2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doğuma göre bence çünkü doktor osman bey in videolarında yaşamın 5.haftası 6. Haftası diye anlatıyor.dünyaya geldiği zamamdan itibaren yani
O zaman biz geçmişiz. Şu an kolikte zirve haftalarıymış doktorumuz dedi salı günü. O yüzden ağlıyor yavrum bacaklarını çekiyor çünkü

Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
Ben verdim valla ama gözümün önündeyseve ve sadece uykuya geçirirken. Öyle bi alışkanlığı olursa daha rahat olurum diye. Sallamıyorum şimdi dönencesini açıp emziği veriyorum uykusu gelince bakalım alışır umarım. Reflüye de iyi geliyormuş diye okumuştum bu arada. Sadece bi kere kusmak üzereyken zorlandığını gördüm o yüzden gece ben uykudayken vermiyorum. Gerçi kullandıkça atmayı da öğrendi derin uykuya geçerken atıyor ağzından miniğim

Kızlar emzik demişken temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Her seferinde kaynar suyla mı? Emziği içindeki su tam çıkmıyor temizlerken temizlik konusunda tatmin etmiyor bu durum beni

Itiyo ama uğraşacam bugün. Kalça ultrasonunda çok ağladı emzik sordu doktor almkyo dedim. Alsaydı o kadar ağlamazdı.
Yine de ağlıyor canım. Böbrek için ultrason çektirmeye gittik bugün. Jel değdiği gibi ağlamaya başladı tutmadı emziği ta ki bitene kadar. Doktor acıtasyon yapıyor bak dedi. Aleti çeker çekmez tuttu emziği hiç bişi olmamış gibi etrafa bakıyor jfjfn

Insallah arttığını görebilirim içsin yeter diyorum artık
Artar artar bende sağıp biberonla veriyorum
Dogum tarihine göre sanırım duygu değişim haftasıymış mucizevi haftalarda diyorlar
O zaman geçmişiz biz ilk atağı canım
Kolik bebekler genelde aynı saatte ağlarmış.
Ya öyle 15-20 dk ağlıyor bitiyor sonra çok şükür uzun sürmüyor ama gözyaşıyla ağlıyor yavrum

Artar artar bende sağıp biberonla veriyorum

O zaman geçmişiz biz ilk atağı canım

Ya öyle 15-20 dk ağlıyor bitiyor sonra çok şükür uzun sürmüyor ama gözyaşıyla ağlıyor yavrum
Benimde aynı şekilde devam ediyor. Bebislere göre hareket ediyoruz artık. Ne bebek var hem annesini hem biberonu emen napalim şansımıza artık Allah acılarını göstermesin

Benimde aynı şekilde devam ediyor. Bebislere göre hareket ediyoruz artık. Ne bebek var hem annesini hem biberonu emen napalim şansımıza artık Allah acılarını göstermesin
Amin canım. Sağlıklı olsunlarda emmesinler her bebeğin mizacı farklıdır fazla üzmemek gerek zorlayıp.

zorlada olsa emiyo emdikten sonrada anva 1 yemek kaşığı geliyodur seninde o kadar azmıydı bide günde kaç kere sağıyodun
Bak benim 2 gün hiç gelmediğini biliyorum, bebiş hastanedeydi 3 saatte 1 sağıyordum, sağ olan çoğalmıştı ama soldan hiç gelmiyordu.sağmaya devam ettim gelmeye başladı.hatta tıkandı sandım. Çaylara damlalara da devam etmiştim hatta

Bizimki de hemen uyuyakaldi. Çok yoruldu ağla agla

Canım benim emmesin üzülme yeter ki iyi olsun. Benim ilk kızımda3 emmedi kendimi yedim bitirdim ama şimdi bakıyorum da boşuna yıpratmışım kendimi. Yanında ya yeter sana

Ya bizimde pazar akşamdan beri 8-8:30 arası ağlıyor hiç susmadan her akşam yavrum gazdan. Hep mi aynı saati bulur
Bizim 2 3 gecedir akşam saat 9 da başlıyor sabah 5 buçuk 4 e kadar ağlıyor hiç uyumadan gazdan, kolik bi bebek malesef sürekli memede uyumak istiyor çekince acı acı ağlıyor uykusu açılıyor yerine yatıramıyoruz çok emincede gazdan mahfoluyor bugün yalancı emzik aldık başka marka, chıcconunkini almamıştı tomme tippleninkini aldı aklınızda bulunsun emzik almayanlar için bakalım bu gece ne yapıcak

Reactions: Zzy
Önermiyorlar ama.alsam mı diye düşünüyorum. Hatta gidip alayım ben.
Al gitsin yaa kim önermiyomuş beni bulsun o
O zaman biz geçmişiz. Şu an kolikte zirve haftalarıymış doktorumuz dedi salı günü. O yüzden ağlıyor yavrum bacaklarını çekiyor çünkü
Yaa 43. Gündede mi devam 40 bitince ben herşey bitcekmiş gibi hissediyorum nedeeen bülee yapıyosunuz

Reactions: Zzy
ne çayı içiyodun inşallah benimde artar solda

Kolaylıklar diliyorum canım çok zor gerçekten bizimki akşamları yapıyor illaki ama en fazla yarım saate susuyor canımızdan can gidiyor. Allahım inşallah hepsininki geçer hemencik ağlarken asla emzik almıyor ama normalde avent kullanıyoruz çok seviyor.
Al gitsin yaa kim önermiyomuş beni bulsun o

Yaa 43. Gündede mi devam 40 bitince ben herşey bitcekmiş gibi hissediyorum nedeeen bülee yapıyosunuz
Yok vallahi yeni başlıyor galiba 3.aya kadar devammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…