- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Emzik büyük kolaylık ya tutarsa senden âlâsı yok bizimki bazen tutuyor kendi kendini emzikle uyutuyor bazen de asla istemiyor öğürür gibİ yapıp atıyorYok ben koçama düzen nizam takıntım var yükselenim Başak
Çok haklısın okuyunca bunu geçirdim içimden ama işte insan bu tecrübesizlikle bazen karşı tarafa hak veremeyebiliyor. Yine de sakin kalmak önemli
Veyumosamber ben de verdim gitti:)
Hadi gözün aydın canım öbür türlü memeler beyaz bayrak çekiyorKIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Oh memem biraz rahat etsin, resmen oyuncak etmiş beni sıpa
Ya masallah darısı başıma denemedigim emzik kalmadi galiba .almiyor benimki daha dogrusu aliyor iki sniye sonra atiyorKIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
38. gündü sanırım, ilk bir ay onerilmiyo ama alsın diye denemiştim, tutmamistiKızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
Benimki de oguruyordu, hala da öyle eğer yeterince ayiksa biberona da memeye de bunlar ne diye davranıyor. Uyku halinde vermeyi deneyin ve memeye yakın tutarak, sonra da uykuya geçişlerde deneyinBenimki Almiyo keske alsa. Öğürüyo az önce denedik ogurdu ve kustu. Biberonda Almiyo. Sadece meme
O da bi değişik ya bebeksin sen al emziği ve uyu bir de emzik seçiyorlar o kadar akıllılar kimiBenimki Almiyo keske alsa. Öğürüyo az önce denedik ogurdu ve kustu. Biberonda Almiyo. Sadece meme
O kadar çok emdi ki dün akşam o zaman kanaat getirdim artık açlıktan değil keyiften emiyor. Emme refleksini tatmin etmeye çalışıyor. Hemen açtım bir Osman gönülal videosu orda da dediğin gibi ilk 1 ay tavsiye edilmiyordu ama artık verdim gitti hem canım yandı hem de biraz çaresiz kaldım açıkçası.Benimki de oguruyordu, hala da öyle eğer yeterince ayiksa biberona da memeye de bunlar ne diye davranıyor. Uyku halinde vermeyi deneyin ve memeye yakın tutarak, sonra da uykuya geçişlerde deneyin
Benim de 2 ye düşmüştü, 4/5 e fırladı ama alerji etkisi olabilir epey sulu malesef.Dün 5-6 kez kaka yaptı bugün bütün gün hiç yapmadı şimdi yapmış kaka konusunda bir düzenimiz kalmadı
Şanslısın ne güzel. Ben vermeye çalıştım ama almadı ısrarla.KIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Rabbim yardımcın olsun inşallah alerji çok zorBenim de 2 ye düşmüştü, 4/5 e fırladı ama alerji etkisi olabilir epey sulu malesef.
Oh hadi gözün aydın,KIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Itiyo ama uğraşacam bugün. Kalça ultrasonunda çok ağladı emzik sordu doktor almkyo dedim. Alsaydı o kadar ağlamazdı.Benimki de oguruyordu, hala da öyle eğer yeterince ayiksa biberona da memeye de bunlar ne diye davranıyor. Uyku halinde vermeyi deneyin ve memeye yakın tutarak, sonra da uykuya geçişlerde deneyin
Bir de kayınbaba yani, çocuk konusunda en son danışılması gereken kişidir benim gözümde eğer bir çocuk doktoru değilseOh hadi gözün aydın,şimdi bu dönemde benim kayınbabam gibi “niye emzik verdin çok verme “ diyenler çıkacaktır duymamazlıktan gel meme uçlarına özgürlük
Bir de kayınbaba yani, çocuk konusunda en son danışılması gereken kişidir benim gözümde eğer bir çocuk doktoru değilse
Tabiki olacak canım olmaz mı? Onun çalışmasını da yaptım kendimce. ‘Ben öyle uygun gördüm annesi olarak’ demeyi planlıyorum. Gece içimden çalıştım
Doydu muydu acaba. Bizimki Doyuyo çıkartıyo ben tekrar veriyorum öğürüyo kusacak.gibi oluyo. Öyle bisey mi oldu kiEmerken bir anda çekilip emdiğinin hepsini kusması normal mi
Oyy saçlara bakMerhaba kızlar kaç gündür yokum başlarda iyiydik ama kolik bir bebişim var zor oluyor bu günlerde geçicek inşallah ama herseye ragmen çok şükür onu veren Rabbime..Saglık ocagının verdigi monovit D3 bizi mahvetti denemek için 2 gün vermeyi kestim cocugum rahatladı resmenşimdi doktorumuz pedia D3 söyledi onu kullanıyoruz iyi gibi.monovit kullanlar varmı ?gaz içinde nurse harveys kullanıyorum her emzirmedede relactaz veriyoruz faydasını görüyorum sürekli alt üst gaz cıkarma halindeyiz Dogdugumuzda beyazdık kararıp gidiyoruz 4650 gram 53 cm olduk
Ohh miss benimki almıyo yAA çok az alıyo atıyo bazen uykuya geçmek için bile emmek istiyo ozamanlarda dışarda altını temizlerken bile kurtarıcı benceKIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Bi aspiratör alamamıştım neyse dün geldi. Serum fizyolojik yaptık önceki 3 akşam baya sümük çıktı ama bi türlü tam rahatlama olmadı. Dün serumdan sonra aspiratörle çektim. Çocuk ilk kez gece 3 saat uyudu.Minigimin yine burnu tıkalı. Bu kış böyle geçecek herhalde
Amin canim insallah sag salim kavusmak nasip olsun hepimize
Kız revirde çalışmış o bi prof seviyesinde bencebence de öyle. Ama benim kayınpeder kendini doktor zanneder askerde revirde çalışmış ilk kizimi doktora götürdük beraber çok ateş-i vardı eşim yoktu. Doktor antibiyotik yazdı. Ama bekle dedi 2 gün daha ateş olursa öyle verirsin dedi. Eve gittik hadi aç diyo antibiyotiği yok açmam dedim doktor anlamaz sen aç bak biseyi kalmaz diyo. açmadım tabi. Parmagim agriyo desen hemen ilaç getirir. Ilaç hastası biraz.
Benim de hemen çekip kusmuyor ama yatırınca ağız dolusu kusuyor doktor sorun yok bi şey kullanma dedi canım ama temmuzekim e koyulaştırıcı vermiş dün konuşmuştuk kusma mevzuunuEmerken bir anda çekilip emdiğinin hepsini kusması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?