Önermiyorlar ama.alsam mı diye düşünüyorum. Hatta gidip alayım ben.Oyy saçlara bakbizimkinin ortasında yok yanlarda var doblocu enişte diyoz
Ohh miss benimki almıyo yAA çok az alıyo atıyo bazen uykuya geçmek için bile emmek istiyo ozamanlarda dışarda altını temizlerken bile kurtarıcı bence
Bi aspiratör alamamıştım neyse dün geldi. Serum fizyolojik yaptık önceki 3 akşam baya sümük çıktı ama bi türlü tam rahatlama olmadı. Dün serumdan sonra aspiratörle çektim. Çocuk ilk kez gece 3 saat uyudu.böyle dene istersen
Yok bildiğin art arda çıkardı tüm içtiğiniDoydu muydu acaba. Bizimki Doyuyo çıkartıyo ben tekrar veriyorum öğürüyo kusacak.gibi oluyo. Öyle bisey mi oldu ki
Yok ilk defa oluyor bizim daha önce böyle bir şey yaşamadıkKız revirde çalışmış o bi prof seviyesinde bence
Şaka bir yana aklı olanın fikri var işte ne yapacaksın.
Benim de hemen çekip kusmuyor ama yatırınca ağız dolusu kusuyor doktor sorun yok bi şey kullanma dedi canım ama temmuzekim e koyulaştırıcı vermiş dün konuşmuştuk kusma mevzuunu
Bize doktor bir aydan sonra dedi canım öyle yaptık bizde bu arada çok sevdiKızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
Bizimki de aldı çok şükür. Böyle giderse büyük kolaylıkmış. Diğer türlü benden ayrı asla duramıyordu uykuya memede daldığı İçin şimdi en azından anneme eşime bırakıp uyuyabilirim diye düşünüyorumBize doktor bir aydan sonra dedi canım öyle yaptık bizde bu arada çok sevdi
Bizim 3günde bir yapıyor bazende 2 günde bir. 7güne kadar normalmişDün 5-6 kez kaka yaptı bugün bütün gün hiç yapmadı şimdi yapmış kaka konusunda bir düzenimiz kalmadı
Bencede canım bizimkide hep yemek istiyor aranıyordu şimdi emzikle uyuyorBizimki de aldı çok şükür. Böyle giderse büyük kolaylıkmış. Diğer türlü benden ayrı asla duramıyordu uykuya memede daldığı İçin şimdi en azından anneme eşime bırakıp uyuyabilirim diye düşünüyorum
Ayyy onu bende ilk oğlumda çok yaşıyordum çok sinir bozucu zaten zorla uyutmusuz arkadaş gelip uyandırma in ne alemi vsr bebek kaçmıyor ya büyük dusuncesizlikÖpme falan neyse de kayınvalidem az evvel yine özlediği için gelmiş, memede unuttuğum çocuğumu uyan diye aldı
Sonra da hiç ağlamıyorsun ağla da sesini duyalım diye sevdi yaaa, geliyor bana gelmekte olan
Ben de uyutup öyle gidersiniz artık dedim de anlamadı tabi. Of düşüncesizlilten nefret ediyorum.
Kizzzz yerimmm maşallah senin kara saçlarınaMerhaba kızlar kaç gündür yokum başlarda iyiydik ama kolik bir bebişim var zor oluyor bu günlerde geçicek inşallah ama herseye ragmen çok şükür onu veren Rabbime..Saglık ocagının verdigi monovit D3 bizi mahvetti denemek için 2 gün vermeyi kestim cocugum rahatladı resmenşimdi doktorumuz pedia D3 söyledi onu kullanıyoruz iyi gibi.monovit kullanlar varmı ?gaz içinde nurse harveys kullanıyorum her emzirmedede relactaz veriyoruz faydasını görüyorum sürekli alt üst gaz cıkarma halindeyiz Dogdugumuzda beyazdık kararıp gidiyoruz 4650 gram 53 cm olduk
Bak Z Zzy nin bebeği ile de benziyorlar onunda kız fotosunu atmıştı bende benzettim vallaBenimki kız bu arada
İkinci gün vefdim canim ama almıyor benim ki bak görsele ekliyorum resmiKızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
Bence şükredelim her bebek tutmuyor canisiKIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Oh memem biraz rahat etsin, resmen oyuncak etmiş beni sıpa
İlk 1 ay diyen de var iki memeyi de emmeye alışmışsa verin diyen de var. Ben baktım ikisini de rahatça emiyor verdim erkenden. 10 günlük falandı, kadın doğum kontrolüne giderken arabada ağlarken verdim sustu. Hep de ağlarken alıyor iş bitince atıyor çok tatlı benceO da bi değişik ya bebeksin sen al emziği ve uyu bir de emzik seçiyorlar o kadar akıllılar kimi
O kadar çok emdi ki dün akşam o zaman kanaat getirdim artık açlıktan değil keyiften emiyor. Emme refleksini tatmin etmeye çalışıyor. Hemen açtım bir Osman gönülal videosu orda da dediğin gibi ilk 1 ay tavsiye edilmiyordu ama artık verdim gitti hem canım yandı hem de biraz çaresiz kaldım açıkçası.
