2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Ay maviş resmen destek yapmışsın muhteşem fikir lazım olursa kullanmalık :)

A arash evet memeyi tutuyor şimdilik inşallah aksi bir durum olmaz, ben de memnun kaldım 1. Gün İçin şimdi anneme bıraktım biraz yürümeye çıktım mesela :)
Ben veriyorum yoksa surekli memede durmak istiyor en azindan biraz oyaliyor simdi
Gerçekten öyle ve ben daha dün aydınlandım diyorum bu çocuk neden doymuyor diye, duymadığından değil meğer emme refleksindenmiş

İşte o sertlikler birikmiş süt kanalları masajla onları ezeceksin akacak sütler parmaklarım acıyor artık masaj yapmaktan şey yap bir göğsünü sağarken o sürede su torbasını kolunla diğer göğsüne sıkıştır zamandan tasarruf oluyor. Ben artık sıcak koymuyorum sadece masajla devam ediyorum.

Yastığa mi dayadin ay bende deneyeyim. Ama öğürup kusar mi ki

Kızlar 2 gün bende monovit damlatmistim baya huysuzlandi acaba damladanmi dedim burdada yazan olmuş bugünde devid3 damlattim.devid 3de öyle sıkıntısı olan oldumu acaba

Yastığa mi dayadin ay bende deneyeyim. Ama öğürup kusar mi ki
Bazen benimki de oguruyor kusacak gibi oluyot ama yastık dayayinca olmadi ya bide gaz damlası vermiştim ondan aldı emziği de zaten

Reactions: Zzy
Ayy ezeyim bari gelsin sütçükler
Bugün bende öyle yapmıştım sağolasin tekrardan çok yardımcı oldun

Ya bizimde pazar akşamdan beri 8-8:30 arası ağlıyor hiç susmadan her akşam yavrum gazdan. Hep mi aynı saati bulur
Atak saatleri oluyormuş araştırdım biraz bi kaç bi yerde okudum acaba ondan dolayımıbirde 5.hafta atak haftası ama siz geçmişsinz

Benimde ilk zaman öyle oldu.sağdan çok geliyordu soldan azalmıştı 1-2 gün gelmemişti.sağıyordum o zamanlar. Annemler sol körelecel herhalde filan dediler ama pes etmedim sağmaya devam ettim.şimdi çok şükür geliyor.artar yani düzenli olarak gelmese filan sağmaya devam edin. Belki bebiş emmek istemeyebilir gelmiyor diye ama sağın mutlaka

Atak saatleri oluyormuş araştırdım biraz bi kaç bi yerde okudum acaba ondan dolayımıbirde 5.hafta atak haftası ama siz geçmişsinz
Ya bu atak haftaları doğuma göre mi yoksa 40.haftaya göre mi hesaplanıyor. Doğuma göreyse geçtik 40.haftaya göreyse henüz 3.haftadayız

Ya bu atak haftaları doğuma göre mi yoksa 40.haftaya göre mi hesaplanıyor. Doğuma göreyse geçtik 40.haftaya göreyse henüz 3.haftadayız
Doğuma göre bence çünkü doktor osman bey in videolarında yaşamın 5.haftası 6. Haftası diye anlatıyor.dünyaya geldiği zamamdan itibaren yani

zorlada olsa emiyo emdikten sonrada anva 1 yemek kaşığı geliyodur seninde o kadar azmıydı bide günde kaç kere sağıyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…