2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Önermiyorlar ama.alsam mı diye düşünüyorum. Hatta gidip alayım ben.

Yok ilk defa oluyor bizim daha önce böyle bir şey yaşamadık

Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
Bize doktor bir aydan sonra dedi canım öyle yaptık bizde bu arada çok sevdi

Bize doktor bir aydan sonra dedi canım öyle yaptık bizde bu arada çok sevdi
Bizimki de aldı çok şükür. Böyle giderse büyük kolaylıkmış. Diğer türlü benden ayrı asla duramıyordu uykuya memede daldığı İçin şimdi en azından anneme eşime bırakıp uyuyabilirim diye düşünüyorum

Bencede canım bizimkide hep yemek istiyor aranıyordu şimdi emzikle uyuyor

Ayyy onu bende ilk oğlumda çok yaşıyordum çok sinir bozucu zaten zorla uyutmusuz arkadaş gelip uyandırma in ne alemi vsr bebek kaçmıyor ya büyük dusuncesizlik

kızlar baştan beri sağ göğsümden daha fazla süt geliyodu sol sonra daha azaldı sağdan bol bol gelince bebek solu emmek istememeye başladı 2 3 gündür hiç istemiyonağlıyo dün bi sağayım öyle vereyim soku dedim çok çok az geliyo sol göğsüm küçüldü sanki sağ çok büüyk duruyo yanında orantısıx ben nasıl tekrar sola alıştırcam süt tekrar artarmı kafayı yicem bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Kizzzz yerimmm maşallah senin kara saçlarına
Kolik bebe çok zor Allah yardımcın olsun umarım kısa sürer gaz sorunsalı d vitamini damladan bana da verdi sağlık ocağı ama bı kere kullandım devam etmesem mi acaba
Benimki kız bu arada
Bak Z Zzy nin bebeği ile de benziyorlar onunda kız fotosunu atmıştı bende benzettim valla
Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
İkinci gün vefdim canim ama almıyor benim ki bak görsele ekliyorum resmi tutsun diye ne çabalıyorum
KIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Oh memem biraz rahat etsin, resmen oyuncak etmiş beni sıpa
Bence şükredelim her bebek tutmuyor canisi maşallah diyeyim

Eklentiler

• 16656549883432892123236203138774.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 68
İlk 1 ay diyen de var iki memeyi de emmeye alışmışsa verin diyen de var. Ben baktım ikisini de rahatça emiyor verdim erkenden. 10 günlük falandı, kadın doğum kontrolüne giderken arabada ağlarken verdim sustu. Hep de ağlarken alıyor iş bitince atıyor çok tatlı bence
Yanlış birşey yapmıyorsunuz bence demek için yazdım bu arada, emme refleksini doyurmak bebeği rahatlatır hem

Bende yorgunluktan falan unutuyordum sıcak su torbası koymayı. Birde elektrikli pompayla bi göğsü 15 20 dk diğerini de öyle sagiyordum. Bi kaç seferdir 10 dk birini 10 dk birini sonra diğerine geri dönüp sagıyordum. Senin dediğin şu şekilde mi?
5 dk sağ göğüs diyelim sıcak su torbası tekrar 5 dk sagma şeklinde mi?

5dk sağ göğse sıcak su 5dk sağ göğüs sağma-5dk sola sıcak su 5dk sol göğüs sağma. Böyle 3 sefer yapacaksın canım 15dk olacak sütün daha çok çıkar zamanla.masaj yapa yapa göğsünü çektire çektire sağacaksın sert masaj yapacaksın acıyor ama alışırsın zamanla.

Kızlar bu sağlık ocağından verilen ilaç nedir bize hiçbir şey verilmedi. Çocuk doktorumuz ocean d3 verdi memnunuz bir yan etkisi olmadı.

Kuzum başka seçenegimiz var kullanma bence gerçekten bizde cok farketti sürekli sancıdan aglıyordu 3 gündür farketti ıkınıyor ama aglamıyor

Kızlar bu sağlık ocağından verilen ilaç nedir bize hiçbir şey verilmedi. Çocuk doktorumuz ocean d3 verdi memnunuz bir yan etkisi olmadı.
Monovit d3 kuzum her ilaç paralıyken onu bedava veriyorlar neden diye sorguluyor insan biraz araştırdımda sorun yaşayan cok.iyiki vermemişler

Yirim ya enişteyi

Çok sagolasin canım bilgi için. Her 5 dakikadan sonra o sıcak su torbası konuluyor anladığım kadarıyla ben sadece başta koyuyordum. Ve zaten bugün 10 dk sağım yapıp diğerine geçtim sonra geri döndüm ilk göğüse ilk defa 35 cc çıktı inşallah devamı gelir. Zaten iki göğüs içinde de sertlik var inşallah açabilirim sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…