Sonra yatağına getirince ağzından çektim uyku semesi bıraktı. Şimdi emmeye uyandık emiyor bakalım huzursuz olursa yine uykuya geçişte verip sonra almayı planlıyorum
Bende yorgunluktan falan unutuyordum sıcak su torbası koymayı. Birde elektrikli pompayla bi göğsü 15 20 dk diğerini de öyle sagiyordum. Bi kaç seferdir 10 dk birini 10 dk birini sonra diğerine geri dönüp sagıyordum. Senin dediğin şu şekilde mi?Evet canım daha fazla üzüp ağlatmak istemiyorum memede sinir oluyor yavrum
İyi almış aslında bence karnı doyuyordur. Hiç emzik denedin mi biz 1 aydan beri kullanıyoruz aranmıyor hiç sevdi.
Nasıl sağıyorsun eskiden benimde öyleydi bi göğüse makinayı takıp 15-20dk çıkarmazdım. Meğerse bu yanlış sağmakmış. Doktor öğretti şu an 5dk sıcak su torbası 5dk sağma olacak şekilde iki göğsüde sırayla 5erden 15dk olacak şekilde sağıyorum ve sağarken bastıra bastıra çektiriyorum süt damarları rahatlasın aksın diye. Bu yöntemle arttı benimki ve günde 3 bazen 4 sağıyorum.
Kızlar gayet güzel geçti günümüz dışarı çıktık gezdik ailecek vakit geçirdik. Akşam biraz gaz sancısı oldu o zaman çok ağladı sadece bebeğim. Gecede kv üşütmüş gelemedi yine ben baktım çok güzeldi. Zaten beslenme saati gelince kendiliğinden uyanıyor artık. Salonda yattık oğluşumla o beşiğinde ben koltukta ☺ banada cesaret geldi yalnız bakamam diye korkuyordum ama hiçte öyle olmadı. L Lalalala1 @dream_catcherrmaviss_34 @Jajinda
Neden kullanmayin dedi acabaAyyy aynı benim kız fotoğrafını atsam benzerliğe şaşırırsınmonovitin kapağını bile açmadım doktor devit-3 vermişti sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demişti iyi ki de kullanmamışız
Relactaz uyku da yapıyor mu
Ben veriyorum yoksa surekli memede durmak istiyor en azindan biraz oyaliyor simdiKızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
5dk sağ göğse sıcak su 5dk sağ göğüs sağma-5dk sola sıcak su 5dk sol göğüs sağma. Böyle 3 sefer yapacaksın canım 15dk olacak sütün daha çok çıkar zamanla.masaj yapa yapa göğsünü çektire çektire sağacaksın sert masaj yapacaksın acıyor ama alışırsın zamanla.Bende yorgunluktan falan unutuyordum sıcak su torbası koymayı. Birde elektrikli pompayla bi göğsü 15 20 dk diğerini de öyle sagiyordum. Bi kaç seferdir 10 dk birini 10 dk birini sonra diğerine geri dönüp sagıyordum. Senin dediğin şu şekilde mi?
5 dk sağ göğüs diyelim sıcak su torbası tekrar 5 dk sagma şeklinde mi?
Kuzum başka seçenegimiz var kullanma bence gerçekten bizde cok farketti sürekli sancıdan aglıyordu 3 gündür farketti ıkınıyor ama aglamıyorKizzzz yerimmm maşallah senin kara saçlarına
Kolik bebe çok zor Allah yardımcın olsun umarım kısa sürer gaz sorunsalı d vitamini damladan bana da verdi sağlık ocağı ama bı kere kullandım devam etmesem mi acaba
Bak Z Zzy nin bebeği ile de benziyorlar onunda kız fotosunu atmıştı bende benzettim valla
İkinci gün vefdim canim ama almıyor benim ki bak görsele ekliyorum resmitutsun diye ne çabalıyorum
Bence şükredelim her bebek tutmuyor canisimaşallah diyeyim
Monovit d3 kuzum her ilaç paralıyken onu bedava veriyorlar neden diye sorguluyor insan biraz araştırdımda sorun yaşayan cok.iyiki vermemişlerKızlar bu sağlık ocağından verilen ilaç nedir bize hiçbir şey verilmedi. Çocuk doktorumuz ocean d3 verdi memnunuz bir yan etkisi olmadı.
Yirim ya enişteyiOyy saçlara bakbizimkinin ortasında yok yanlarda var doblocu enişte diyoz
Ohh miss benimki almıyo yAA çok az alıyo atıyo bazen uykuya geçmek için bile emmek istiyo ozamanlarda dışarda altını temizlerken bile kurtarıcı bence
Bi aspiratör alamamıştım neyse dün geldi. Serum fizyolojik yaptık önceki 3 akşam baya sümük çıktı ama bi türlü tam rahatlama olmadı. Dün serumdan sonra aspiratörle çektim. Çocuk ilk kez gece 3 saat uyudu.böyle dene istersen
Çok sagolasin canım bilgi için. Her 5 dakikadan sonra o sıcak su torbası konuluyor anladığım kadarıyla ben sadece başta koyuyordum. Ve zaten bugün 10 dk sağım yapıp diğerine geçtim sonra geri döndüm ilk göğüse ilk defa 35 cc çıktı inşallah devamı gelir. Zaten iki göğüs içinde de sertlik var inşallah açabilirim sorun çıkmaz5dk sağ göğse sıcak su 5dk sağ göğüs sağma-5dk sola sıcak su 5dk sol göğüs sağma. Böyle 3 sefer yapacaksın canım 15dk olacak sütün daha çok çıkar zamanla.masaj yapa yapa göğsünü çektire çektire sağacaksın sert masaj yapacaksın acıyor ama alışırsın zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?