi kalmaz diyo. açmadım tabi. Parmagim agriyo desen hemen ilaç getirir. Ilaç hastası biraz.

Emerken bir anda çekilip emdiğinin hepsini kusması normal mi

Oyy saçlara bak bizimkinin ortasında yok yanlarda var doblocu enişte diyoz
KIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Oh memem biraz rahat etsin, resmen oyuncak etmiş beni sıpa
Ohh miss benimki almıyo yAA çok az alıyo atıyo bazen uykuya geçmek için bile emmek istiyo ozamanlarda dışarda altını temizlerken bile kurtarıcı bence
Minigimin yine burnu tıkalı. Bu kış böyle geçecek herhalde
Bi aspiratör alamamıştım neyse dün geldi. Serum fizyolojik yaptık önceki 3 akşam baya sümük çıktı ama bi türlü tam rahatlama olmadı. Dün serumdan sonra aspiratörle çektim. Çocuk ilk kez gece 3 saat uyudu. böyle dene istersen

Amin canim insallah sag salim kavusmak nasip olsun hepimize

Kız revirde çalışmış o bi prof seviyesinde bence

Şaka bir yana aklı olanın fikri var işte ne yapacaksın.
Emerken bir anda çekilip emdiğinin hepsini kusması normal mi
Benim de hemen çekip kusmuyor ama yatırınca ağız dolusu kusuyor doktor sorun yok bi şey kullanma dedi canım ama temmuzekim e koyulaştırıcı vermiş dün konuşmuştuk kusma mevzuunu

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…